Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(Victorious @ 2013 10 30, 19:23)
Labas,

kurie AVON lakai geresni : "Speed Dry" ar "Nailwear Pro"? 4u.gif

Laba, man asmeniškai labiau patinka Speed Dry, nes labai greit išdžiūsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesute @ 2013 10 30, 20:47)
Laba, man asmeniškai labiau patinka Speed Dry, nes labai greit išdžiūsta smile.gif

O kaip dėl laikymosi? Nepatinka, kai greit galiukai apsilupa. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 10 30, 18:23)
Labas,

kurie AVON lakai geresni : "Speed Dry" ar "Nailwear Pro"? 4u.gif

PRO+ laikosi ilgiau. Abu šiaip geri, bet tik tiek, kad SPEED DRY greičiau nusilupa smile.gif
Atsakyti
Sveikos, tikiuosi nesupyksite, kad ir aš pasiūlysiu Avon.

Platinu AVON KAUNE. 16 KATALOGO PREKĖMS TAIKAU 20 % NUOLAIDAS !
O GAMINIAMS, KURIE PAŽYMĖTI AUKSINĖS NUOLAIDOS KORTELE IR PRIE KURIŲ PARAŠYTA, JOG MAŽESNĖ PREKĖS KAINA, KAI ĮSIGYJATE BET KURĮ KITĄ GAMINĮ IŠ KATALOGO ARBA PERKATE UŽ TARKIME 49,99Lt sumą - TAIKAU 10% NUOLAIDAS (GAMINĮ MAŽESNE KAINA GALITE ĮSIGYTI NET NEĮSIGIJUS KITO GAMINIO IR NET NEĮSIGIJUS PREKIŲ UŽ TAM TIKRĄ SUMĄ).

Susitikti atsiimti prekes galime, kur Jums patogu Kaune. Galiu siųsti 4u.gif Rašykite AŽ!
Atsakyti
Merginos, ar Avon tusai ir nagu lakai ateina celofanu uzpakuoti, kad butu garantuotai nepraimtas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nanainis @ 2013 11 18, 16:05)
Merginos, ar Avon tusai ir nagu lakai ateina celofanu uzpakuoti, kad butu garantuotai nepraimtas?  g.gif

tusai, lupdaziai, lupu blizgiai... buna celofanuoti mirksiukas.gif nagu lakai popierinese dezutese. Kam juos celofanuoti? Ir taip matosi praimtas ar ne g.gif
Atsakyti
po paskutinio laku pirkimo kilo ivairios mintys, kad vienas pasenes, kitas toooooks skystalas ir keisto kvapo, trecias pasisluoksniaves ir pamaisius gerai ant buteliuko visvien gelsvas dryzis matos, plius lyg nebepilnas, bet gal senstelejes, susitrauke ir pagelto biggrin.gif taip man su savo pardaveja ner buve, kiek pasikelus isterike ji, sakau jei tusa bandysiu imt, kad zinociau kis nagus ar ne biggrin.gif nes nagu lakai ar taip ne puses neisnaudoti susensta pas mane, o tusai akimirksniu sunyksta, plius kito naudota nagu laka nebijau ir as uzsitept, su tusu jau ni ni schmoll.gif tai jei tusai celofane 100%visi, tai prigriebsiu pora skirtingu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nanainis @ 2013 11 18, 16:37)
po paskutinio laku pirkimo kilo ivairios mintys, kad vienas pasenes, kitas toooooks skystalas ir keisto kvapo, trecias pasisluoksniaves ir pamaisius gerai ant buteliuko visvien gelsvas dryzis matos, plius lyg nebepilnas, bet gal senstelejes, susitrauke ir pagelto  biggrin.gif  taip man su savo pardaveja ner buve, kiek pasikelus isterike ji, sakau jei tusa bandysiu imt, kad zinociau kis nagus ar ne  biggrin.gif nes nagu lakai ar taip ne puses neisnaudoti susensta pas mane, o tusai akimirksniu sunyksta, plius kito naudota nagu laka nebijau ir as uzsitept, su tusu jau ni ni  schmoll.gif  tai jei tusai celofane 100%visi, tai prigriebsiu pora skirtingu  rolleyes.gif

