Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiškų kūdikių maitinimas

Koki piena naudojate gaminant kalcinuota varške? Is parduotuves ar namini?
Atsakyti
Laba diena, gal ka sudomintu alergiskiems vaikams misinukas nutramigen. Tikrai geras.Jis tinka kudikiams nuo 3 men.Lietuvoje bent pries metus jo nebuvo. Jei ka sudominau rasykit.
Atsakyti
Labas mamytes,
Gal kam reikia misinuko Aptamil Allergy Care,nes mano mazyle atsisako ji valgyti,misinukas atidarytas 2009.07.21 nukabinti tik du samteliai,mokejau 41lt parduociau uz 25lt,gyvenamoji vieta Gargzdai-Klaipeda,jai ka domina rasykit i AZ.
Atsakyti
QUOTE(zaleake @ 2009 07 01, 12:21)
sveikos mamytes 4u.gif 
norejau truputuka informacijos mamo mazyli pradejo berti{ir nezinau nuo ko} nugaryte isberta raudonais siurksciasi spuogeliais truputi yra ir apie kakla...gal nuo kokios tyreles taciau anksciau ju nebuvo nors valgoms tas pacias...
gal kas esat susidure aciu uz info g.gif

nu bandyk eksperimentuoti. kazka duoti, kazko neduoti ir ziurek, ar nenyksta. Bet nelabai daug tikimybes, kad nustatysi. Ypac jeigu beria ne nuo maisto, o nuo kokiu nors maiste esanciu priedu, pvz konservantu ar pan.
Jeigu berimas labai kankins, tai tiesiog kreipkis i homeopatus. As tai savo sunui taip ir nenustaciau nuo ko jam bere. Homeopatui papasakojau savo bedas, o jis mums sake labai nebesijaudinti. Tiesiog valgyti viska, kas jo maziui priklause ir gerti homeopatinius zirniukus. Ir mes pasveikom taip ir nenustate nuo ko mus berdavo.
Nors kartais pavykdavo pagauti koki siulo galeli. Atsimenu brokolius jam virdavau, valgydavo. Visada pirkdavau budavo kazkokie apvyte, nekokios isvaizdos. O viena diena ziuriu uzveze tokiu jau graziu... Isviriau, suvalge ir visas plemais nuejo... Matyt buvo kazkuo labai daug nupurksti, kas netiko. O kuo nupurksti ir pan.. tai kas gi cia dabar atseks.
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2009 07 29, 21:20)
nu bandyk eksperimentuoti. kazka duoti, kazko neduoti ir ziurek, ar nenyksta. Bet nelabai daug tikimybes, kad nustatysi. Ypac jeigu beria ne nuo maisto, o nuo kokiu nors maiste esanciu priedu, pvz konservantu ar pan.
Jeigu berimas labai kankins, tai tiesiog kreipkis i homeopatus. As tai savo sunui taip ir nenustaciau nuo ko jam bere. Homeopatui papasakojau savo bedas, o jis mums sake labai nebesijaudinti. Tiesiog valgyti viska, kas jo maziui priklause ir gerti homeopatinius zirniukus. Ir mes pasveikom taip ir nenustate nuo ko mus berdavo.
Nors kartais pavykdavo pagauti koki siulo galeli. Atsimenu brokolius jam virdavau, valgydavo. Visada pirkdavau budavo kazkokie apvyte, nekokios isvaizdos. O viena diena ziuriu uzveze tokiu jau graziu... Isviriau, suvalge ir visas plemais nuejo... Matyt buvo kazkuo labai daug nupurksti, kas netiko. O kuo nupurksti ir pan.. tai kas gi cia dabar atseks.

Suprantu, kad kiekvienas atvejis individualus, bet noreciau pabandyti (man butu zymiai lengviau) jusiski smile.gif . Gal galit parasyti pas koki homeopata lanketes, kokius zirniukus geret? Mes 5 men. laikomes dietos doh.gif , ketvirtas men. geriam homeopatinius zirnelius. Mums tai liepe valgyti tik tai kas tinka, nu neberia. Negaliu sakyt, kad nepagerejo, bet produktai, kuriuos valgom vos keli verysad.gif. Birzeli pabuvom prie juros (paklausiau jusu patarimo smile.gif ) , ryt vel lekiam. Labai jau noriu ir as valgyti, ir mazyle visko nori. Kai tik ivedu nauja produkta jei neberia, tai baisiai po keliu dienu pilveli pradeda skaudeti, pradeda verkcioti ne tik nakti, bet ir diena, ir valgydama, ir ne, vis neranda vietos, tada nori buti tik ant ranku. Nutraukiu naujo produkto davima ir vel atsistatom i senas vezias.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 08 02, 08:51)
Suprantu, kad kiekvienas atvejis individualus, bet noreciau pabandyti (man butu zymiai lengviau) jusiski smile.gif . Gal galit parasyti pas koki homeopata lanketes, kokius zirniukus geret? Mes 5 men. laikomes dietos doh.gif , ketvirtas men. geriam homeopatinius zirnelius. Mums tai liepe valgyti tik tai kas tinka, nu neberia. Negaliu sakyt, kad nepagerejo, bet produktai, kuriuos valgom vos keli  verysad.gif.

