Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(L.A.U.R.A. @ 2013 03 01, 21:22)
Sveikos, kas bandete atspalvi suteikianti drekinamaji veido krema solutions (oranzine tutele), koks tas atspalvis buna? ar labai ryskus ar vos vos?  rolleyes.gif

Žiūrint, kokia Jūsų oda. Man, kaip šviesiaodei (MAC NC20- NC25) tai jis toks intensyvokas buvo, naudojau jį vasarą, dabar jis man kiek per intensyvus. Tačiau kaip kremas aplamai tai man jis patiko, toks lengvas, neriebus, nesunkus ant odos. Tiesa, jei naudosit, tai nepadauginkit, nes kai tik užtepi, jis neatrodo toks ryškus, tai kažkaip norisi dar šiek tiek patepti, o kai spalvytė išryškėja, gal būti daugokoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L.A.U.R.A. @ 2013 03 01, 21:22)
Sveikos, kas bandete atspalvi suteikianti drekinamaji veido krema solutions (oranzine tutele), koks tas atspalvis buna? ar labai ryskus ar vos vos?  rolleyes.gif

man, kiek bandziau, sio kremo rezulatas nepatiko. Bet labai idomiai: ar baltesne, ar rudesne, vistiek kremas tamsindavo oda. Plius kazkoki keista rausva atspalvi suteikdavo. Ir nepasakyciau, kad drekino. Greiciau jau oda blizgejo kaip riebaluota ir tiek. Be to viena diena panaudojus, kita diena iskildavo smulkus spuogeliai.
Atsakyti
gal kuri išbandėte, ar girdėjote nuogirdų apie planet spa juodąjį muilą (iš 8psl.)?
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 02, 23:19)
gal kuri išbandėte, ar girdėjote nuogirdų apie planet spa juodąjį muilą (iš 8psl.)?

kvapas intensyvokas (man kazkuo primena dead sea serijos produktu kvapa), prausia gerai, iki gurgzdejimo. Mano oda ir siaip nera sausa, o po maudyniu visad tepliojuosi kremais, tad nepasakysiu ar nesausina odos. Prausiuosi be kempines, nes muilas dazo ir kempines nebeatploviau. Muiluojantis jauciasi sioks toks pilingas, bet greitai tie grudeliai istirpsta (susoke molio gabaliukai???). Pakuote minsta, produktas issispaudzia gerai. Nepatiko, kad atsisuka kamstelis, o ne atsidaro. Supratau, kad man ne prie sirdies juodas produktas ir pilkos putos (knietejo pabandyt juoda dantu pasta, bet jau nebenoriu).
Uz akcijine kaina gal ir galima pabandyt, jei labai smalsu. Nurodytos pilnos kainos tikrai nevertas.

BB kremas ko gero poras kemsa: bandziau 2 dienas, o rezultatas - 3 is niekur atsirade spuogai, nors siuo metu oda visai neproblematiska
Atsakyti
tik$a, ačiū!
dabar negaliu išsirinkti, ar šį prausiklį, ar anew serijos? g.gif gal kas galite palyginti? unsure.gif
Atsakyti
isbandziau superdrama tusa, nu toks s doh.gif niekam nesiulyciau nors avon tusus megstu.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 03 07, 12:53)
isbandziau superdrama tusa, nu toks s  doh.gif niekam nesiulyciau nors avon tusus megstu.

Priutariu, sis tusas is 10 pirkusiu mergino, patiko tik vienai, tokia statistika... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 03 07, 13:53)
isbandziau superdrama tusa, nu toks s  doh.gif niekam nesiulyciau nors avon tusus megstu.

O aš sunaudojau porą SuperDrama tušų ir buvau visai patenkinta. smile.gif Ir mano klientės nesiskundė. Dabar bandau "Irresistibly Sexy", kolkas tik antra diena dažausi, bet manau irgi visai geras gaminys bus, kolkas jokių blogų pastebėjimų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 03 07, 12:53)

drinks_cheers.gif pritariu mirksiukas.gif is avon tusu sitas pats prasciausias
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2013 03 07, 15:42)
drinks_cheers.gif pritariu mirksiukas.gif  is avon tusu sitas pats prasciausias

Aš sakyčiau prasčiausias man "Little Red Dress", kur raudonoje pakuotėje buvo smile.gif
Atsakyti
Jau savaite kaip naudoju BB krema. Man kaip sausiaodei jis labai patiko smile.gif puikiai tepasi nes yra gana skystas (bet delto gana neskalsus, greit baigsis), labai gerai pasiskirsto, veidas puikiai atrodo smile.gif tepiausi kasdien - poru nekimso smile.gif siaip bandysiu po jo kazkoki kita BB krema, vien tam kad palyginti bet tikrai kolkas duodu 10 balu
Atsakyti
Susigundžiau Luxe tušu. Toks Š, kad žodžių trūksta lotuliukas.gif
Atsakyti