Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiškų kūdikių maitinimas

QUOTE(bevardė @ 2007 03 23, 15:59)
Aš atradau vieną saldumyną žindančiai mamai, kuriame nėra nei pieno nei kiaušinių nei kvietinių miltų- saulėgražų chalva, aišku saikingai.

Ale bet uztat kiek kaloriju doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
InRed, aš dar siūlyčiau negert tos Hipp arbatos žindyvėms unsure.gif
Atsakyti
Hipp yra arbata žindyvėms, bet ne granuliuota, o naturali, plikomuosiuose maišeliuose. Bet jei atvirai tai geriau atskirau nusipirkt ten įeinančių arbatžolių, nes Hipp brangi ir jos nedaug.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2007 03 23, 18:59)
Aš atradau vieną saldumyną žindančiai mamai, kuriame nėra nei pieno nei kiaušinių nei kvietinių miltų- saulėgražų chalva, aišku saikingai.

Saulegrazu chalva...gal ir nieko, jeigu leliunui tinka. As tai melyniu uogienes pakabinu keleta saukstu, kai jau visai silpna, kaip ko nors skanaus uzsinoriu thumbup.gif

As pati alergiska, tai mane dusinti pradeda dar kramtant saulegrazu seklas.
Oi moteriskes, labai jau tos alergijos gyvenima suknisa, uztai del savo vaiko darau viska, ka galiu, kad neturetu tokiu bedu. Tikiuosi, kad sekmingai isaugs visa tai.
Atsakyti
QUOTE(Liova @ 2007 03 22, 14:27)
Lucie, o kiek tavo mazyliui jau menesiu? Nuo kada prasidejo alergija?

Alergija - zarnyno- prasidejo kazkur apie 2,5 men., pradejo tustintis su kraujais, ir tai gan ilgai tesesi, beveik iki 6men. Tiesa, nebere, gal tik labai nedaug veiduka. Dabar kaip ir viskas susitvare, va ir jautiena tiko. Tik kvailas reikalas, kai ivedineju naujus produktus negaliu pati nieko naujo valgyti, kad atrinkciau, jei sureaguotu. Siaip jau pati as daug ko ragauju, tik po labai nedaug. Tikiuosi, kad zarnynui subrendus ta alergija jau isaugo smile.gif Bet kol maitinu, stengiuosi vengti labai alergizuojanciu produktu, pvz. kiausiniu, vistienos, nes tikrai zinau, kad dukryte alergizavo.

Atsakyti
Mano dicki siandien isbere, bet visa kuneli ir veideli verysad.gif Nieko tokio keisto nevalge, turiu tokia minti gal nuo naujo sulciu gerimo g.gif
Berimas toks rausvom demelem, susiliejanciom viena i kita, siek tiek niezti verysad.gif
Duosiu Tavegilio pries miegeli, ziuresim kaip rytoj bus...
Atsakyti
QUOTE(Liova @ 2007 03 26, 22:46)
Mano dicki siandien isbere, bet visa kuneli ir veideli verysad.gif  Nieko tokio keisto nevalge, turiu tokia minti gal nuo naujo sulciu gerimo g.gif
Berimas toks rausvom demelem, susiliejanciom viena i kita, siek tiek niezti verysad.gif
Duosiu Tavegilio pries miegeli, ziuresim kaip rytoj bus...

Liova, neduok to Tavegilio, geriau negirdyk naujuoju sulciu gerimu kelias dienas, ir viskas, tada bent jau isitikinsi, kad nuo gerimo isbere. O jei suduosi Tavegili, reakcija nuslopins, o nuo ko beria taip ir neissiaiskinsi.
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2007 03 28, 08:32)
Liova, neduok to Tavegilio, geriau negirdyk naujuoju sulciu gerimu kelias dienas, ir viskas, tada bent jau isitikinsi, kad nuo gerimo isbere. O jei suduosi Tavegili, reakcija nuslopins, o nuo ko beria taip ir neissiaiskinsi.

