Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiškų kūdikių maitinimas

QUOTE(dautan @ 2009 04 09, 16:57)
Labai liūdna, bet alergizuoti gali praktiškai bet kuris maisto produktas, ar jo sudedamoji dalis. Vienas saldainis ar du pvz. migdolų riešutai irgi gali sukelti alerginę reakciją doh.gif .

Morkos mano vaikui netika augintos įprastai, geriausios iš savo daržo, tuomet nealergizuoja, iš bėdos tinka ir ekologiškos (kad ir iš Argentinos). Kartais mamos išima morkos šerdį ir jos nenaudoja, naudoja tik likusią dalį. Sako, kad tuomet nealergizuoja.

Maitingama stengiausi vengti maisto, turinčio maisto priedų, kvietinių miltų gaminių ir t.t. Jei Jums įdomu, siūlyčiau perskaityti informaciją, sukauptą Atopinio dermatito temoje štai čia. Tiksliau perskaityti pirmąją ir antrąją žinutes. Šioje temoje informacija atnaujinama nuolat (paskutinė redakcija 2009 03 31). mirksiukas.gif

Ačiū už nuorodą. Užsirašėm pas hemopatą, labai tikiuosi pagalbos. Bet kol nuvažiuosim reik kažką valgyt. Iš tikro nežinojau kas yra AD...ar alergija.
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 04 09, 14:53)
Pati jokių alergizuojančių produktų nevartojau ir nevartoju. Nors mano gydytoja sakė, kad mažylė sveika, o aš ir ne ligonis - tai galiu viską valgyti. Viena saldainė ar keli riešutai per savaitę dar niekam nesukėlė alergijos.

Čia turėjau omenį pati suvalgydavau, ar tai galėjo įalergizuot kūdikį?
Atsakyti
QUOTE(tiesiog mamytė @ 2009 04 10, 18:56)
Čia turėjau omenį pati suvalgydavau, ar tai galėjo įalergizuot kūdikį?

Jūsų valgomas maistas, jei matinate MP tikrai gali turėti įtakos vaikučio alergijai doh.gif
Atsakyti
sveiki,
mes irgi susidureme su alergija.
Galvoju apie misinuko pakeitima. Ieskojau informacijos kas koki naudoja ir koks geriau padeda, bet nelabai ka radau, arba buvau ne atidi.
Gal galite man patarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2009 04 11, 12:24)
sveiki,
mes irgi susidureme su alergija.
Galvoju apie misinuko pakeitima. Ieskojau informacijos kas koki naudoja ir koks geriau padeda, bet nelabai ka radau, arba buvau ne atidi.
Gal galite man patarti 4u.gif

mes seniau gereme Aptamil Soya - tiko, bet blogai valge,
bet dabar pakeiteme i Aptamil Alergy Care - irgi tinka ir gerai valgo.
Taciau geriam dar labai nedaug kas antra diena vakarais kai pritrukstu kantrybes migdant.
Pabandyk Aptamil Alergy Care. Seniau jis vadinosi Aptamil Pepti arba Aptamil Pepti Alergy Care.
Jeigu alergija siaubinga tai yra toks Neocate, bet girdejau jog labai kartus.
Atsakyti
As noreciau siek tiek informacijos apie ta Neocate advane pasiteirauti, gal kuri esat susidurysi su siuo misiniu? Zinau, kad jis kompensuojamas, bet tarkim ant kiek vaikas turi buti alergiskas, kad gydytoja ji kompensuotu? verysad.gif ar kam nors sis misinys isgyde alergija? nes kiek jau bandem su ha raidem, tai ne vienas netiko.. bere dar daugiau (mums tik veidukas isbertas...) verysad.gif Aciu uz ats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 03 02, 08:13)
O as maitinu pati ir nuo 7 men kankinames su berimais... doh.gif ...ir koses pati darau, niekas nepadeda..beria, nors valgo tik ryzius, kukuruzus ir bulvyte su kiauliena..

sveika,čia aš iš savo patirties,pabandyk kokią savaitę kukurūzų neduot,mums alergija didelė buvo,net nutraukiau mp,kad lengviau būtų nustatyt nuo ko beria,tai po savaitės beveik viskas praėjo ir prisiminiau,kad senai kukurūzų košę daviau,tai ir išviriau doh.gif ant ryto mažoji visa dėmėm vėl buvo išberta,praėjo pora dienelių ,gerėja po truputį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga&Vikute @ 2009 04 18, 23:05)
sveika,čia aš iš savo patirties,pabandyk kokią savaitę kukurūzų neduot,mums alergija didelė buvo,net nutraukiau mp,kad lengviau būtų nustatyt nuo ko beria,tai po savaitės beveik viskas praėjo ir prisiminiau,kad senai kukurūzų košę daviau,tai ir išviriau doh.gif ant ryto mažoji visa dėmėm vėl buvo išberta,praėjo pora dienelių ,gerėja po truputį smile.gif

