Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiškų kūdikių maitinimas

QUOTE(edicike @ 2008 01 16, 15:14)
As irgi kartais siverdu kukuruzu koses ,bet maniskis nelabai megsta schmoll.gif ,nors ir man ji neskani g.gif ,as daznaiusiai kokia tyrele pagardinu.O dar yra uzpilama Bebi kukuruzu kosele.

Mamos, ar duodame Bebi košeles? Buvau kartą nusipirkus, bet pažiūrėjau, kad ten priedų daug, vitaminų, tarp ir jų B grupės, tai daugiu nepirkau g.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 01 16, 15:23)
Mamos, ar duodame Bebi košeles? Buvau kartą nusipirkus, bet pažiūrėjau, kad ten priedų daug, vitaminų, tarp ir jų B grupės, tai daugiu nepirkau g.gif

as bandziau tik kukuruzu,ten raso tipo alergiskiems unsure.gif .bet man ji ziauriai neskani doh.gif daugiau nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Edicike,
žiūriu mūsų leliai panašaus amžiaus.
Gal gali parašyti ką valgote, kokias košes, vaisius ir pan?
Nes aš jau nesugalvoju, bijau ką ir beduoti

Dėkui
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2008 01 18, 08:59)
as bandziau tik kukuruzu,ten raso tipo alergiskiems unsure.gif .bet man ji ziauriai neskani doh.gif daugiau nepirksiu schmoll.gif

Na taip, rašo. Bet Sinlac košė juk irgi rašoma, kad alergiškiems. Bet pažiūrėjus į jos sudėtį tai ir nealergiškas vaikiukui būtų baisoka pasiūlyti...
Atsakyti
QUOTE(vaivai @ 2008 01 18, 09:26)
Edicike,
žiūriu mūsų leliai panašaus amžiaus.
Gal gali parašyti  ką valgote, kokias košes, vaisius ir pan?
Nes aš jau nesugalvoju, bijau ką ir beduoti

Dėkui

labas,

2 kartus (ryte ir vakare)geria misinuka Aptamil pepti.
is kruopu kosiu valgo Nordic aviziniu dribsniu ,ryziu (reciau ,nes kietina) dribsnius,miezine kose ir kartais kukuruzu.nebandziau dar grikiu.
is mesytes gauna paskutiniu metu tik jautienos,nors gal jau reiktu ir ka kita isbandyti unsure.gif +darzoves(bulve ,cukinija,moliugas,ziedinis kopustas,brokolis)i darzoviu kose ipilu slakeli semenu aliejaus .
is vaisiu duodu tik obuoli ,nuo bananu ,slyvu bere.net nesugalvoju ka duoti dar,gal kas zinot ar melyniu galima g.gif is sulciu irgi tik obuoliu tinka.tiesa ragaujam kartais dziuveselius .(Milupos)
mazas tas musu racionas verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2008 01 18, 16:52)
labas,

2 kartus (ryte ir vakare)geria misinuka Aptamil pepti.
is kruopu kosiu valgo Nordic aviziniu dribsniu ,ryziu (reciau ,nes kietina) dribsnius,miezine kose ir kartais kukuruzu.nebandziau dar grikiu.
is mesytes gauna paskutiniu metu tik jautienos,nors gal jau reiktu ir ka kita isbandyti unsure.gif +darzoves(bulve ,cukinija,moliugas,ziedinis kopustas,brokolis)i darzoviu kose ipilu slakeli semenu aliejaus .
is vaisiu duodu tik obuoli ,nuo bananu ,slyvu bere.net nesugalvoju ka duoti dar,gal kas zinot ar melyniu galima g.gif is sulciu irgi tik obuoliu tinka.tiesa ragaujam kartais dziuveselius .(Milupos)
mazas tas musu racionas verysad.gif

