Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(nanainis @ 2013 11 18, 18:05)
viskas einu dar viena tusa uzsirasyt  biggrin.gif
tas vienas lakas bus tikrai senstelejes, kitas su blizgiais gal del to apkietejes atrodo  g.gif trecias skystalas is idejos, gerai, kad sikart visi buteliukai maziukai, seniau kol be problemu ne nepastebejau kaip ipakuoti  rolleyes.gif
sikart tusu daug nuolaidiniu-uzsirasiau SuperExtend (veltui prie lako prideda), dar Dazzling Diva (black Pearl) gal yra apie ji atsiliepimu?
ir kuri verta labiau del tankinimo/blakstienu mases padidinimo/gero pasiskirstymo imti
SuperDrama (violetine pakuotensu mandru sepetuku), Spectralash ar Infinitize (oranzine pakuote), kibdancios koses nenoriu, tingiu tas musiu kojeles skaidyt  rolleyes.gif

Galiu pakomentuoti tiek: Už super shock blakstienu tušo šepetėlį- geresnio nėra. Visos šio tušo atmainos tik įsigijus yra labai teplios ir nepatogios naudojimui. Tad toks tušas kaip INFINITIZE- Jus tikrai gali nuvilti. Tačiau 16 kampanijos kataloge yra naujasis LUXE EXTRAVAGANCE blakstienų tušas (73psl.) Šepetėlis gan paprastas, bet jo kokybė verta dėmesio. Rekomenduoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valincike @ 2013 11 18, 21:03)
naujasis LUXE EXTRAVAGANCE blakstienų tušas (73psl.) Šepetėlis gan paprastas, bet jo kokybė verta dėmesio. Rekomenduoju. smile.gif

nesigumuluoja, gerai tepa? iš paveiksliuko pažiūrėjus, kaip ir neblogas matosi turėtų būti, bet taip ir nesusigundžiau pirkt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2013 11 18, 22:26)
nesigumuluoja, gerai tepa? iš paveiksliuko pažiūrėjus, kaip ir neblogas matosi turėtų būti, bet taip ir nesusigundžiau pirkt blush2.gif

Gumuliuotis nesigumuliuoja, labai gražiai pariečia ir tankina blakstienas. Na ir žinoma bet kokio tušo negalima tepti ant riebaluotu ar drėgnų blakstienų, priš naudojant blakstienų tušą patartina pašukuoti blakstienas. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
O kokie atsiliepimai apie pudros rutuliukus? (16katolagiuke 13psl.) As tokia is baltaveidziu, ar tie rutuliukai ganetinai naturaliai atrodo ant veido, ta prasme man nepatinka, kai akivaizdziai matomas pudros sluoksnis. (Nezinau ar kas mane suprato, kazkaip nemoko paaiskinti) Jei kas turit, pasidalinkit savo nuomone.
Atsakyti
Mergaitės, patarkite, kuris Avon kūno sviestas iš SPA linijos geriausias - su Negyvosios jūros mineralais, su ženšeniu ar maitinamasis 4u.gif?
Norėčiau pabandyti, bet neišsirenku doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2013 12 01, 01:14)
Mergaitės, patarkite, kuris Avon kūno sviestas iš SPA linijos geriausias - su Negyvosios jūros mineralais, su ženšeniu ar maitinamasis  4u.gif?
Norėčiau pabandyti, bet neišsirenku  doh.gif.

Man is viso labiausiai patikes su alyvuogemis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 12 01, 09:40)

as su triufeliais labai megstu bet kazi ar bera jau g.gif su alyvuogem irgi geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 12 01, 09:40)

Kažkaip nematau sviesto su alyvuogėmis g.gif. Drėkinamąjį kūno kremą su alyvuogėmis esu turėjus, bet nepamenu, kad būčiau mačius sviestą. Ar jūs čia turite galvoje kremą?
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 12 01, 13:16)
as su triufeliais labai megstu bet kazi ar bera jau  g.gif su alyvuogem irgi geras  smile.gif

Dar puse turiu galiu atiduoti, nes jau zadejau mesti doh.gif man ju tekstura nemaloni schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Mona @ 2013 12 01, 13:23)
Kažkaip nematau sviesto su alyvuogėmis  g.gif. Drėkinamąjį kūno kremą su alyvuogėmis esu turėjus, bet nepamenu, kad būčiau mačius sviestą. Ar jūs čia turite galvoje kremą?

Kremas, kremas is sviestu tai ta negyvosios turejau, bet su alyvuogem uz ji labiau patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 12 01, 13:04)
Kremas, kremas is sviestu tai ta negyvosios turejau, bet su alyvuogem uz ji labiau patiko smile.gif

Jeigu kremas, tai puikiai jį žinau smile.gif. Šiaip jau Avon labai retai ką perku, bet šitą kremą kūnui su alyvuogėmis vis nusiperku, nes tikrai man patinka.
Tiesiog pamačiau, kad šiame kataloge yra nuolaida kai kuriems SPA linijos sviestukams, tai pamaniau, gal verta kažkurį kitą pabandyti, bet jeigu teigiate, kad su alyvuogėmis pats geriausias, tai liksiu ištikima biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2013 12 01, 15:26)
Jeigu kremas, tai puikiai jį žinau  smile.gif. Šiaip jau Avon labai retai ką perku, bet šitą kremą kūnui su alyvuogėmis vis nusiperku, nes tikrai man patinka.
Tiesiog pamačiau, kad šiame kataloge yra nuolaida kai kuriems SPA linijos sviestukams, tai pamaniau, gal verta kažkurį kitą pabandyti, bet jeigu teigiate, kad su alyvuogėmis pats geriausias, tai liksiu ištikima  biggrin.gif.

Labai geri atsiliepimai apie kūno sviestą su Negyva jūra - pabandykite jį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesute @ 2013 12 02, 08:27)
Labai geri atsiliepimai apie kūno sviestą su Negyva jūra - pabandykite jį. smile.gif

Mano itin sausai odai labai tinka kuno sviestas su Negyvosios juros mineralais. Labai patiko ir kuno sviestas su taukmedziu. O kremas su alyvu aliejumi sukele alergija.
Atsakyti