QUOTE(Audita @ 2010 01 06, 10:35)
Na riekia tikėtis, bet kad nė kiek ne geriau. Jau manau eiti pas homeopatus. Nes ir ligoninėj gulėjom, bet kaip atvykom išberti, lygiai tokie patys ir išvykom....
Beje, kuo pradėjot primaitinti alergiškus kūdikius (aš čia gal ne į temą)? Aš pradėjau duoti avižų košytes, paskanintas mišinuku, bet jau nelabai nori valgyt. Gal kokį obuoliuką įtarkuot?
Bandykit paskanint tyrele vaisine, obuoliu, kriausiu arba slyvu, as ir obuolio idedu ir tada su blenderiu susmulkinu, gerai ir skaniai gaunasi, o pas homeopatus tai irgi siulyciau nueiti. Mes lankomes Emedoje Kaune, tai mums istikruju padejo, istyre folio metodu, parinko zirniukus, ir kuri laika nei spuogelio nei demeles neturejom, is pradziu po savaites buvo paumejimas, bet taip ir turi buti, o po to tos demeles kazkaip nezinau net kaip paaiskinti taip nupleiskanojo, oda tarsi atsinaujino ir dingo. Dabar vel zandai raudoni (mums tik ant zandu ir yra bedu, daugiau niekur neberia), bet pasigavom virusa tai nuo tu visokiu syrupu, sakiau reikes nusinesti pas homeopate tuos syrupukus kad paziuretu tuo savo folio aparatu kurie ten jam netinka, arba kad parinktu zirniuku, slogos, gerkles ar kosulio atveju ir bus ramu.
Papildyta:
Del misinuku, tai as isbandziau turbut visus tiek su HA tiek be HA, HIPP pasilikau paciai pabaigai, nes kai auginau mergaite jis mums visiskai netiko, tai galvojau ir berniukui netiks ir bereikalo jis mums idealiai tiko ir nereikejo jokiu Neocate ar dar kazkokiu, o jau galvojau bus cia mums buvau jau pasiruosus pirkti Aptamil Alergy care, nu bet galvoju pabandysiu dar ta HIPP nu aciu dievui tiko, nors alergologe jau buvo pasakiusi, kad jei netiko kelios rusys tai tiks tik tie hidrolizuoti, bet pasirodo klydo.