Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiškų kūdikių maitinimas

QUOTE(Kvakse77 @ 2007 12 05, 10:22)
O mazdaug nuo keliu menesiu galima pradet duoti riestainiu pagrauzt?  blush2.gif

as kietu baronku daviau gal nuo 7men.Kai pradejo dantukai dygt.Tik ziuredavau,kad neuzspringtu.Vistiek begrauziant suminksteja,tai kad koks trupinys neatluztu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2007 12 05, 00:46)
mano mazei nuo morku irgi zandai buvo kaip burokai.Ir seip is visu darzoviu gali valgyt tik bulve,moliuga ir cukinija.Neseniai vel pabandziau morkos truputi isvirt.Tai geriau buciau nebandzius doh.gif .Daugiau neeksperimentuoju su morkomuser posted image

as visgalvoju kad reitu pabandyti morkos isvirti ,bet irgi bijaureakcijos
bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2007 12 07, 10:21)
bijau.gif

Mano sūneliui virtos morkos tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2007 12 07, 11:21)
bijau.gif

nepabandysi-nesuzinosi mirksiukas.gif As nepamenu ar po vieno maitinimo,ar po antro pasimate "rezultatas".Matysi,jei alergiskas vaikiukas-isimsi is valgiarascio.
Atsakyti
Labai dekui uz patarimus.Suzinojau ko nezinojau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas mamytes biggrin.gif
o mums liudnos sventes,nes maziaus veidukas labai labai nubertas verysad.gif (vietos svarios nera),apie kokius skanestus nei minties nera schmoll.gif .
dabar mastau kas galejo pauminti situacija,ar Hippo slyvu tyrele ar slyvu sultytes(ja duodu nes nuoryziu ir mesytes labai kieteja viduriukai)ir dar tuo paciu metu daviau dvi dienas pirma karta stirnienos g.gif jau taip nelinksma ziiureti i jo veideli (nors jam sypsenele is lupu nedingsta ax.gif ).
kad kaip bebutu negera sirdy,SU NAUJAISIAIS VISAS MAMYTES IR LELIUKUS 000054.gif
Atsakyti
Oi mamos, paskaiciau as jusu-musu bedas. Kai kurios istorijos atrodo, kad is musu gyvenimelio. Taigi mama grazina savo figura, o vaikas bando alergija isaugti. Na sventes sugadino visa reikala: mamai - plius du kg, vaikui visas kunas isbertas. Tai dabar liudnas posventinis laikotarpis.
Stiprybes visoms 4u.gif , ir mums taip pat, nes kartais jos taip pritruksta...
Atsakyti
O aš nerandu kam gi mažoji alergiška , vienu žodžiu jau pasimečiau visai. Dar sloga eilinį kartą prasidėjo, greičiausiai ji irgi alerginė doh.gif
Tai prieš kelias dienas nuėmiau visus produktus - palikau tik mišinį ir ryžių košę, vakar jau daviau banano ir slyvų tyrelės, šiandien jau kalakutienos -morkų -brokolių košės, kol kas nieko .Ryt gal jau duosiu avižinės...
Žandukai jau nebe raudini, tik dar šiurkštoki.
Ir nežinau kaip čia su tuo tavegyliu dvi dienas jau nedaviau, gal negalima ilgai gerti jo? ar niekas nežinote?
Atsakyti
QUOTE(vaivai @ 2008 01 09, 22:36)
O aš nerandu kam gi mažoji alergiška , vienu žodžiu jau pasimečiau visai. Dar sloga eilinį kartą prasidėjo, greičiausiai ji irgi alerginė  doh.gif
Tai prieš kelias dienas nuėmiau visus produktus - palikau tik mišinį ir ryžių košę, vakar jau daviau banano ir slyvų tyrelės, šiandien jau kalakutienos -morkų -brokolių košės, kol kas nieko .Ryt gal jau duosiu avižinės...
Žandukai jau nebe raudini, tik dar šiurkštoki.
Ir nežinau kaip čia su tuo tavegyliu dvi dienas jau nedaviau, gal negalima ilgai gerti jo? ar niekas nežinote?

SVEIKA smile.gif mano nuomone per greit ivedineji naujus produktus g.gif (uztektu i sav vieno naujo ,ne kasdien..)maniski tai kai daviau slyvu tyres ,labai bere doh.gif ,morku dar nebandziau nei karto.kalakutienos irgi ,o tu kur perki kalakuta g.gif ,ar duodi pirktines g.gif as tai is piktiniu tik obuliu tyre ir obuoliu sultytes perku.
o tavegilio dar neteko duoti schmoll.gif ,kartais trukdavo kantrybe ir zadedavau duot ,bet susilaikydavau....kol kas apsiejom be jo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 10 sausio 2008 - 09:57
QUOTE(edicike @ 2008 01 10, 10:56)
SVEIKA  smile.gif mano nuomone per greit ivedineji naujus produktus g.gif (uztektu i sav vieno naujo ,ne kasdien..)maniski tai kai daviau slyvu tyres ,labai bere  doh.gif ,morku dar nebandziau nei karto.kalakutienos irgi ,o tu kur perki kalakuta g.gif ,ar duodi pirktines  g.gif as tai is piktiniu tik obuliu tyre ir obuoliu sultytes perku.
o tavegilio dar neteko duoti schmoll.gif  ,kartais trukdavo kantrybe ir zadedavau duot ,bet susilaikydavau....kol kas apsiejom be jo ax.gif

kad čia ne nauji produktai, o visa tai ji jau buvo kurį laiką valgiusi.
Kalakutienos file pirkau maximoj, pirktinių tyrelių mes buvom irgi jau nemažai išbandžiusios.
Tik kai išbėrė, tai sustabdžiau, bet ji labai nori visko ragauti, net seiles ryja vargšiukė, jei kas valgo, o jai neduoda verysad.gif .
O tavegilis manau nepadėjo, nuėmiau košę, kur buvo kviečių ir grikių - žandukus tepu excipial kremu - kol kas lyg nieko. Tik niekur nerandu kukurūzų košės , skaičiau kad ji gali nealergizuoti.
Atsakyti
QUOTE(vaivai @ 2008 01 15, 22:07)
kad čia ne nauji produktai, o visa tai ji jau buvo kurį laiką valgiusi.
Kalakutienos file pirkau maximoj, pirktinių tyrelių mes buvom irgi jau nemažai išbandžiusios.
Tik kai išbėrė, tai sustabdžiau, bet ji labai nori visko ragauti, net seiles ryja vargšiukė, jei kas valgo, o jai neduoda verysad.gif .
O tavegilis manau nepadėjo, nuėmiau košę, kur buvo kviečių ir grikių - žandukus tepu excipial kremu - kol kas lyg nieko. Tik niekur nerandu kukurūzų košės , skaičiau kad ji gali nealergizuoti.

Aš verdu paprastas kukurūzų kruopas ir prasuku blenderiu. Sūnelis šią košę mėgsta thumbup.gif Ir nealergizuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 01 15, 23:03)
Aš verdu paprastas kukurūzų kruopas ir prasuku blenderiu. Sūnelis šią košę mėgsta thumbup.gif Ir nealergizuoja thumbup.gif

As irgi kartais siverdu kukuruzu koses ,bet maniskis nelabai megsta schmoll.gif ,nors ir man ji neskani g.gif ,as daznaiusiai kokia tyrele pagardinu.O dar yra uzpilama Bebi kukuruzu kosele.
Atsakyti