kas zinot ar yra kaune darzeliu alergiskiem vaikam?
QUOTE(snaige @ 2009 02 22, 06:23)
kas zinot ar yra kaune darzeliu alergiskiem vaikam?
Kaune alergisku vaiku darzelis "Klevelis" Griunvaldo gatvej, salia "Akropolio",priima nuo 3metu.
Papildyta:
QUOTE(Sanita @ 2009 02 22, 01:18)
Mano mergaiciukei taip buvo, visiskoj nevilty buvau, nuo tu visu dirgikliu nervu sistema labai issiaudrino net nervini tika isgyvenom.. nezinau kas ivyko .. gyditoja rado polypus skyre homeopatini gydima, pradejau duoti Gefilus-Plus, Kreon nes buvo teigiama kad sutrikes virskinimas nuo alergijos.. jau galvojau vesiuos atlikti maito netoleravimo testus. Bet.. net nezinau kas padejo, savaite jau matau tikra stebukla- jokiu berimu, raudonu demiu, tinimu, nieko ir kraujo tyrima dare jokiu alerginiu zenklu..
Labai panasi situacija i musu, mes irgi ka tik buvom pas neurologa del nerviniu trukciojimu, israse lengvu raminanciu, labai tikiuosi kad pades.O kokia gydytoja jums rado polipus(mes turim 2 laipsnio adenoidus), skyre homeopatini gydyma,vaiku terapeute ar homeopate? Jei homeopate, jei ne paslaptis kokia? O Geafilus Plius ir Kreon pati nusprendei duoti, ar gydytoja skyre? Idomu butu suzinoti, ar butot alergiski kokiems nors maisto produktams, ir dabar , praejus tai savaitei, ar duodi ka nors nauja,nealergizuoja? Na va , uzpyliau klausimais ,vis kapstausi, ieskau panasumu,gal ir mes rasim kelia is tos "baisiosios" alergijos . As kazkur jau skaiciau kad labai padeda geruju bakteriju kursas, kartai net alergija maistui nuo to sumazeja.
Sveikos, ir sveiki mano maziuke kamuoja irgi alergija,atopinis dermatitas tipo. buvom pas ivairiausius odos gydytojus, tai tik vaistu ir tepalu kiekvienas savo nuoziura prirasydavo, ir "stebekit" tipo maista, jau nebezinau ka ir beduot valgyt, nes valgom tik bulvytes su kiauliena, rugiu, avizu paprastas kosytes su sviestuku, naturalu jogurta, banana ir zoleliu arbatos(ramuneliu, ciobreliu), ir siandien vel pastebejau, kad tose vietose, kur vaistai uzgyde, pradejo kilti berimai. nebesuprantu ka daryt.... pradejo kirbeti mintis, kad gal pas homeopata koki apsilankyt, na nebezinau kur kreiptis, nes gydytojai tik hormonu ir tepalu visokiu is vaistiniu priraso, pilna kruva visko namie, o kas is to, naudos jokios....
Nebeturim namie nei gyvunu, nei kilimu , valau visus kampus pastoviai... nebezinau nei ko griebtis... beje prasiau vieno gydytojo klinikose , kad darytu kokius nors tyrimus alergijai nustatyt, tai pasake, kad iki dvieju metu vaikams tyrimai yra netikslingi, ir kas juos daro, tai yra komercija!!!!! mano maziukei tuoj metukai bus, berimai prasidejo nuo kokiu 4 men. Beje dar ryte ir vakare geriam APTAMIL HA, gal jis alergizuoja
Gal kas turit panasios patirties, gal sakau koki homeopata Kaune turit parekomenduot, ... ? o gal esat atrade nuo ko jusu vaikuti bere, ko net neitaret?
jei netingesit parasykit
Nebeturim namie nei gyvunu, nei kilimu , valau visus kampus pastoviai... nebezinau nei ko griebtis... beje prasiau vieno gydytojo klinikose , kad darytu kokius nors tyrimus alergijai nustatyt, tai pasake, kad iki dvieju metu vaikams tyrimai yra netikslingi, ir kas juos daro, tai yra komercija!!!!! mano maziukei tuoj metukai bus, berimai prasidejo nuo kokiu 4 men. Beje dar ryte ir vakare geriam APTAMIL HA, gal jis alergizuoja
Gal kas turit panasios patirties, gal sakau koki homeopata Kaune turit parekomenduot, ... ? o gal esat atrade nuo ko jusu vaikuti bere, ko net neitaret?