Mums sakė, kad miško uogų galima duoti. Mums mėlynės ir spanguolės tinka thumbup.gif
Atsakyti
JUNGIUOS IR AS I JUSU GRETAS.....................
Bet ziuriu visiems skirtingai su tom alergijom........
Vat as daviau misinuka aptamil pepti menesi laiko, kaip ir tiko. Po 2 sav. pradejo ji man viduriuoti ir taip beveik 3 sav. ir pas gydytoja ejau ir i infekcini vaziavau, tyrimus dare, kol viena drauge pasake, kad mano vaikui netiko sis misinukas, jis viduriavo. Nu ir ka, pakeiciau misinuka ir nustojo ji man iskart viduriuoti. O jau nebezinojau ka daryti.
Dabar musu mazajai 6 men., nezinau nuo ko pradeti. Daviau ryziu koses kelias dienas ir zandai raudoooooniiiii pasidare g.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif
ir as jungiuosi prie Jusu, deja... verysad.gif
Mano dukryte isbere mazdaug 2,5men. Kazkaip sutapo su temperatura, kuri nekrito kelias dienas. Nuo tada niekaip neatsikratom berimu ant veiduko. Ir as ne is karto supratau, kad cia alergija ir tik neseniai pradejau laikytis dietos (maze valgo tik MP). O dabar perskaicius daug info apie alergijas supratau, kad per situos pora menesiu galejau ivaryt vaikui stipria alergija verysad.gif Ot mocia... doh.gif
Na bet dabar rasaus viska, ka valgau ir geriu, eisim pas alergologa, bandysim taisyti padeti...
Norejau Jusu, mielosios likimo drauges, paprasyti pasidalinti receptukais, kokius patiekalus gaminates(gaminotes), maitindamos tik SP. Man galva neisnesa, ka pasigaminti is pakankamai skurdaus meniu. Is anksto Jums labai dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2008 01 18, 17:52)
net nesugalvoju ka duoti dar,gal kas zinot ar melyniu galima g.gif

Skaičiau, kad mėlynės vienos iš mažiausiai alergizuojančių uogų. O mums jos alergizuoja doh.gif

QUOTE(Rytine kava @ 2008 01 19, 20:17)
Dabar musu mazajai 6 men., nezinau nuo ko pradeti. Daviau ryziu koses kelias dienas ir zandai raudoooooniiiii pasidare  g.gif

Kai pagerės - bandyk kitą košę.

QUOTE(Egluzhė @ 2008 01 24, 20:39)
Na bet dabar rasaus viska, ka valgau ir geriu, eisim pas alergologa, bandysim taisyti padeti...
Norejau Jusu, mielosios likimo drauges, paprasyti pasidalinti receptukais, kokius patiekalus gaminates(gaminotes), maitindamos tik SP. Man galva neisnesa, ka pasigaminti is pakankamai skurdaus meniu. Is anksto Jums labai dekoju  4u.gif

Kantrybės ir stiprybės tau! Aš jau 6,5 mėn. laikausi griežtos dietos, tai tikrai labai sunku valgyti tą patį per tą patį. Receptukams yra atskira temelė.

Mum tinka (plius minus): rugiai, avižos, truputį kviečių, žali obuoliai, slyvos, moliūgas, kopūstinės daržovės, mėsa (jautiena, kalakutiena, kiauliena).
Alergizavo: vištiena, bulvės, cukinija, bananas, pieno produktai, visi kiti grūdai (kukūruzai, ryžiai, grikiai, ypatingai - miežiai), mėlynės, žirniai.

Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 01 26, 00:28)
Kantrybės ir stiprybės tau! Aš jau 6,5 mėn. laikausi griežtos dietos, tai tikrai labai sunku valgyti tą patį per tą patį. Receptukams yra atskira temelė.

Mum tinka (plius minus): rugiai, avižos, truputį kviečių, žali obuoliai, slyvos, moliūgas, kopūstinės daržovės, mėsa (jautiena, kalakutiena, kiauliena).
Alergizavo: vištiena, bulvės, cukinija, bananas, pieno produktai, visi kiti grūdai (kukūruzai, ryžiai, grikiai, ypatingai - miežiai), mėlynės, žirniai.

Aciu, kantrybes tikrai reikes daug doh.gif 4u.gif
Bet sakes, kaip visiems skirtingai su tais alergizuojanciais produktais blink.gif
As bulves vos ne kasdien valgau, tai gal ir jos mums alergizuoja g.gif Kukuruzu kose kas antra diena kapoju... doh.gif
O kur rasti tema apie receptus? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
Gal kuri turite parduoti dezute misinuko Neocate atliekamo ? g.gif Labai reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 01 26, 00:28)

Norėjau paklausti darėte maisto netoleravimo testąiš kraujo ar kaip?Ir kokio amžiaus buvo?
kaip sužinoti tuos produktus, nes pavargau spėlioti ir bijau ką naujo duoti, o įprastinių košių jau nebenori schmoll.gif
Atsakyti