Avono pieštuką akims juodą draugės pabandžiau, nubrėžiau liniją ant rankos (prie nykščio). Patryniau pažiūrėti kaip tepasi, valosi. O ta vieta man iš kart paraudo Gerai, kad ant akių nepiešiau iš karto. Matyt ar mano oda labai jautri, nors kitos kosmetikos priemonės tokių paraudimų ypač ant rankos nedavė
O as paklausti noreciau, gal konsultantes zinote, ar is pedu prieziuros linijos buve tirpalai pedoms mirkyti panaikinti ir belikes tik vienas - su juros druska? nes kitu rusiu kataloguose nebematau
QUOTE(Siurpuliukas @ 2014 01 21, 14:06)
O as paklausti noreciau, gal konsultantes zinote, ar is pedu prieziuros linijos buve tirpalai pedoms mirkyti panaikinti ir belikes tik vienas - su juros druska? nes kitu rusiu kataloguose nebematau
Taip, šiai dienai kataloge likęs tik pėdų mirkalas su jūros druska
Sveikos, domina atsiliepimai apie apie AVON kavos aparatėlį
QUOTE(SoKoLedine @ 2014 01 28, 18:47)
Sveikos, domina atsiliepimai apie apie AVON kavos aparatėlį
Vakar kaip tik jį realiai mačiau - toks mažytis sakyčiau. Dailus. puodeliai taip pat gražūs ir maži. Bandyti neteko
gal kas bandėt skaistinamąją paakių želė Avon Solutions? noriu atsiliepimų
QUOTE(nemeganfox @ 2014 02 03, 17:51)
man visi paakiu kremai be isimties erzina akis
QUOTE(nemeganfox @ 2014 02 03, 18:51)
Šitą oranžinėje pakuotėje paakių želė labai giria mano klientė ir sakė superinis gaminys. siūlau bandyti ir jums, nes panašu, kad kiekvienam asmeniškai kažkas tinka ar netinka.
QUOTE(nesute @ 2013 12 06, 13:33)
Laba, kokį veido šveitiklį pasiūlytumėte jautriai veido odai? Ar geriau išvis jokio šveitiklio nenaudoti?
Aš siūlyčiau dažnai šveitikliu jautrios odelės neerzinti.
Kurie kvepalai is today tomorrow always serijos yra gaivus ?
QUOTE(juratyte26 @ 2014 03 06, 18:10)
Kurie kvepalai is today tomorrow always serijos yra gaivus ?
sakyciau amour
atejau pagirti kvepaliuku incandesence
piestukas diamonds su blizguciais nesuprantu kas pasidare su kokybe esu sunaudojus ne viena nu nebuvo taip,dar rekomendavau bendradarbei
piestukas diamonds su blizguciais nesuprantu kas pasidare su kokybe esu sunaudojus ne viena nu nebuvo taip,dar rekomendavau bendradarbei