QUOTE(Singė @ 2010 01 19, 15:25)
Pas mane panaši situacija buvo-buvau pradėjusi duoti, po to uždraudė ir nedaviau. Bet kad ir nustojau duoti, tikrai ne mažiau bėrė. Taip, kad po kiek laiko vėl pradėjau duot (aišku, jau su gydytojos paliepimu).
Gal tiesiog stebėk, ar daugiau beria (jeigu padarei pertrauką), ar ne. Su laiku gal iš tiesų reikės pasidaryti tyrimus, kokiom košėm alergiškas.
Aš tą planuoju padaryti.
Mums kraujo tyrimą darė ir nustatinėjo, kam alergiški. Bet ten toks ne košėm atskirai, bet kaip iš daugybės dalykų-namų erkės, pienas, kiaušinio baltymas, pelėsis ir t.t. Gal 53 pozicijos.
Bet mums tik nustatė, tačiau naudos visa tai kolkas jokios nedavė.
Pas alergologę mes lankomės. Bet esu kažkiek nusivylusi.
Gal tiesiog stebėk, ar daugiau beria (jeigu padarei pertrauką), ar ne. Su laiku gal iš tiesų reikės pasidaryti tyrimus, kokiom košėm alergiškas.
Aš tą planuoju padaryti.
Mums kraujo tyrimą darė ir nustatinėjo, kam alergiški. Bet ten toks ne košėm atskirai, bet kaip iš daugybės dalykų-namų erkės, pienas, kiaušinio baltymas, pelėsis ir t.t. Gal 53 pozicijos.
Bet mums tik nustatė, tačiau naudos visa tai kolkas jokios nedavė.
Pas alergologę mes lankomės. Bet esu kažkiek nusivylusi.
na nebeduodu pienisku kosiu, o tik naturalias tai viskas dabar gerai, nebedaugeja paberimu, o ir tie nyksta, bet aisku prisipirkau dabar kosiu alergiskiems vaikams