jei netingesit parasykit
QUOTE(LinaMama @ 2009 02 25, 02:04)
Sveikos, ir sveiki mano maziuke kamuoja irgi alergija,atopinis dermatitas tipo. buvom pas ivairiausius odos gydytojus, tai tik vaistu ir tepalu kiekvienas savo nuoziura prirasydavo, ir "stebekit" tipo maista, jau nebezinau ka ir beduot valgyt, nes valgom tik bulvytes su kiauliena, rugiu, avizu paprastas kosytes su sviestuku, naturalu jogurta, banana ir zoleliu arbatos(ramuneliu, ciobreliu), ir siandien vel pastebejau, kad tose vietose, kur vaistai uzgyde, pradejo kilti berimai. nebesuprantu ka daryt.... pradejo kirbeti mintis, kad gal pas homeopata koki apsilankyt, na nebezinau kur kreiptis, nes gydytojai tik hormonu ir tepalu visokiu is vaistiniu priraso, pilna kruva visko namie, o kas is to, naudos jokios....
Gal kas turit panasios patirties, gal sakau koki homeopata Kaune turit parekomenduot, ... ? o gal esat atrade nuo ko jusu vaikuti bere, ko net neitaret
Is to ka perskaiciau galeciau itarti, kad greiciausiai alergizuoja pieno produktai:jogurtas ir sviestas, nes alergija pieno baltymams kone dazniausia alergija, dar zoleliu arbatos irgi su klaustuku, bent ramuneles tai tikrai yra prie alergizuojanciu saraso. Aptamil ha?? Misinys geriau jeigu butu hidrolizuotu pieno ISRUGU baltymu pagrindu, bet jie kartus, vaikai nelabai nori juos gerti. Nes jeigu yra alergija pieno baltymui, bers nuo visu jogurtu ir t.t.
jei netingesit parasykit
Gal kas turit panasios patirties, gal sakau koki homeopata Kaune turit parekomenduot, ... ? o gal esat atrade nuo ko jusu vaikuti bere, ko net neitaret
Is to ka perskaiciau galeciau itarti, kad greiciausiai alergizuoja pieno produktai:jogurtas ir sviestas, nes alergija pieno baltymams kone dazniausia alergija, dar zoleliu arbatos irgi su klaustuku, bent ramuneles tai tikrai yra prie alergizuojanciu saraso. Aptamil ha?? Misinys geriau jeigu butu hidrolizuotu pieno ISRUGU baltymu pagrindu, bet jie kartus, vaikai nelabai nori juos gerti. Nes jeigu yra alergija pieno baltymui, bers nuo visu jogurtu ir t.t.
jei netingesit parasykit
QUOTE(LinaMama @ 2009 02 24, 15:04)
Sveikos, ir sveiki
Gali netikti ir vaistinių augalų arbatos, bent jau mano sūneliui jos paūmina AD. Esam lankesi pas homeopate A. Vaivarienę Natūralaus gydimo centre, štai čia. Mums teigiamo poveikio homeopatija nepadarė, bet kitos AD sergančių vaikučių mamos apie šią gydytoją atsiliepia labai palankiai
Gal kas iš mamyčių duoda Neocate mišinį? Kaip pripratinti prie jo kūdikį? Savijauta labai pagerėjo geriant šį mišinį, na bet valgo tai jį katastrofiškai Pradeda atrodyti, kad visą dieną nieko neveikiam tik bandom suvalgyti tą nelemtą normą... Gal galima gliukozės įdėti, ar maišyti su MP? Jau nežianu ką daryti...
Sveikutes,
mano alergiskas nuo kokiu 4men,tai alergologe Vilniuj sake pirkti aptamil pepti,cia visiskai hidrolizuotas baltymas,bet brangus,bet ir pirkom,dabar 1m3men,tai jau neduodam jokio misinio.Su valgymu irgi prastai nebezinau ka duoti,o veidelis vistiek paraudes,sugadino tie hormoniniai tepalai. darem ta testa,bet parode kad neelergiskas,dabar geguze vel vaziuosim,jau ims is kraujo meginius,gal tada tiksliau nustatys kam alergiskas.
mano alergiskas nuo kokiu 4men,tai alergologe Vilniuj sake pirkti aptamil pepti,cia visiskai hidrolizuotas baltymas,bet brangus,bet ir pirkom,dabar 1m3men,tai jau neduodam jokio misinio.Su valgymu irgi prastai nebezinau ka duoti,o veidelis vistiek paraudes,sugadino tie hormoniniai tepalai. darem ta testa,bet parode kad neelergiskas,dabar geguze vel vaziuosim,jau ims is kraujo meginius,gal tada tiksliau nustatys kam alergiskas.
