Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiškų kūdikių maitinimas

o kodėl šioje temelėje tiek laiko viskas nurimę? mirksiukas.gif g.gif
Atsakyti
as tai jau nevilty... dukryte 5 men. , o isbere krutinyte demem, nieko negereja , laikausi tos dietos, tepam visokiais tepalais, kur tik mes nebuvom, nenoriu nutraukt maitinimo, bet kaip ta alergija pagydyt...vengiu valgyt tu alergenu,ka dar galiu padaryt....
Atsakyti
QUOTE(mamuciukas77 @ 2008 11 13, 18:40)
as tai jau nevilty... dukryte 5 men. , o isbere krutinyte demem, nieko negereja , laikausi  tos dietos, tepam visokiais tepalais, kur tik mes nebuvom, nenoriu nutraukt maitinimo, bet kaip ta alergija pagydyt...vengiu valgyt tu alergenu,ka dar galiu padaryt....

Kantrybės ir stenkitės nenutraukti maitinimo. Kad ir ką gydytojai sakytų, mamos pieno vaikučiui niekas nepakeis 4u.gif .

O ar buvote pas homeopatą? Kai kam padeda rolleyes.gif
Pamėginkite peržiūrėti tai, ką valgote, rašykite ką suvalgėte, gal tai padės atsekti Jums netinkančius produktus, nes skirtingai vaikučiai reaguoja į tuos pačius produktus - vieniems avižos tinka, kitus alergizuoja, tas pats su bananais, ryžiais, bulvėmis ir pan. Alergizuoti gali nebūtinai konkretus maisto produktas, o priedai juose. Atidžiai perskaitykite duonos, kurią valgote sudėtį, kitų produktų sudėtį, stenkitės rinktis tokius, kuriuose nėra maisto priedų.

Nenuleiskite rankų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuciukas77 @ 2008 11 13, 19:40)
as tai jau nevilty... dukryte 5 men. , o isbere krutinyte demem, nieko negereja , laikausi  tos dietos, tepam visokiais tepalais, kur tik mes nebuvom, nenoriu nutraukt maitinimo, bet kaip ta alergija pagydyt...vengiu valgyt tu alergenu,ka dar galiu padaryt....

Alergiškus vaikučius kaip tik reik kuo ilgiau maitinti MP.
O ar darėte kokius tyrimus - dūrio, lopo? Ką valgote? Kokiais tepalais tepatės? Kiek laiko jau išberta? Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuciukas77 @ 2008 11 13, 18:40)

