paskutinis mano pirkinys pedu vesinamasis purskiklis, labai fainas
QUOTE(amliv213 @ 2013 09 17, 11:41)
Labas, mergaites, kas gali parekomenduoti ar pareklamuoti drėkinamąsias vaško juosteles veido depiliacijai su baltąja putone Koks kiekis tų juostelių? O gal vertesnis labiau depiliacinis kremas su putone? Ačiū
Depiliaciniu kremu su baltąja putone mano klientės tai labai džiaugėsi. O atsiliepimų apie juosteles neturiu.
QUOTE(nesute @ 2013 09 18, 12:11)
Depiliaciniu kremu su baltąja putone mano klientės tai labai džiaugėsi. O atsiliepimų apie juosteles neturiu.
Aš taip pat labai gerų atsiliepimų girdėjau apie kremą.
Sveikos. Jau senokai kataloge nerandu Mega Impact lupu dazu. Gal kas nors zinot, ar ju jau nebegamina ir nebebus, ar tik pakuote pasikeite ir dar galima ateity tiketis?
Gal kas galėtų pakomentuoti AVON ANEW priemones? Norėčiau kremuko ir pudros..
Seniau esu turėjusi AVON PERFECT WEAR pudrą, tik neprisimenu kokią, net spalvos nepamenu, tai ta man labai patiko. Netgi laaabai Tai mąstau ar imti PERFECT wear ar bandyti ANEW?
Seniau esu turėjusi AVON PERFECT WEAR pudrą, tik neprisimenu kokią, net spalvos nepamenu, tai ta man labai patiko. Netgi laaabai Tai mąstau ar imti PERFECT wear ar bandyti ANEW?
Gal kas bandėt naujas lūpų kreideles?
QUOTE(Maji @ 2013 10 12, 13:28)
Gal kas bandėt naujas lūpų kreideles?
mano pastebėjimas - labai kietas, ir gan sausai tepa, labai greitai nusitrina nuo lūpų. bandomas antrą kartą nebus
QUOTE(sourit @ 2013 10 12, 15:45)
mano pastebėjimas - labai kietas, ir gan sausai tepa, labai greitai nusitrina nuo lūpų. bandomas antrą kartą nebus
Ačiū
Labas
gal man patarsite.
Yra vyriski Avon kvepalai, tokia dryzuota bonkute ir ant kamstelio krokodilas (ale lacoste)
reikia tokiu, tik nezinau kur ieskoti (ant mazos etiketes uzmatem lyg Avon ten)
Gal kas zino?
Labas,
kurie AVON lakai geresni : "Speed Dry" ar "Nailwear Pro"?
kurie AVON lakai geresni : "Speed Dry" ar "Nailwear Pro"?