As kaip minejau, iki dvieju metuku jokie testai nera tikslingi.... man tai sake vienas gydytojas, beje ir as itariu, kad nuo misinuko beria, mes vartojam aptamil HA, o kur perkat aptamil peptil?
QUOTE(LinaMama @ 2009 02 27, 21:53)
As kaip minejau, iki dvieju metuku jokie testai nera tikslingi.... man tai sake vienas gydytojas, beje ir as itariu, kad nuo misinuko beria, mes vartojam aptamil HA, o kur perkat aptamil peptil?
Ir kokia gi čia gydytoja taip galėjo pasakyti
testai daromi nuo kelių men. amžiaus ir jie tikrai tikslingi Daro ne tik privačiai bet pvz. Vilniuje turint siuntimą Santariškėse, vaikų ligoninėje
Yra keli tyrimai, lopų mėginia, kai alergija yra lėtinio tipo, kraujo tyrimai, ir dūrio mėginiai. Apie visus tyrimus turi papasakoti gyd. alergologė o ne pediatrė
QUOTE(MICKEYO @ 2009 02 28, 00:06)
Ir kokia gi čia gydytoja taip galėjo pasakyti
testai daromi nuo kelių men. amžiaus ir jie tikrai tikslingi Daro ne tik privačiai bet pvz. Vilniuje turint siuntimą Santariškėse, vaikų ligoninėje
Yra keli tyrimai, lopų mėginia, kai alergija yra lėtinio tipo, kraujo tyrimai, ir dūrio mėginiai. Apie visus tyrimus turi papasakoti gyd. alergologė o ne pediatrė
Taip, daromi ir visai mažučiams - klausimas tik dėl patikimumo
Mes buvome jau pas kelis alergologus, ir po kelis kart pas tuos pacius (Kauno Universitetinese Klinikose odos klinikoj, Kauno 2 ligonines odos skyriu), nei vienas nepatare daryt jokiu tyrimu tokiem maziem, jog iki dvieju metu vaikams yra NETIKSLINGA daryt tyrimus, as pati prasiau, kad daryt bent koki tyrima, jis man pabreze, kad tyrimai neparodys tikslaus atsakymo (cia vieno Kauno Kliniku Odos ligu skyriaus daktaro nuomone), ir dar pasake, kad tie kurie daro ir ima pinigus tai yra komercija , na cia galim tiket galim ne, beje dar kreipiausi i viena privacia klinika, kad daryt koki kraujo tyrima del elergijos mum tada buvo 9 men., man buvo pasakyta, kad tai turi nusprest pirma odos gydytojas, jie siaip sau nedaro, o kaip minejau odos gydytojas nepatare daryt, tai nebezinau kur ir kreiptis... ir ka bedaryt... (siaip jau bloga daros man paciai nuo tu daktaru, visi ta pati sneka, stebet, stebet, maista ziuret....)
Tai gal kam teko Kaune kur daryti tyrimus? Pasikonsultuoti del tyrimu, nes as nebezinau pas koki odos daktara beeit,(cia ir per pazistamus pas visokius ale sustrus odos skyriaus vedejus buvom ir nk.....)
Tai gal kam teko Kaune kur daryti tyrimus? Pasikonsultuoti del tyrimu, nes as nebezinau pas koki odos daktara beeit,(cia ir per pazistamus pas visokius ale sustrus odos skyriaus vedejus buvom ir nk.....)
Čeburkovas O., Marčiukaitienė I., Petkevičius A. Atopinio dermatito diagnostikos ir gydymo metodinės rekomendacijos gydytojams // Lietuvos bendrosios praktikos gydytojas. 2001, 5, p. 307312.
siaip va radau, kad musu gydytojas ir knyga apie AD parases
siaip va radau, kad musu gydytojas ir knyga apie AD parases