Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(Emixsit @ 2013 02 27, 20:31)
Na ir man labai malonus siurprizas buvo kai išmėginau supershok mėlyną akių kontūrų pieštuką, minkštas, kaip aš įpratusi prie kietų, tai šis buvo stebuklas  biggrin.gif Ilgai išsilaiko ir ryškiai brėžiasi smile.gif

Tikrai superinis piestukas thumbup.gif Jis ir negali buti kietas mirksiukas.gif nes yra zelinis bigsmile.gif Tikrai ryskiai brezia (nereikia kaip su kitais braukti keleta kartu) ir puikiai isilaiko. Mano megstamiausias wub.gif
Atsakyti
Man SuperShock pieštukas irgi pats geriausias. Turiu juodą, bet tikrai dar pirksiu ir tą kreminį, bei mėlyną. Esu turėjusi ir brangių pieštukų, bet niekas neprilygo šiam. thumbup.gif Tik vienas minusas, kad greitai naudojasi.
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie Solutions krema nuo striju ?
Atsakyti
o tuo želiniu pieštuku lengva pasidažyti? jei nemoki net ant rankos tiesios linijos nupiešti? blush2.gif g.gif
Man įdomu, kokie atsiliepimai apie nagų odelių kremuką, ir paakių kaukę su rožėmis, ar labai stipriai (sintetiškai) kvepia rožėmis?

p.s. ar man tik taip pasirodė, ar šis katalogas kažkoks keistas, taip lyg atmestinai padarytas? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 01, 12:52)
o tuo želiniu pieštuku lengva pasidažyti? jei nemoki net ant rankos tiesios linijos nupiešti?  blush2.gif  g.gif
Man įdomu, kokie atsiliepimai apie nagų odelių kremuką, ir paakių kaukę su rožėmis, ar labai stipriai (sintetiškai) kvepia rožėmis?

p.s. ar man tik taip pasirodė, ar šis katalogas kažkoks keistas, taip lyg atmestinai padarytas?  blush2.gif  ax.gif

O kuom jis tau keistas tas katalogas biggrin.gif ?
Šiaip jei tu kalbi apie paakių kaukę su rožėm kur 151psl yra kodas 63081,tai čia visgi veido kaukė su rožėm.Gavom iš Avono tokią žinutę,kad klaida įsivėlė smile.gif
O gelinis tai sakyčiau lengvai tepasi smile.gif
Atsakyti
jo, kalbu apie tą iš naturals serijos 4u.gif
nežinau, pvz aną mėnesį, jis man toks prabangus atrodė, norėjosi vartyti ir vartyti, o šį permečiau greit akimis, dar kažkur radau stilistikos klaidų, ir norėjosi, kad greičiau pasibaigtų doh.gif blush2.gif
ta kaukė tuomet bus nauja, matyt nebus jokių atsiliepimų dar? unsure.gif
bet mes čia ne visai į temą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2013 02 24, 11:53)
Mane irgi labai domina atsiliepimai apie planet spa akiu zele su ikrais. Labai jau kaina viliojanti:)

as vakar isbandziau ax.gif akiu negrauzia biggrin.gif o daugiau nieko pasakyt negaliu nes tik viena kart dar patepiau ax.gif kaina suviliojo nes tikrai superine buvo biggrin.gif

QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 01, 12:52)

Man įdomu, kokie atsiliepimai apie nagų odelių kremuką,

o kas domina?man patinka kad odele nusiima super smile.gif

o dabar apie BB krema unsure.gif aisku tuoj busiu uzpulta konsultanciu bet pasisakysiu unsure.gif paemiau megineliu is konsultantes vakar..tai....uztepiau pradejau lygint ir gavos toks vaizdas kad mano oda susipleiskanojo....nu tokie gumuliukai kaip pleiskanos gavos..nors mano oda nera pleiskanota netgi sakyciau riebi..su makiazo pagrindu (kitos firmos)niekad nieko panasaus nebuna.
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 01, 13:14)
as vakar isbandziau ax.gif akiu negrauzia biggrin.gif o daugiau nieko pasakyt negaliu nes tik viena kart dar patepiau ax.gif kaina suviliojo nes tikrai superine buvo biggrin.gif
o kas domina?man patinka kad odele nusiima super smile.gif
o dabar apie BB krema unsure.gif aisku tuoj busiu uzpulta konsultanciu bet pasisakysiu unsure.gif paemiau megineliu is konsultantes vakar..tai....uztepiau pradejau lygint ir gavos toks vaizdas kad mano oda susipleiskanojo....nu tokie gumuliukai kaip pleiskanos gavos..nors mano oda nera pleiskanota netgi sakyciau riebi..su makiazo pagrindu (kitos firmos)niekad nieko panasaus nebuna.

Dziuljeta, nu negali visiems tikti ir patikti tas pats produktas...
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 01, 14:14)

o ka tepete pries tai? koki veido krema?
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 01, 13:14)

rimtai? man tai kaip tas BB kremas toks riebokas pasirode... Po kiek laiko veidas graziai atrode, dingo tas blizgesys. Bet va klausimas ar nekemsa tas kremas poru? Gal kas ilgiau naudoja?
Atsakyti
Sveikos, kas bandete atspalvi suteikianti drekinamaji veido krema solutions (oranzine tutele), koks tas atspalvis buna? ar labai ryskus ar vos vos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija_Bio @ 2013 03 01, 15:33)
Dziuljeta, nu negali visiems tikti ir patikti tas pats produktas...

drinks_cheers.gif bet cia kazkodel pasakius kad netiko uzsipuolama ax.gif

QUOTE(draugaitte @ 2013 03 01, 19:24)
o ka tepete pries tai? koki veido krema?

nieko schmoll.gif ant svarios veido odos ax.gif

QUOTE(L.A.U.R.A. @ 2013 03 01, 21:22)
Sveikos, kas bandete atspalvi suteikianti drekinamaji veido krema solutions (oranzine tutele), koks tas atspalvis buna? ar labai ryskus ar vos vos?  rolleyes.gif

as turiu ax.gif kaip cia pasakius ax.gif naturalus veidas ir tiek smile.gif bet jis man thumbup.gif
Atsakyti