Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(L.A.U.R.A. @ 2013 03 01, 22:22)
Sveikos, kas bandete atspalvi suteikianti drekinamaji veido krema solutions (oranzine tutele), koks tas atspalvis buna? ar labai ryskus ar vos vos?  rolleyes.gif

Bandžiau su pertraukomis net keletą kartų. Tik pradėjus naudoti labai patiko, tačiau po kažkurio laiko pradeda kimštis poros, atsiranda pabėrimai. Bet galbūt taip tik man, nes turiu pakankamai problemišką odą. Taip pat jį naudojo ir mano sesuo, jai labai patiko ir tiko. Atspalvis tikrai nėra ryškus, tiesiog skaistesnis veidukas atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2013 03 13, 16:28)
ar naujame kataloge yra nagu lako dzioviklis?

ar nepastebejot kad ji panaudojus trumpiau laikos nagu lakas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 17, 17:07)

Kažkaip neatkreipiau dėmesio, matyt lakas laikos kaip laikęs biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, kokia kaina Little red dress kvepaliuku? 4u.gif
Atsakyti
Jau porą savaičių naudoju kremą Anew Aqua Youth. Labai patinka, veidas švelnus, maloniai jaučiasi pasitepus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emixsit @ 2013 03 17, 22:09)
Kažkaip neatkreipiau dėmesio, matyt lakas laikos kaip laikęs  biggrin.gif

aisku mirksiukas.gif

QUOTE(kucci_kucci @ 2013 03 17, 23:56)
Sakykit, kokia kaina Little red dress kvepaliuku?  4u.gif

5 kataloge 52,99
Papildyta:
prausiklis sveitiklis ir kauke nuo spuogu
user posted image
tai galiu pasakyt kad kaip sveitikliui man truksta ten tu granuliu(nzn kaip pavadint blush2.gif ) ir dar metos ar kas ten tokios intensyvios kad net akys asaroja bet yra pliusas biggrin.gif turint sloga priemone nr vienas ,nusiprausus veida atkemsa nosi momentaliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 17, 17:07)

Jus tikriausiai juokaujat tongue.gif ? Man kaip tik ir greiciau nudziuna ir ilgiau laikosi tas lakas rolleyes.gif papurskus tuo purskikliu,pakolkas jis mano vienas geriausiu pirkiniu is avon.

+ Gal kuri jau yra isbandziuis Avon BB kremuka?
Taip viliojuosi nusipirkti,o atsiliepimu nete vos vienas kitas ir tai lenku ar kazkokia tai nezinoma kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 20 kovo 2013 - 13:31
Sveikos , susidomėjau Avon kosmetika , norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų kompanijos smile.gif ir pasidalinti savo įspūdžiais ir nuomone apie produktus.

Apie BB kremą:

išbandžiau 4 spalvytes tik tamsiausios nebandžiau , nes mano oda šviesi .
Taigi Ivory spalvyte man nepatiko nes į geltonumą (ryža tokia), nude spalvytė labai nebloga , ji šviesi spindi labai gražiu blizgiuku , bet manau labiau tiktų šilto tipo odos savininkėms.
o spalvytė sell man tiesiog idealiai susiliejo su mano odos spalva.

Pačio kremuko konstitencija labai maloni , iškarto sudrėkino odą suteikė spindesio , maskuoti nemaskuoja , bet labai atgaivina .

Labiausiai blizgiukas pastebimas nude atspalvyje , toks auksinis , lb man patiko .

Šis kremukas manau tinka greitam makiažui , skubančioms ir toms , kurios nelabai turi ką užmaskuoti smile.gif ir žinoma mėgsta blizgiuką smile.gif

Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2013 03 20, 13:29)
Jus tikriausiai juokaujat tongue.gif ? Man kaip tik ir greiciau nudziuna ir ilgiau laikosi tas lakas  rolleyes.gif papurskus tuo purskikliu,pakolkas jis mano vienas geriausiu pirkiniu is avon.

Taip viliojuosi nusipirkti,o atsiliepimu nete vos vienas kitas ir tai lenku ar kazkokia tai nezinoma kalba.

as KLAUSIU tik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2013 03 20, 13:29)

Čia mes jau anksčiau diskutavome šiek tiek apie ši kremą. Mano atsiliepimai kuo puikiausi thumbup.gif Naudoju natural beige atspalvį, puikiai tiko, neturi stipraus maskavimo, tik padailina veido odos spalvą. Dvejojau, kad netiks mano riebiai odai, blizgės.. Yra šioks toks blizgesiukas, bet papudruoju balta pudra ir nebelieka jo mirksiukas.gif Buvo ir merginų pasisakančių, kad nelabai šis kremukas tiko joms, kimšo poras, nors aš nepastebėjau, kad man kimštų jas smile.gif
Atsakyti
Galiu pagirti kremą dieninį Anew Vitale .Labai skaniai kvepia , atšviežino veidą iškarto tik pasitepiau.
Naktinio kvapas kiek kitoks , toks keistokas . Abu kremukai stangrina , todėl jaučiasi , ypač naktinį pasitepus , šioks toks lipšnumas .
Bet man fantastiški jie, džiaugiuosi be galo ir visoms rekomenduoju smile.gif
Atsakyti

i 
Platinančių paieška forume draudžiama.
Atsakyti