Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

klientė iš kažkur iškniso lupdažio spalvos pavadinimą Fuschia Fun, o pačio lupdažio pavadinimo nežino. Kiek išjieškojau niekur nerandu tokio, gal pagelbėtumėt bėdoj
Atsakyti
QUOTE(irutinka @ 2013 03 26, 22:27)
klientė iš kažkur iškniso lupdažio spalvos pavadinimą Fuschia Fun, o pačio lupdažio pavadinimo nežino. Kiek išjieškojau niekur nerandu tokio, gal pagelbėtumėt bėdoj

Jis iš "Ultra Colour Rich Mega Impact" linijos.
Atsakyti
Tai gal jis jau išimtas iš prekybos, kad aš nerandu
Atsakyti
QUOTE(irutinka @ 2013 03 27, 11:03)
Tai gal jis jau išimtas iš prekybos, kad aš nerandu

Tai gali būt.
Atsakyti
gal kas galite pasakyti apie skruost raudoni matini classic aura?
ir skaistalus ideal luminous?
gal kuri isbande?
Atsakyti
Kaip jums avon tonikai, patinka?
Pati naudoju:
user posted image
Tikrai patinka, eina jis jau į pabaigą, tai sakau gal kokį naują prigriebus g.gif smile.gif
Atsakyti
Taigi sveikitutės,turiu keletą minčiųsmile.gif

Labai patiko matinis makiažo pagrindas , nu fantastiškas o ir kaina juokinga spalvytė Ivory (vasarai bus aju per šviesi , bet dabar pats tas).

Tušas SuperExtend nežmoniškai ilgina blakstienas , tik kažkiek nelygiai tepa, reiktų gal bandyti labai lyginti su kitu šepetėliu šukutėmis.
Ilgis tai beprotiškas gaunasi , įsivaizduoju ką daro tušas SuperExtend extream
Atsakyti
Mergaites, reikia pagalbos.. Turiu stai toki kuno losjona su glicerinu ir migdolu aliejumi.
user posted image
Pirmus kartus tepantis kuna, jausdavosi tokie kaip smulkus akmenukai tarp pirstu.. Bet buvo ziema, pamaniau, kad gal i patalus prinesiau zemiu is lauko ir del to tepantis krema (dazniausiai lovoje) tiesiog nuo patalu ant kuno atsirasdavo tie akmenukai. Dabar pakeiciau kuno losjona ir sugalvojau si naudoti kaip ranku krema. Ir vel tas pats - akmenukai tarp pirstu. Supratau, kad cia kreme esme. Sakykit ar cia koks brokas ar cia taip turi buti? Gal cia kokie stikliukai pateko i krema ir paleido tokia brokuota linija.. Tepuos noredama gero, o gal ziauriai sau kenkiu. Padekit 4u.gif Kas cia yra?
Atsakyti
QUOTE(klaipediete333 @ 2013 03 27, 17:11)
gal kas galite pasakyti apie skruost raudoni matini classic aura?
ir skaistalus ideal luminous?
gal kuri isbande?

as turiu peach atspalvi bet man jis visai nepanasus i peach, grynai rozinis, jei esate sviesi, rekomenduoju, graziai atrodo smile.gif ypac vakare. pakankamai pigmentuotas ir laikosi smile.gif
Atsakyti

i 
Platinančios kosmetiką turi savo temą Bendraminčiuose. Ten ir aptarinėjamas jų darbas ir platinimas.
Atsakyti
kas man patinka- tai avon nagu lakai. po 2 metu jie kaip nauji, nesensta, nedziuna, splavos geros, zodziu- superž]
Papildyta:
kas man patinka- tai avon nagu lakai. po 2 metu jie kaip nauji, nesensta, nedziuna, splavos geros, zodziu- super.
Atsakyti
Man Avon nagų lakai patys geriausi. drinks_cheers.gif pralenkia ir brangius nagų lakus. Ir dar kas labai patinka, kad neseniai atsirado daug naujų, gražių spalvų, o tai būdavo skurdokas spalvų pasirinkimas. rolleyes.gif
Atsakyti