Na galu pasidalinti aš savo patirtim dėl homeopatijos mirksiukas.gif
Esu laba dėkinga gyd. Misiui iš Klaipėdos smile.gif gydomės nuo kovo mėn. labai nuosekliai, nuolat su gyd. priežiūra, vaistukai jau buvo keičiami tris kartus.
Būdamas aštuonių mėnesių mano vaikas negalėjo valgyti jokių kruopų doh.gif pieno produktų, (gėrė spec. mišinuką, ) iš mėsos valgė tik triušieną ir kalakutieną, na daržovės kaip ir tiko, tik morka ir burokas ne. Jau po pusantro mėnesio žirniukų naudojimo ryžius ir avižas kabinome pilnomis porcijomis, bet laikiausi maisto rotacijos, Dabar valgome viską, išskyrus pieno produktus . Maniškio nebeberia jei gauna alergizuojančių produktų mažomis porcijomis, net grietinės į košę kartasi dedu, o jei dėl ko paberia tai labai mažai. Aš tik už homeopatiją drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Gal kuri galetumet parasyt homeopato Vilniuje kontaktus ir kokie ten tie zirniukai?
Mano mazylei 14 men, bet vis dar neisbrendam is alergijos pienui ir pieno produktams. Net lydytas sviestukas netiko, o kas blogiausia, tai alergija pasireiskia pilvuko skausmais (zarnyne) verysad.gif
Atsakyti
cia mes lankemes homeopatijoscentras.lt. yra vaiku gydytoja Gema arba Popovas. Abudu geri. Mus tai isgyde Popovas, o paskui pats rekomendavo pas Gema lankytis.
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2009 08 09, 19:36)
cia mes lankemes homeopatijoscentras.lt. yra vaiku gydytoja Gema arba Popovas. Abudu geri. Mus tai isgyde Popovas, o paskui pats rekomendavo pas Gema lankytis.

aciu 4u.gif
Atsakyti
mes iki siol naudojome Aptamil Pepti ar ten Alergy Care. Bet gana retai. Pastaruoju metu tik kosems gaminti. Lyg ir viskas gerai su mumis. Isisavinome visas kruopas ir beveik visas darzoves. Lyg ir nieko labai bloga nesidaro. Nu kartais dar buna tokie zalesni viduriukai, bet dazniausiai tai nuo uogu jeigu sugalvoju paskaninti koses. Nu zaliu uogu tai visai negalime valgyti, bet kol kas ju labai ir nepasigendame. Svarbu, kad pagrindini maista gali valgyti.
Idomu, gal mes galime pabandyti koki tai skanesni misinuka?? Pradzioje gal su HA, o paskui ir be HA? Kaip jusu patirtis?
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 08 02, 07:51)
Suprantu, kad kiekvienas atvejis individualus, bet noreciau pabandyti (man butu zymiai lengviau) jusiski smile.gif . Gal galit parasyti pas koki homeopata lanketes, kokius zirniukus geret? Mes 5 men. laikomes dietos doh.gif , ketvirtas men. geriam homeopatinius zirnelius. Mums tai liepe valgyti tik tai kas tinka, nu neberia. Negaliu sakyt, kad nepagerejo, bet produktai, kuriuos valgom vos keli  verysad.gif. Birzeli pabuvom prie juros (paklausiau jusu patarimo smile.gif ) , ryt vel lekiam. Labai jau noriu ir as valgyti, ir mazyle visko nori. Kai tik ivedu nauja produkta jei neberia, tai baisiai po keliu dienu pilveli pradeda skaudeti, pradeda verkcioti ne tik nakti, bet ir diena, ir valgydama, ir ne, vis neranda vietos, tada nori buti tik ant ranku. Nutraukiu naujo produkto davima ir vel atsistatom i senas vezias.

matyt kiekvienas atvejis individualus. gal tokiu atveju ir mums nebutu rekomendave valgyti visko. Bet mano sunui tai buvo viskas ant odos. Baisiai buvo isausejusi, visa raudonom demen nuejusi oda. Bet esme ta, kad jis jautesi gerai. Jam visai nenieztejo ir nieko blogo nesidare su viduriais. Todel gal ir rekomendavo valgyti viska.
O vat mergaitei tai irgi kazkaip i oda neprasimuse. Viduriukai zaliuoja jeigu koks maistas netinka ir skysteja. Parasiau ankstesneje zinuteje apie homeopatus.
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2009 08 15, 19:39)
matyt kiekvienas atvejis individualus. gal tokiu atveju ir mums nebutu rekomendave valgyti visko. Bet mano sunui tai buvo viskas ant odos. Baisiai buvo isausejusi, visa raudonom demen nuejusi oda. Bet esme ta, kad jis jautesi gerai. Jam visai nenieztejo ir nieko blogo nesidare su viduriais. Todel gal ir rekomendavo valgyti viska.
O vat mergaitei tai irgi kazkaip i oda neprasimuse. Viduriukai zaliuoja jeigu koks maistas netinka ir skysteja. Parasiau ankstesneje zinuteje apie homeopatus.

Ačiū.
Džiaugiuosi, kad jums gerai.
Atsakyti