Laikytis hipoalerginės dietos reikia mažiausiai mėnesį, kad pasimatytų rezultatas. Vaikiuko organizmas kol išsivalys ir pasveiks odelė turi praeiti nemažai laiko. Mes veido odelę gydėm pusę metų, kol tikrai nebebuvo jokių žymių. Bet mes žinojome nuo ko mus beria. Tai vengėm tų produktų. Jei nedarėt jokių tyrymų tai pati žymėkis ką valgai, o vaikui alergija gali pasireikšti tik po trijų dienų. Todėl nežiurėk, ką valgiai šiandien, bet peržvelk ir kelias dienas prieš.
O gal dar gali būti kalti skalbimo milteliai, kuriais plaunate vaikiuko rubelius. g.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
mano sunui beveik 7men. Vidaus organu echoskopijos metu pastebeta zarnyno disfunkcija, audringa peristaltika ir daug duju.gydytojai sake,kad jo zarnynas nevirskina riebalu,tustinasi mazdaug po kas antro maitinimo.valgo kas 2,5-3val, net nakti blink.gif
maitinames NAN HA2 misinuku ir Sinlac kose alergiskiems vaikams.dienos metu duodu tris rimtus patiekalus(kruopu kose, darzoviu tyre ir viena kart dienoj mesytes del nusilpusio kraujo gydytojos rekomendavimu)...
norejau paklausti per kiek laiko susireguliuoja kudikiu zarnynas?kuo maitint,kad priaugtu svorio? g.gif
Atsakyti
labas mamytes,tai va pati as jau nevilty esu nes nzn ka bedaryt...
maze isbere kai jai buvo 4.5men...nuo 4kazkur pradejau damaitinet darzovienem(bulve,morka,brokolis,cukinija,moliugas...)vaisinem tyrem(banano,obuolio,slyvu..uzdaviau bananas su persiku ir kt diena daviau abrikosu tyre)ir isbere vakare...tai va ir nzn nuo ko...atsidurem ligoninej..kraujas "svarus"alergijos nerode..pragulejom 5d leido i sikniuka tavegyli 2kart dienoj...paskutine gulejimo diena ligoninej israudo maziukei zandai (buvo kaip nutarkuota)po to gerem zyrteka..nuo kunelio alergija kaip ir dingo,bet veidelis iki siol nekoks... verysad.gif tepu IWOSTIN kremuku..ir vakarais kazkokiu vaistinej kur gamina(cia dermatologe liepe)po savaites eisim pas alergologe,ka ji pasakys ne nzn...buna dabar kad kojytes keli spuogiukai nuseda...bet seip tik veidelis...tiesa po ligonines valgem tik NAN HA(pries tai aptamila,nors abejoju kad ja piena ssualergizavo,nes nuo gimimo ji gere)ir vandeni...po to bandziau duot ryziu,avizu,banano,obuolio..lyg ir norejo vel bert...vel nebedaviau nieko...uzdaviau kukuruzu koses isbere vakare visa...2d prasilaike berimas ir va isnyko vel duodu tik misini ir vandeni..vakar pabandziau duot pieniska kose su sausainiais kur yra nuo 4men (hipp)nieko...siandiena vel bandysiu duot...ziuresiu kaip...
man jau toks jausmas kad ja viskas alergizuoja is rimtesnio maisto verysad.gif
o dar gyd sake avizos,ryziai,kukuruzai tikrai nealergizuos duok drasiia...ir va.....
Atsakyti
sveiki. Noreciau gauti patarima. Mano kudikiu bus tik du menesiai, krutimi nemaitinu, isbandem ivairiu rusiu misinukus, ir tuteli ir aptamilus yvairiu rusiu, dabar gyditoja pasake gerti aptamila alergyskiems vaikams "pepti" . bet mus ant kunelio ant akiciu, prie kaklo uz aucyciu kaip pasakit ne alergyja, o kaip dermatitas, kabutesia oda pleiskanoja. tepam daugybe tepaliuku kurios gyditojas israse bet vistiek nepadeda. Gal kak nors ka patars. As paty sergu astma jau kaip 14metu, pas mane daug ant ko alergija gal ir jai tas pats????????????
Atsakyti
QUOTE(marggo @ 2008 11 30, 21:46)
sveiki. Noreciau gauti patarima. Mano kudikiu bus tik du menesiai, krutimi nemaitinu, isbandem ivairiu rusiu misinukus, ir tuteli ir aptamilus yvairiu rusiu, dabar gyditoja pasake gerti aptamila alergyskiems vaikams "pepti" . bet mus ant kunelio ant akiciu, prie kaklo uz aucyciu kaip pasakit ne alergyja, o kaip dermatitas, kabutesia oda pleiskanoja. tepam daugybe tepaliuku kurios gyditojas israse bet vistiek nepadeda. Gal kak nors ka patars. As paty sergu astma jau kaip 14metu, pas mane daug ant ko alergija gal ir jai tas pats????????????

Siūlyčiau apsilankyti šioje temelėje
Atsakyti
na zinokit ir as jau beviek puoliau i nevilty verysad.gif mum tuoj 8 menesiai niekaip negalim vlagyt mesytes nes nuo visu beria kuria sbandizua,nuo daugumos darzoviu tiap pat..na zodziu man butu paprasciau isvardint ka mes glaim valgytir tia butu tik vienetai..gal kuriom tiap buvo,gal glaip pasidlaint patirtim ir man paglebet sudartinejant ir taip skurdu meniu ..beja ar gerian viastukus nuo alergijos ji mum sumazes ar tik tuo kartu mes ja nuslopinsim...ir galesim valgyt tik tuos kelis produktus?
Atsakyti
na va tik pasidziaugiau kad kunelis"svarus" doh.gif yra paberimu vel...bet nuo ko?????????vienintelis kas gali but tai pieniska koses(hipp stiklainelyje,su menuliuku,kur leliams nuo 4men su sausainiais..) doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti