Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

paskutinis mano pirkinys pedu vesinamasis purskiklis, labai fainas
user posted image
Atsakyti
Labas, mergaites, kas gali parekomenduoti ar pareklamuoti drėkinamąsias vaško juosteles veido depiliacijai su baltąja putone smile.gif Koks kiekis tų juostelių? O gal vertesnis labiau depiliacinis kremas su putone? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Negi niekas nebandė g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(amliv213 @ 2013 09 17, 11:41)
Labas, mergaites, kas gali parekomenduoti ar pareklamuoti drėkinamąsias vaško juosteles veido depiliacijai su baltąja putone  smile.gif  Koks kiekis tų juostelių? O gal vertesnis labiau depiliacinis kremas su putone? Ačiū 4u.gif

Depiliaciniu kremu su baltąja putone mano klientės tai labai džiaugėsi. O atsiliepimų apie juosteles neturiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesute @ 2013 09 18, 12:11)
Depiliaciniu kremu su baltąja putone mano klientės tai labai džiaugėsi. O atsiliepimų apie juosteles neturiu. smile.gif

Aš taip pat labai gerų atsiliepimų girdėjau apie kremą.
Atsakyti
Sveikos. Jau senokai kataloge nerandu Mega Impact lupu dazu. Gal kas nors zinot, ar ju jau nebegamina ir nebebus, ar tik pakuote pasikeite ir dar galima ateity tiketis? rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų pakomentuoti AVON ANEW priemones? Norėčiau kremuko ir pudros.. smile.gif
Seniau esu turėjusi AVON PERFECT WEAR pudrą, tik neprisimenu kokią, net spalvos nepamenu, tai ta man labai patiko. Netgi laaabai smile.gif Tai mąstau ar imti PERFECT wear ar bandyti ANEW?
Atsakyti
Gal kas bandėt naujas lūpų kreideles?
Atsakyti
QUOTE(Maji @ 2013 10 12, 13:28)
Gal kas bandėt naujas lūpų kreideles?

mano pastebėjimas - labai kietas, ir gan sausai tepa, labai greitai nusitrina nuo lūpų. bandomas antrą kartą nebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sourit @ 2013 10 12, 15:45)
mano pastebėjimas - labai kietas, ir gan sausai tepa, labai greitai nusitrina nuo lūpų. bandomas antrą kartą nebus schmoll.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Labas

gal man patarsite.
Yra vyriski Avon kvepalai, tokia dryzuota bonkute ir ant kamstelio krokodilas (ale lacoste)
reikia tokiu, tik nezinau kur ieskoti (ant mazos etiketes uzmatem lyg Avon ten) 4u.gif

Gal kas zino? smile.gif
Atsakyti
Labas,

kurie AVON lakai geresni : "Speed Dry" ar "Nailwear Pro"? 4u.gif
Atsakyti