Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(Emixsit @ 2013 06 29, 16:31)
Kokiai odai ir amžiui šis kremas skirtas?smile.gif

normaliai odai ir skirtas 25+
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 06 29, 17:31)
Kokiai odai ir amžiui šis kremas skirtas?smile.gif

anew vitale BB skirtas 25 +amziui, visu tipu odai.
Atsakyti
Sveikos,
po ilgesnio Anew Vitale BB kremo naudojimo, įsigijau šios serijos dieninį bei naktinį veido kremą ir paakių želė. Veido kremams dedu riebų pliusą. Tinka, patinka ir nekemša porų. Greitai įsigeria, geras makiažo pagrindas. smile.gif na o paakių želė kažku man nepatinka. Graužia akis. Net ne paakių odą, o akis. Lyg muilo būtų patekę. Gal per daug tepu? Tačiau ir nuo mažo žirniuko lygiai tas pats.
Atsakyti
Anew Vitale kremų sunaudojau mini pakuotes - kemša man tiek dieninis, tiek naktinis, dieninis vasarai man per sunkus buvo.
Nuo paakių žele akis man taip pat graužia. Pradžioj maniau, kad pakliuvo į akį, vėliau - kad per daug tepu. Galiausiai tepant aplink akiduobės kaulą, vis tiek graužė beveik iki ašarų, sunaudoti teko kitur rolleyes.gif
Spėju, kad nuo kvapų, šitos serijos specifinis - kiti Avon gaminiai nėra graužę visai.
Atsakyti
QUOTE(Zai @ 2013 07 17, 12:10)
Anew Vitale kremų sunaudojau mini pakuotes - kemša man tiek dieninis, tiek naktinis,  dieninis vasarai man per sunkus buvo.
Nuo paakių žele akis man taip pat graužia. Pradžioj maniau, kad pakliuvo į akį, vėliau - kad per daug tepu. Galiausiai tepant aplink akiduobės kaulą, vis tiek graužė beveik iki ašarų, sunaudoti teko kitur  rolleyes.gif 
Spėju, kad nuo kvapų, šitos serijos specifinis - kiti Avon gaminiai nėra graužę visai.

Viskas identiška ir man - paakių kremas graužė iki ašarų, nors apie akį pačią net netepdavau, maniau, kad per arti patepu. Dieninis ir naktinis kimšo, tik naktinis labiau patiko, greit susigerdavo, o dieninis riebiaodei tikrai per sunkus, veidas blizga ir jaučiasi, kad kremu tepta visą dieną. doh.gif
Atsakyti
Čia ne kvapai kalti dėl Vitale serijos kremų. Tiesiog jų sudėtyje yra daug alergizuojančių ingredientų. Jau rašiau apie tai, kad tokią informaciją reikėtų skelbti kataloge, o ne tik ant dėžutės, kuomet gaminys jau nupirktas. Kai kremo sudėtyje yra oksibenzono , tai nereikia stebėtis, kad net ne itin išranki ir įnoringa oda sustreikuoja. Maniškė po pirmo panaudojimo "išprotėjo". Bet, ačiū dievui, turiu beprobleminę konsultantę, kuri be jokių atsikalbinėjimų priima netikusius gaminius atgal.
Atsakyti
Aš retai kada naudoju Avon gaminius, pagrinde tik nagų lakus jų imu, nes tenkina kokybės bei kainos santykis, be to ir spalvų paletė visai ok. Kiek veido kremų išbandžius, pudrų - viskas skrido šiukšlių dėžėn arba buvo padovanota, mano oda per daug problematiška, kad Avon su ja susitvarkytų.
Va, ką labai pagirti noriu ir dedu didžiausius pliusus, tai Avon plaukų kaukė su alyvuogių aliejum iš Planet Spa linijos. Plaukai mano chemijos ragavę, todėl tikrai išsausėję ir reikalauja priežiūros, kad į žmogų panaši būčiau biggrin.gif Idealiai drėkina, nesuriebalina plauko, plaukai lieka glotnūs ne tik po panaudojimo, bet ir dar kelias dienas po to iki sekančio naudojimo thumbup.gif Plaukų galus taip sutvarko, kad skilinėjimų, lūžinėjimų visiškai nesimato.
Atsakyti
Kaukė nebloga. Tikrai verta įsigyti per akciją, bet ne pilna kaina wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif turiu 2 klausimus smile.gif Senai bevarciau kataloga iki siandien..

Ar raminamojo makiazo pagrindo sudetis nepasikete?Nes anksciau nerase,jog ieina ramuneles ir pan.. smile.gif

Gal kas vartojot priemone nuo plauku slinkimo?Ar is tiesu jin tokia veiksminga? 4u.gif

Aciu
Atsakyti
Labas vakaras,

aš gavau dovanų Avon planet Spa Thailand lotus flower kūno kremą, štai tokį
user posted image

Maloniai tepasi, viskas normaliai, bet sakykim ryte pasitepiau o vakare einu į dušą, tai po dušo kai pradeda džiūt vanduo ant odos atrodau kaip baltais dažais vietom išdažyta doh.gif ne visas kūnas bet kai kurios vietos va taip va
user posted image

Nu dar nesu susidūrus su tokiu dalyku. Ar dar kam nors taip darosi? Ir gal kas žino kodėl čia taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo promenada: 03 rugpjūčio 2013 - 21:21
Sveiki, gal kuri žino kodėl per lietuvos konsultantus akiu seseliu pagrindo negalima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(vika8625 @ 2013 08 04, 13:27)
Sveiki, gal kuri žino kodėl per lietuvos konsultantus akiu seseliu pagrindo negalima isigyti?

Kodel negalima? As uzsisakiau nesenai,tik nepasakysiu is kurio katalogo.
Atsakyti