Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

Sveikos mergaites. As irgi kazkada esu platinusi sia kosmetika, buvo dalykeliu kurie labai patiko. Daug metu neuzsisakinejau ir vel vis laikas nuo laiko kazkuo susigundau. Gaila, kad dinge PINk kvepalai, tada as ju nenorejau (rinkdavausi daugiau gaivius, o dabar kaip noriu sad.gif gal yra kokiu panasiu? ) Aisku vienas is geriausiu gaminiu man plauku galiuku serumas, nemazai gaminiu is SPA serijos, vonios putos tikrai gerai putoja... Siuo metu gundausi is naujo katalogo 129 puslapio losjonu nuo celiulito su kava, aprasyta labai graziai, bet idomu kaip poveikis (po gimdymo atsirado si beda ir reikia bandyti kovoti). Dar idomu kaip poveikis Modeliuojamojo kuno kremo is 121 puslapio g.gif
Atsakyti
Gal kuri turit "Beach Bar" rankinę iš 6 katalogo 90psl? Kokie atsiliepimai būtų? Ir gal kuri žinot kur internete būtų galima pamatyt realių foto, arba gal kuri galėtumėt padaryt? Būčiau labai dėkinga. smile.gif
Atsakyti
O man įdomu, ar visos senses dušo želės taip mažai putoja? aš turiu violetinę šio metu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bulčia trupinėlis: 25 balandžio 2013 - 18:01
Sveikos. Gal kas turit atsiliepimu apie luxe tusa? Arba galit parekomenduoti tusa trumpom blakstienom?
Atsakyti
QUOTE(Bulčia trupinėlis @ 2013 04 25, 18:01)
O man įdomu, ar visos senses dušo želės taip mažai putoja? aš turiu violetinę šio metu  blush2.gif

kiek man teko turėti senses dušo želių, jos visos labai prastai putodavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(happypersonality @ 2013 04 25, 19:59)
kiek man teko turėti senses dušo želių, jos visos labai prastai putodavo  unsure.gif

tai, matyt, todėl jos tokiais dideliais kiekiais ir nebrangios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulčia trupinėlis @ 2013 04 25, 20:11)
tai, matyt, todėl jos tokiais dideliais kiekiais ir nebrangios  blush2.gif

Pastarąjį kartą aš iš viso gavau ne kaip į dušo žele panašų, o kažkokį kietą žele gabalą doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vaidute2006 @ 2013 04 25, 19:08)
Sveikos. Gal kas turit atsiliepimu apie luxe tusa? Arba galit parekomenduoti tusa trumpom blakstienom?

Turiu LUXE tušą, nusiskundimų neturiu, man tai gražiai padažo blakstienas. smile.gif O trumpom blakstienom negaliu nieko parekomenduoti, nes nežinau kas jums tiktų, nes mano pačios gana ilgos 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos. gal kas zinot ar vyriskas tualetinis vanduo PRO SPORT su purskikliu ar kaip losjonas po skutimosi-be polivizatoriaus? vyras nori pirkti, tai nezinau ar imti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesa1103 @ 2013 05 01, 08:57)
sveikos merginos. gal kas zinot ar vyriskas tualetinis vanduo PRO SPORT su purskikliu ar kaip losjonas po skutimosi-be polivizatoriaus? vyras nori pirkti, tai nezinau ar imti.  g.gif

Laba, kiek pamenu, be purškiklio šios serijos aromatai. smile.gif
Atsakyti
O aš norėčiau paklausti, gal kas galėtų atsiliepti apie Luxe lūpų blizgesį?
Atsakyti
QUOTE(vaidute2006 @ 2013 04 25, 20:08)

Isties man nepatiko ne veinas AVON tusas, vis tepdavo ar trupedavo, o zinokit LUXE, lb geras, blakstienas labai istempia, atskiria ir is LUXE esu patenkinta skysta pudra. As asmeniskai visad pirgdavau LOREAL milion, bet AVON LUXE prilygo tikrai. As ne negalvojau jo sakytis, tiesiog platinau sia kosmetika ir gavau ji dovanu ir zinokit tikrai buvau nustebunta.UZSKAITAU!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Dar kas man labai patinka is AVON, tai sis makiazo valiklis, nesioju kontaktinius lesius, tai nedirgina akiu ir puikiai nuvalo makiaza.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liucike: 02 gegužės 2013 - 14:01