tusai visi celofanuoti mirksiukas.gif
ant nagu lako dezutes buna ispausta pagaminimo data ax.gif jei gerai pamenu g.gif galioja nuo atidarymo 24men.
Atsakyti
viskas einu dar viena tusa uzsirasyt biggrin.gif
tas vienas lakas bus tikrai senstelejes, kitas su blizgiais gal del to apkietejes atrodo g.gif trecias skystalas is idejos, gerai, kad sikart visi buteliukai maziukai, seniau kol be problemu ne nepastebejau kaip ipakuoti rolleyes.gif
sikart tusu daug nuolaidiniu-uzsirasiau SuperExtend (veltui prie lako prideda), dar Dazzling Diva (black Pearl) gal yra apie ji atsiliepimu?
ir kuri verta labiau del tankinimo/blakstienu mases padidinimo/gero pasiskirstymo imti
SuperDrama (violetine pakuotensu mandru sepetuku), Spectralash ar Infinitize (oranzine pakuote), kibdancios koses nenoriu, tingiu tas musiu kojeles skaidyt rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(nanainis @ 2013 11 18, 17:05)
viskas einu dar viena tusa uzsirasyt  biggrin.gif
tas vienas lakas bus tikrai senstelejes, kitas su blizgiais gal del to apkietejes atrodo  g.gif trecias skystalas is idejos, gerai, kad sikart visi buteliukai maziukai, seniau kol be problemu ne nepastebejau kaip ipakuoti  rolleyes.gif
sikart tusu daug nuolaidiniu-uzsirasiau SuperExtend (veltui prie lako prideda), dar Dazzling Diva (black Pearl) gal yra apie ji atsiliepimu?
ir kuri verta labiau del tankinimo/blakstienu mases padidinimo/gero pasiskirstymo imti
SuperDrama (violetine pakuotensu mandru sepetuku), Spectralash ar Infinitize (oranzine pakuote), kibdancios koses nenoriu, tingiu tas musiu kojeles skaidyt  rolleyes.gif

del tankinimo/blakstienu mases padidinimo/gero pasiskirstymo man pats paciausias SuperShock. Na dar Spectralash g.gif
Infinitize kaip tik baigineju... man jis tinka tik blakstienu pailginimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 18 lapkričio 2013 - 19:44
Valincike, laukiu jusu komentaru apie tusus, klausimai virs jusu pasireklamavimo komentaro biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(agnir @ 2013 11 18, 20:33)
del tankinimo/blakstienu mases padidinimo/gero pasiskirstymo man pats paciausias SuperShock

pirkau du kart, karta gavau dovanu, paskui dar jo sepeteli ploviau, kad galeciau issukavimui kokiam nemielam tusui naudot, matyt nuo jo niekur nepabegsiu, tik dar rudo neturejus, bus proga bigsmile.gif
Papildyta:
agnir, o kuri patartum Supershock ar Supershock Max (pastarasis turi ruda spalva), tai vien del spalvos gal neverta Max bandyt? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanainis: 18 lapkričio 2013 - 19:44
QUOTE(nanainis @ 2013 11 18, 19:44)
Valincike, laukiu jusu komentaru apie tusus, klausimai virs jusu pasireklamavimo komentaro  biggrin.gif

Papildyta:

pirkau du kart, karta gavau dovanu, paskui dar jo sepeteli ploviau, kad galeciau issukavimui kokiam nemielam tusui naudot, matyt nuo jo niekur nepabegsiu, tik dar rudo neturejus, bus proga  bigsmile.gif
Papildyta:
agnir, o kuri patartum Supershock ar Supershock Maxx (pastarasis turi ruda spalva), tai vien del spalvos gal neverta Maxx bandyt?  4u.gif

SuperShock Maxx man nepatinka sepetelis blush2.gif Nesigauna su juo taip graziai pasidazyti kaip su SuperShock wub.gif
SuperShock irgi turi spalvyte Brown/Black ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 18 lapkričio 2013 - 19:50