Niu vat daviau ax.gif
Bet tik ta vakara... Is ryto visvien vaziavom pas gydytojus, nes nakti berimas lyg ir praejes buvo, o is ryto vel viskas pradejo rysket verysad.gif Labai labai veidukas buvo isbertas, o rankyciu pirstukai net patine verysad.gif
Pasake, kad greiciausiai jog tai alergine reakcija i kazkoki tai produkta ir israse antialerginio sirupo. Nezinau ar Lt yra toks - Vallergan? Kai isgerdavo sauksteli, berimas atslugdavo, po kiek laiko, vel tas pats doh.gif Zodziu taip tesesi iki vakar vakaro doh.gif
Bet jau si ryta odyte vel buvo grazi ir berimas nebeatsirado, matyt organizmas issivale thumbup.gif Si ryt jau to sirupo ir nebedaviau, buvau nusprendus ir neduot, jei ir berimas butu vel kartojesis...
Niu tikiuosi, jau viskas praeity... bigsmile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, blush2.gif
sakykit daktarė, kiek laiko gali tęstis kūdikiui fiziologiniai bėrimai? Tie taip vadinami pratinimosi prie aplinkos spuogai.
Ačiū. aciuks.gif

P.S. Mus paberia biškį jau 3 savaites. g.gif Ar tai gali būti fiziologinė būklė? Ar būtinai alergija?
Papildyta:

Tiesa, jei kam įdomu, paskaitykit apie sojos mišinius: http://www.bpg.lt/lbpgstr.php?id=180
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanuk: 31 kovo 2007 - 09:34
Beje, noriu pasakyti, kad buvome pradėję valgyti NAN HA1, bet perskaičiusi straipsnį aš puoliau pirkti HIPP HA1, tačiau nuo jo vaikas pradėjo viduriuoti ir atpilinėti, taigi po kelių maitinimų (kai nuo vaiko verksmo jau pačiai pradėjo riedėt ašaros) vidurnaktį nuvažiavau į budinčią vaistinę ir nupirkau puikųjį NAN HA1, nuo kurio mano vaikui net pilvuko neskaudėjo. O nuo HIPP'o įtariu virškinimas sutriko, nes jis su PROBIOTIKAIS, kažin, ar vaikui jų reikia jei jo sveikata sutrinka juos vartojant. g.gif
TAIGI, moralė: "geriausia vaikui yra tai, ką jis toleruoja, o ne tai ką rekomenduoja" umn.gif
Atsakyti
Gal kam reikia HIPP HA1 mišinuko. Turiu neatidarytą pakelį. Atiduočiau už 10 lt. (parduotuvėje kaina ~19 lt) Rašykit į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(mamytee21 @ 2007 01 19, 02:02)
Sweikos mamytes ir gydytoja....

Gal galite mums padeti, nes jau apie 2 mensius kankinames su odos problemomis, o siandien atrodo is vis klaikiai...oda raudona ir slapiuoja...Ko tik neismeginom, o kas svarbiausia gyvenam ne Lietuoje o cia gydytojai visai kitaip gydo nei pas mus...Gerem ir antibiotikus Flucoxacillin, nepadejo, tepam su ivairiausias tepalais niekas nepadejo,(Dactacort, diprobase, fucidin h, balneum plus cream, epaderm emulsifying oint, maudantis pilu i vonele aliejuka, taip pat oda super sausa. Pakeiciau miltelius dabr ploviau su ukisku muilu, nepadeda, taip kad nusprendziau kad tai nuo misineliu, meginau aptamila- atpilineja, dabar kitoki siandien nupirkau lyg ir nieko pirma karta  o va jau po antro karto labai daug atpyle.Gydytoja sako kad tai egzema, nzn nei ka daryti siandien ismaudziau vaikas klykia, kol istepiau su tepalu visai isiklyke, jauciu tokia kalte pries ji kad jau panikoj esu ir verkiu kartu su juo...
  Prasau padekit,patarkit nes jauciu kad stogas vaziuojauser posted image

Mano sunui 3 metai, mes taip pat kenciame nuo alergijos. Nezinau, ar tiks mano siulomi vaistai vaikuciams iki 1 metu (reikia su gydytojais tartis), taciau mum alerginius berimus LABAI GERAI gydo sie vaistai: Aerius antialerginis sirupas (nemigdo)+ tepaliukas Elidel (brangus, apie 65 lt nedidele tubele, NEHORMONINIS) + losjonas "Excipial U Lipolotio" (labai gerai drekina oda). Visus siuos vaistukus vartojam kasdien, odele greitai pasidaro lygi ir grazi. Bet nuemus vaistus - vel tas pats, pati organizmo rekcija islieka. Mums ypac sudetinga su maistu, nes mazius eina i darzeli, bendrauja su daugeliu zmoniu, sveciuojasi, tai jam vis kas sokoladini saldaini ar varskes sureli ikisa ir pan. Ir nesam nustate, nuo ko vis delto ji beria. Neviltis ima ir tiek. O dabar dar matau kad ir mano mazosios mergytes (8 men.) zandukai rausta...
Atsakyti