Pasidalinsiu savo nuomone apie šį kūno aliejuką
Purškiamas ant kūno skleidžia alkoholio susimaišiusio su parfumu kvapą, visiškai nesigeria, po dušo juo pasipurškus vaikšciojau visa riebaluota dar kokias geras 2-3 valandas, su blizgučiais, kas man nepatiko
vienu žodžiu tikrai nusivyliau, ir daugiau tikrai nepirksiu
QUOTE(Minthe @ 2013 03 09, 19:47)
Susigundžiau Luxe tušu. Toks Š, kad žodžių trūksta
jis labai naturaliai dazo as ji naudoju apatiniu blakstienu dazymui siaip esu labai gera kitos firmos atradusi
bet zinokit nieko nera blogiau uz super drama gal del to kad mano blakstienos tankios tai tris i viena suklijuoja ir va tau drama
Papildyta:
o man geriausias Supershok'as ir paskui rieciantis
QUOTE(guodzik @ 2013 03 10, 11:03)
jis labai naturaliai dazo as ji naudoju apatiniu blakstienu dazymui siaip esu labai gera kitos firmos atradusi
Aš kitų Avon tušų nesu bandžiusi, net neplanuoju. Nesuprantu, kas man čia dėl Luxe užplaukė
Dėl apatinių blakstienų dailaus padažymo - sutinku. Tačiau viršutinių jis daugiau nelies - manosios neilgos, tiesios, nesutvarko jis man jų, nei ilgina, nei ką, tik sulipina. O ir paties tušo formulė ne pati geriausia, nes vos palietus šlapiai pirštais nusiplovė. Kažin, kas liktų po lietum nestipriu pakliuvus
O bet tačiau, šešėlių pagrindas - suuuperinis.
QUOTE(Minthe @ 2013 03 10, 14:13)
Aš kitų Avon tušų nesu bandžiusi, net neplanuoju. Nesuprantu, kas man čia dėl Luxe užplaukė
Dėl apatinių blakstienų dailaus padažymo - sutinku. Tačiau viršutinių jis daugiau nelies - manosios neilgos, tiesios, nesutvarko jis man jų, nei ilgina, nei ką, tik sulipina. O ir paties tušo formulė ne pati geriausia, nes vos palietus šlapiai pirštais nusiplovė. Kažin, kas liktų po lietum nestipriu pakliuvus
drauge nusipirko, paklausiu ir jos atsiliepimu
mano sekantis pirkinys bus tas naujas anticeliulitinis kremas
mano blakstienos trumpos, esu isbandzius visus avon tusus, tai man tiko ir patiko sie: super extreme, superfull, ir supermagnifity. blaksienas pailgina, atskiria, man ju nesulipina, dabar turiu supercurlacios, sis taip pat man issigelbejimas su trumpom blakstienom. as manau kad kiekvienos poreikiai skirtingi ir manau nesuklysiu, kad dar priklauso, kaip dazome blakstienas
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 07, 10:54)
tik$a, ačiū!
dabar negaliu išsirinkti, ar šį prausiklį, ar anew serijos? gal kas galite palyginti?
dabar negaliu išsirinkti, ar šį prausiklį, ar anew serijos? gal kas galite palyginti?
Na, ar niekas abiejų nebandėt, negaliu išsirinkti?
QUOTE(GammaOrionis @ 2013 03 11, 13:56)
bandėt visus tušus, kodėl nepatiko supershock max? forumuose jį labai giria, gundausi nusipirkt. kokie kitų merginų atsiliepimai apie šį tušą? ar netrupa? nelipina? lengvai nusivalo?
tusas geras, bet kai pripranti dazytis su sepeteliu "be sereliu " , paskui reikia priprasti, kol pasidazai su kitokiu. Isbandau naujus, kai atsiranda, betvistiek gryztu prie tusu be sereliu, gal tai tiesiog pripratimas
gal kas turi atsiliepimu apie nauja Anew serija Vitale?
Kokie atsiliepimai apie Luxe lūpų dažus? Šiandien gavau, tai pirmas įspūdis neblogas
ar naujame kataloge yra nagu lako dzioviklis?
QUOTE(Dezdemona* @ 2013 03 13, 16:28)
ar naujame kataloge yra nagu lako dzioviklis?
yra 5 ir 6 kataloge