QUOTE(dautan @ 2009 04 09, 16:57)
Labai liūdna, bet alergizuoti gali praktiškai bet kuris maisto produktas, ar jo sudedamoji dalis. Vienas saldainis ar du pvz. migdolų riešutai irgi gali sukelti alerginę reakciją .
Morkos mano vaikui netika augintos įprastai, geriausios iš savo daržo, tuomet nealergizuoja, iš bėdos tinka ir ekologiškos (kad ir iš Argentinos). Kartais mamos išima morkos šerdį ir jos nenaudoja, naudoja tik likusią dalį. Sako, kad tuomet nealergizuoja.
Maitingama stengiausi vengti maisto, turinčio maisto priedų, kvietinių miltų gaminių ir t.t. Jei Jums įdomu, siūlyčiau perskaityti informaciją, sukauptą Atopinio dermatito temoje štai čia. Tiksliau perskaityti pirmąją ir antrąją žinutes. Šioje temoje informacija atnaujinama nuolat (paskutinė redakcija 2009 03 31).
Morkos mano vaikui netika augintos įprastai, geriausios iš savo daržo, tuomet nealergizuoja, iš bėdos tinka ir ekologiškos (kad ir iš Argentinos). Kartais mamos išima morkos šerdį ir jos nenaudoja, naudoja tik likusią dalį. Sako, kad tuomet nealergizuoja.
Maitingama stengiausi vengti maisto, turinčio maisto priedų, kvietinių miltų gaminių ir t.t. Jei Jums įdomu, siūlyčiau perskaityti informaciją, sukauptą Atopinio dermatito temoje štai čia. Tiksliau perskaityti pirmąją ir antrąją žinutes. Šioje temoje informacija atnaujinama nuolat (paskutinė redakcija 2009 03 31).
Ačiū už nuorodą. Užsirašėm pas hemopatą, labai tikiuosi pagalbos. Bet kol nuvažiuosim reik kažką valgyt. Iš tikro nežinojau kas yra AD...ar alergija.