Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(Liucike @ 2013 05 02, 16:00)
Dar kas man labai patinka is AVON, tai sis makiazo valiklis, nesioju kontaktinius lesius, tai nedirgina akiu ir puikiai nuvalo makiaza. 

O taip, šis mano taip pat mėgstamiausias. thumbup.gif švelnus, nedirgina akių, nepalieka lipnumo, lengvai nuvalo makiažą. Ir užtenka labai ilgam, naudoju kiekvieną rytą jau labai ilgai ir tik dabar į pabaigą. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2013 05 02, 21:29)
O taip, šis mano taip pat mėgstamiausias. thumbup.gif švelnus, nedirgina akių, nepalieka lipnumo, lengvai nuvalo makiažą. Ir užtenka labai ilgam, naudoju kiekvieną rytą jau labai ilgai ir tik dabar į pabaigą. thumbup.gif

As tai kas vakara, jau ne viena isbaigiau, ypac gerai pasalina tusa. Ir puikiai jis man tarnauja norint pakoreguot makijaza :-). Dabar, kad nesumeluociau, raso,kad jis akiu makiazo valiklis, bet man puikiai nuvalo visa veiduka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucike: 03 gegužės 2013 - 12:55
QUOTE(Liucike @ 2013 05 03, 14:54)
As tai kas vakara, jau ne viena isbaigiau, ypac gerai pasalina tusa. Ir puikiai jis man tarnauja norint pakoreguot makijaza :-). Dabar, kad nesumeluociau, raso,kad jis akiu makiazo valiklis, bet man puikiai nuvalo visa veiduka thumbup.gif

Aš tai tik akis valau. smile.gif
Atsakyti
Seniai naudojau ir pamiršau kaip naudoti AT plaukų galiukų serumą, etiketėje neparašyta, sausiems plaukams ar šlapiems tepti?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 05 06, 15:34)
Seniai naudojau ir pamiršau kaip naudoti AT plaukų galiukų serumą, etiketėje neparašyta, sausiems plaukams ar šlapiems tepti?

Galima naudot ir taip, ir taip.
Atsakyti
sveikos,gal galit ka nors placiau apie tusa Super Full ir lupu putlinamasis balzamas(bus rinkinukas 8 kataloge) Kas tai per tusas?
Aciukas
Atsakyti
Avon'e eile metu perku tik si akiu valikli. Patinka, nes labai greitai ir efektyviai nuvalo makiaza
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 05 18, 12:06)
Avon'e eile metu perku tik si akiu valikli. Patinka, nes labai greitai ir efektyviai nuvalo makiaza

Esu bandžiusi šį, bet labai nepatiko, skrido šiukšlių dėžėn. Labai nemalonią riebią plėvę ant odos palieka g.gif
Atsakyti
jau senokai bandau avon priemones, seniau pries kokius 3 metus pirkau daznai bet paskui nustojau supratus kad man daug kas is ten netinka, nesenai ir vel nusprendziau isbandyt ir ka mano nuomone butu tokia:
kremines pudros ir kitos kompaktines neverta pirkt, nes man asmeniskai alergizuoja ir netinka nei viena pudra, bandziau ir bb krema taip pat sualergizavo oda (perejau prie bourjois pudru ir esu laabi patenkinta)
veido priemones visiskas slamstas ir ko nebandziau ir brangius avon genics ar kaip ten ten rudos pakuotes serumus ir kremus, ir melynaja aqua linija alergizavo oda, labiausiai artimi mano odai naturals priemones veidui pradzioje labai apsidziaugiau maniau radus savo priemones, bet ilgiau panaudojus 3,4 kremus supratau kad vel tas pats nesu patenkinta rezultatu koki noreciau matyt po veido priemoniu. Tada nutariau kardinaliai pakeist veido priemones (perejau prie loccitane ir volia mano oda pasakiska)
kuno priemones prausikliai ir kita man per daug sisntetiski kvapai. Tik kuno spa priemones vertos demesio.
plauku prieziuros priemones man asmeniskai bandziau keleta ne viena netinka, is visu normaliausias buvo su argano ir maroko aliejais, bet su jais irgi neisgavau norimo rezultato (keiciau i loccitane ir esu be galo patenkinta)
kas man is avon isbandzius patiko tai lupu blizgesiai, tikrai neblogi kaip uz tokias kainas, lupdaziai, bet nevisi, skaistalai mazai pigmentuoti, greit pgradingsta tai nelabai patiko, seseliai kaip uz tokia kaina tikrai neblogos kokybes ypac grazios spalvytes tai mocha latte ir pink sands nesigailiu isigijus, supershock piestukai labai neblogi.
Ir visa avon bizuterija patinka man, rankines ir prastokos kokybes buna kaip uz tokia kaina:)
Atsakyti
QUOTE(Minthe @ 2013 05 18, 21:16)
Esu bandžiusi šį, bet labai nepatiko, skrido šiukšlių dėžėn. Labai nemalonią riebią plėvę ant odos palieka  g.gif

Va kaip skirtingai. O pas mane tik toks namuos ir jokio kito.
Atsakyti
QUOTE(Minthe @ 2013 05 18, 20:16)
Esu bandžiusi šį, bet labai nepatiko, skrido šiukšlių dėžėn. Labai nemalonią riebią plėvę ant odos palieka  g.gif

Pritariu, man taip pat visai nepatiko tas valiklis. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2013 04 25, 19:08)
Sveikos. Gal kas turit atsiliepimu apie luxe tusa? Arba galit parekomenduoti tusa trumpom blakstienom?

Aš pirkau ir iškart grąžinau konsultantei - visiškai sausas ir nieko nedažė! Konsultantė sakė, kad patikrino ant popieriaus lapo - net tas liko baltas blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Liatile @ 2013 03 21, 20:29)
Galiu pagirti kremą dieninį Anew Vitale .Labai skaniai kvepia , atšviežino veidą iškarto tik pasitepiau.
Naktinio kvapas kiek kitoks , toks keistokas . Abu kremukai stangrina , todėl jaučiasi , ypač naktinį pasitepus , šioks toks lipšnumas .
Bet man fantastiški jie, džiaugiuosi be galo ir visoms rekomenduoju smile.gif

Naktinio nebandžiau,bet nuo dieninio Anew Vitale mano oda paraudo, pradėjo perštėti ir lyg patino (ar tai vadinate stangrinimu?), nors niekada nuo jokio kremo neturėjau tokios reakcijos doh.gif Bet dabar jau įtariu, kad taip galėjo nutikti dėl kremo sudėtyje esančio oksibenzono blink.gif Būtų gerai, kad gamintojas tą informaciją pateiktų kataloge, o ne ant kremo pakuotės, kai kremas jau nupirktas.
Atsakyti