QUOTE(mamytee21 @ 2007 01 19, 02:02)
Sweikos mamytes ir gydytoja....
Gal galite mums padeti, nes jau apie 2 mensius kankinames su odos problemomis, o siandien atrodo is vis klaikiai...oda raudona ir slapiuoja...Ko tik neismeginom, o kas svarbiausia gyvenam ne Lietuoje o cia gydytojai visai kitaip gydo nei pas mus...Gerem ir antibiotikus Flucoxacillin, nepadejo, tepam su ivairiausias tepalais niekas nepadejo,(Dactacort, diprobase, fucidin h, balneum plus cream, epaderm emulsifying oint, maudantis pilu i vonele aliejuka, taip pat oda super sausa. Pakeiciau miltelius dabr ploviau su ukisku muilu, nepadeda, taip kad nusprendziau kad tai nuo misineliu, meginau aptamila- atpilineja, dabar kitoki siandien nupirkau lyg ir nieko pirma karta o va jau po antro karto labai daug atpyle.Gydytoja sako kad tai egzema, nzn nei ka daryti siandien ismaudziau vaikas klykia, kol istepiau su tepalu visai isiklyke, jauciu tokia kalte pries ji kad jau panikoj esu ir verkiu kartu su juo...
Prasau padekit,patarkit nes jauciu kad stogas vaziuoja
Tik patarčiau pasistengti nusiraminti. Mišinukų dažnai keisti nepatartina - tada tikrai neatseksit, kas ir kada pradeda berti (tiesa sakant, su jais patirties kaip ir neturiu). Šiaip - reikia pašalinti visus įmanomus dirgiklius, t.y. tiek skalbimo priemonių (turi būti tinkamos alergiškiems vaikams), tiek iš aplinkos (gyvūnai, dulkės, pelėsis). Dar duokit gerųjų bakterijų ir pakankamai ilgą laiko tarpą, kokį gerą mėnesiuką (jų tikrai galima ir patiems mažiausiems - aš savo mažajam nuo kelių savaičių daviau). Tik po truputį (pvz. aš daviau Linex po 1/3 kapsulės ištirpinus vandenukyje, aišku, irgi reikia stebėti, ar nealergizuoja).
Juk tokių pyplių visa virškinimo sistema dar nesusiformavusi, o mažius jau tiek vaistų gavęs
. TIKRAI šiek tiek turėtų padėti. Mano dičkiui ir dabar šiek tiek alergija išlenda, kai virškinimas išsiderina.
Sėkmės