Ytariu ir as kukuruzus pasidarbavus ant dukrytes zanduku ir zarnyne,o kas keisciausia,kad pradzioje tiko arba neislindo tol,kol kaip reikiant neisialergino g.gif Neduodu ju jau 5dienos,bet ant zandukus dar lengvi plemeliai liko,tai vis su baime dirscioju i likusius produktus,o ju ir taip minimum unsure.gif
Atsakyti
As nebesuprantu nuo ko beria doh.gif
Vakar daviau tik APtamilo Alergy care ir Sinlack koses, kuri skirta alergiskiems vaikams. Dar vakare truputi obuoliuko. Siryt vaikas vel visas isbertas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2009 04 19, 07:23)
Vakar daviau tik APtamilo Alergy care ir Sinlack koses, kuri skirta alergiskiems vaikams. Dar vakare truputi obuoliuko. Siryt vaikas vel visas isbertas doh.gif

mesk lauk ta Sinlac kose ir isvirk pati savo. Mano vaikas ne tik budavo isbertas nuo tos Sinlac koses, bet ir veme karta. Ten gera sintetikos doze.
O kai perskaiciau, kad Nestle labai daug naudoja genetiskai modifikuotu produktu, tame tarpe ir vaiku maistelyje, tai is viso bloga nuomone susidare.

Papildyta:
QUOTE(ingute111 @ 2009 04 14, 17:37)
As noreciau siek tiek informacijos apie ta Neocate advane pasiteirauti, gal kuri esat susidurysi su siuo misiniu? Zinau, kad jis kompensuojamas, bet tarkim ant kiek vaikas turi buti alergiskas, kad gydytoja ji kompensuotu?  verysad.gif  ar kam nors sis misinys isgyde alergija? nes kiek jau bandem su ha raidem, tai ne vienas netiko.. bere dar daugiau (mums tik veidukas isbertas...) verysad.gif Aciu uz ats smile.gif

Misinys pats savaime TIKRAI neisgydys alergijos. Jis tik geriausiu atveju bus produktas, kuris nealergizuoja ir tiek. Tai gal pabandyk pirma Aptamil Alergy Care? Gal jums nereikia dar Neocate?
Papildyta:
Mamos, gal jus zinote, ka reiskia HIDROLIZUOTAS? Kaip gi yra daromi tie HIDROLIZUOTI misiniai? Kaip tuos baltymus suskaido? Ar deda kokiu nors chemikalu ar kazkokiu kitu budu padaro ta hidrolizacija?
Gal yra ismananciu sioje srityje?
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2009 04 19, 08:23)

Mano mazute alergiska obuoliui.Paskutini kart ,kai gavo obuoli,tai buvo namine sviezia tyrele,kita diena tustintis pradejo gleivem.Kaip ejom pas gyd. ,kur suzinojom,kad alergija turim obuoliams. Koses irgi sveikiausia pacios virtos,tada tikrai zinai kiek ir ko joje yra.
QUOTE(skruzdeda @ 2009 04 19, 15:06)
mesk lauk ta Sinlac kose ir isvirk pati savo. Mano vaikas ne tik budavo isbertas nuo tos Sinlac koses, bet ir veme karta. Ten gera sintetikos doze.
O kai perskaiciau, kad Nestle labai daug naudoja genetiskai modifikuotu produktu, tame tarpe ir vaiku maistelyje, tai is viso bloga nuomone susidare.

Sako,kad viskas ten jau gerai.O sintetikos nemaziau nei Milupoj,nei Hipp,nei Semper deda.Ko nesusigundyciau,tai Bebi kosiu doh.gif Tyreles isstudijavus isvis vienintele Gerber nusprendziau pirkt(vaisines),nes tik sioj vaisiu 86%,hipp apie50% milupa irgi kazkas tokio,tai vaikus paskui ir beria neaisku nuo ko,kai sudetis tokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2009 04 20, 09:36)
Sako,kad viskas ten jau gerai.O sintetikos nemaziau nei Milupoj,nei Hipp,nei Semper deda.Ko nesusigundyciau,tai Bebi kosiu  doh.gif  Tyreles isstudijavus isvis vienintele Gerber nusprendziau pirkt(vaisines),nes tik sioj vaisiu 86%,hipp apie50% milupa irgi kazkas tokio,tai vaikus paskui ir beria neaisku nuo ko,kai sudetis tokia doh.gif

GERBER naudoja kudikiu maistui genetiskai modifikuotas sudetines dalis blink.gif blink.gif
niekada nepirkciau.
Atsakyti