man vitale kremo kvapas kaip kokio plaukų lako ir labai sausina odą
šampūną naudoju klusnumo suteikiantį kaukę iš planet spa su taukmedžiu
luxe kremine pudra ir šešėliais irgi nenusivyliau
išvis kažkaip nebuvo kažkokios prekės, kuria labai nusivilčiau, bet minusiukų randu, nors kainos ir kokybės atžvilgiu esu patenkinta, jei kas ir ne itin kokybiška, tai bent jau negaila išleistų pinigų
8 kataloge nėra antakių pieštuko, ar aš tiesiog nerandu?
QUOTE(Visgi @ 2013 05 18, 12:06)
Avon'e eile metu perku tik si akiu valikli. Patinka, nes labai greitai ir efektyviai nuvalo makiaza
Man ir netiko sitas makiazo valiklis, nesioju kontaktinius lesius, tai is pomakiazo nusivalimo su sia priemone matydavau,kaip per ruka , gal del aliejuko,nzn... Na cia bent man, kitas valiklis tiko ir patiko
Papildyta:
QUOTE(happypersonality @ 2013 05 20, 16:19)
8 kataloge nėra antakių pieštuko, ar aš tiesiog nerandu?
as ir neradau
sveikos, gal yra bandziusiu naujove instirus isimancia plesiama kauke?
Cia kur suaugusiu antispuogine serija pilkose pakuotese...
QUOTE(bonza @ 2013 05 25, 21:18)
bandžiau, išties nieko gero visiškai neveiksminga priemonė, nerekomenduočiau
QUOTE(ministry @ 2013 05 02, 07:49)
O aš norėčiau paklausti, gal kas galėtų atsiliepti apie Luxe lūpų blizgesį?
spalvos labai grazios bet man dziovina lupas bet man praktiskai visu firmu dziovina ir brangiu ir pigiu.
QUOTE(bonza @ 2013 05 25, 21:18)
Prieš kokius 5-6 metus Avon'e buvo tokia kaukė nuo inkštirų nulupama, bet kažkaip ji greitai dingo. O ten tai buvo.. nedarau dar tokio pakaitalo iki pat šiol
Seniai beturėjau katalogą, tai dėl šios nežinau
QUOTE(Emixsit @ 2013 01 05, 20:15)
Sutinku su viskuo, man dekoratyvinė įspūdžio didelio nedaro, bet galima atrasti keletą perliukų, pvz.: tušai, dauguma patiko, tik tas violetinis nelabai dėl savo "išmanaus šepetėlio" Luxe šešėliai irgi neblogi, bet labiausiai man iš Avon patinka kvepalynas iš niekur beveik kitur kvepalų neperku Mama dažnai sakosi papuošalus iš avon, gražūs, bet kažkaip kiek pastebėjau kiti greitai nujuoduoja
o man kaip tik tusai labai nepatinka is avon pirkdavau blizgesius, seselius , anksciau visada duso zeles is avon pirkau, dabar kazkaip jau atsikandau
QUOTE(guodzik @ 2013 05 26, 10:48)
spalvos labai grazios bet man dziovina lupas bet man praktiskai visu firmu dziovina ir brangiu ir pigiu.
Jeigu dar naudojat Avon, tai pasiūlyčiau Perfect Kiss blizgį pabandyti, nes jis drėkina ir nėra lipnus.
Pati galvoju dar vieną atspalvį nusigriebti kol akcija
Koki galetumet rekomenduoti tusa akims? Seniau bandziau viena kita, bet man nepatiko ir daugiau nesigundziau.
QUOTE(Visgi @ 2013 05 29, 09:49)
Koki galetumet rekomenduoti tusa akims? Seniau bandziau viena kita, bet man nepatiko ir daugiau nesigundziau.
Sveika, man tai LUXE tušas yra tiesiog tobulas. Esu bandžiusi ne vieną, bet šitas man pats pačiausiais. Dar man labai patinka SUPER EXTEND EXTREME