Sveikos norejau paklausti del vienos veido kaukes, esu jos net antra pakuote nusipirkus, bet ji baiginejasi, todel pasidairiau po internetini kataloga. Bet jos kazkodel nematau, galbut jos pakuote pasikeite, ar ne i visus katalogus ideda?
Avon Naturals Face Replenishing Aloe & Avocado Intense Moisture Mask
Atrode taip:
Efektas jos, ypac uz tokia kaina, buvo stulbinantis. Nei viena drekinanti kauke net is brangesniu firmu man taip veido odos bukles nepagerindavo.
reikes tada paieskoti konsultanto taip maniau nes nieko lt apie ji neradau o ir kataloge nebuvo
Sveikos, atėjau su nekokiais atsiliepimais apie kvapą Mesmerize (konkrečiai vyrams). Kai rinkausi iš katalogo, tai laaaabi net patiko tas kvapas, o dar vyro gimtadienis buvo netoliese, tai prigrebiau o dar už tokia nedidele kaina......ir ką? kvapas buteliuke visiškai netoks o jau dėl kvapo išsilaikymo visai nėra ką kalbėti kadangi ėmė ir kitos moteris savo vyrams, tai paklausiau jų kaip jiems, nu kvepia jiems ir kvapas tas pats kaip buvo kataloge. taip ir likau nesupratus - ar čia man vienai iš visos partijos tokia marmalynė papuolė?
QUOTE(rutuliukė @ 2013 08 14, 11:06)
Sveikos, atėjau su nekokiais atsiliepimais apie kvapą Mesmerize (konkrečiai vyrams). Kai rinkausi iš katalogo, tai laaaabi net patiko tas kvapas, o dar vyro gimtadienis buvo netoliese, tai prigrebiau o dar už tokia nedidele kaina......ir ką? kvapas buteliuke visiškai netoks o jau dėl kvapo išsilaikymo visai nėra ką kalbėti kadangi ėmė ir kitos moteris savo vyrams, tai paklausiau jų kaip jiems, nu kvepia jiems ir kvapas tas pats kaip buvo kataloge. taip ir likau nesupratus - ar čia man vienai iš visos partijos tokia marmalynė papuolė?
Taip nebūna, kad visoms toks, o vienai - "marmalynė iš visos partijos". Greičiausiai užsisakėte ne tą kvapą ir tiek Gal jų ten ne viena versija?
QUOTE(jbs @ 2013 08 14, 12:30)
Taip nebūna, kad visoms toks, o vienai - "marmalynė iš visos partijos". Greičiausiai užsisakėte ne tą kvapą ir tiek Gal jų ten ne viena versija?
nugi nea visos užsakinėjom vienu užsakymu, ir ta pati kvapą. ir kaip mačiau kataloge jie yra tikrai vienos versijos. Bet kaip bebūtu, gaila norėjau padovanoti vyrui gera kvapa, o išėjo.......
QUOTE(rutuliukė @ 2013 08 14, 13:31)
nugi nea visos užsakinėjom vienu užsakymu, ir ta pati kvapą. ir kaip mačiau kataloge jie yra tikrai vienos versijos. Bet kaip bebūtu, gaila norėjau padovanoti vyrui gera kvapa, o išėjo.......
O tai Jūs bandėte pauostyti kitų moterų įsigytų to paties pavadinimo kvepalų? Ir jie skiriasi nuo jūsiškių?
Ar tiesiog Jums neatitinka Jūsų kvepalų kvapas su kataloge buvusiu parfumuotu lapu? Nes jeigu pastarasis variantas, tai žinokit, labai gali būti, kad kvapai skiriasi. Bent jau man tai originalūs aromatai visada kitaip "girdisi", negu buvo ant popieriuko. Net ir mėginėliai kartais kažkaip kitaip juntami. Ir jei tas skirtumas buvo, tiesiog tikriausiai kitoms pirkėjoms jis tiko, o Jums ne...
Bet kuriuo atveju užjaučiu dėl nepatikusio pirkinio
O grąžinti negalite? Mano mama buvo pirkusi kremą, kuris jai visai netiko, tai priėmė atgal ir grąžino pinigus. Pasidomėkite.
Gal būtų atsiliepimų apie "Ultra Sexy" kvepaliukus ir šūstrąjį "Mega Effects" tušą?
gal kuri konsultantė pasakys, ar šiuo metu internete nesiūlo spa plaukų kaukių pigiau? kaip būdavo anksčiau dvi už 30lt?
Ką galit pasakyti apie kulnų brūžeklį kur 12 kat. po 10.99?
QUOTE(Bulčia trupinėlis @ 2013 08 16, 13:24)
gal kuri konsultantė pasakys, ar šiuo metu internete nesiūlo spa plaukų kaukių pigiau? kaip būdavo anksčiau dvi už 30lt?
Nėra tokio pasiūlymo.
QUOTE(irutinka @ 2013 08 18, 14:52)
Ką galit pasakyti apie kulnų brūžeklį kur 12 kat. po 10.99?
Tikrai yra geresnių ir pigesnių