Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 01 27, 16:56)
Įsigijau dar vieną bevardį, padėkit ax.gif

http://public.fotki....ukas.html#media
4u.gif

EUPHORBIA HORRIDA BOIS
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 01 27, 18:13)
EUPHORBIA HORRIDA BOIS

Dar kartą ačiū 4u.gif
Atsakyti
Siandien nugriebiau didziule rebutija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 01 03, 22:04)

Kaip vadinasi šitas grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Kaip užsimaniau tokio blush2.gif
Atsakyti
Si taip pat euphorbia,zmones Dievo kancia vadina girdejau.O merginos tikrai kazkuri zinos pavadinima.Pagooglink Euphorbijas mirksiukas.gif
Atsakyti
Neitiketina, buvau pametus kaktusu tema doh.gif Jau kuris laikas pamastau kurgi tos bendramintes dinge, o siandien ziuriu, kad temos Favorite neturiu ir nepaskaitau kuom gyvenat. Tai jau ryt reiks perskaityt saziningai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamson @ 2013 01 27, 19:57)
Kaip vadinasi šitas grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Kaip užsimaniau tokio  blush2.gif

Karpažolė-EUPHORBIA MILII. Būna ir baltų, gelsvų. Šiuo metu galima rasti parduotuvėse jau žydinčių. Kaina apie 12- 15 lt.
Atsakyti
Skaitineju, ka praleidau...

QUOTE(evora @ 2013 01 06, 00:54)
PASAKOJIMAS NR.1

Kokia siurpi istorija unsure.gif As kai be galo bijau peliu, tai man butu cia kaip zenklas koks - atsisakyk visu kaktusu fear.gif nezinau, kojas man pakirstu pamacius, sirdis is krutines pabegtu. Brr...
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2013 01 19, 12:17)
Lovelių reikiamo dydžio pirkti neradau, tai pati susikaliau ir aptraukiau lipnia plevele. Norėjau, kad į akis nekristų vazonėlių kiekybė. Tikslą pasiekiau. Esu savimi patenkinta  didis.gif

thumbup.gif As visada u estetiska augalu auginima.

QUOTE(*EljaRo* @ 2013 01 23, 16:04)
Ir as laukiu,tik pas mus pasalo -1,tai prasiau palaukti mano perspejimo apie orus,kad nesusaltu.
Tina,saboe jau numire  verysad.gif

verysad.gif Matai kaip... Pas mane tai abu kaktuseliai gyvi ir ziemoja is tos pacios siuntos. Lektuve gal susalo? Ne bagazo skyriuj keliavo?

Koks idomus reportazas thumbup.gif O kaip Ingos nickas vadinas? Ar buna ji SM?
Papildyta:
Plepejot apie uzsakymus. Ar draugausim simet su ceku? rolleyes.gif Man noris su juo ir su italais padraugaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 01 28, 09:39)
Karpažolė-EUPHORBIA MILII. Būna ir baltų, gelsvų. Šiuo metu galima rasti parduotuvėse jau žydinčių. Kaina apie 12- 15 lt.

Ačiū už išsamų atsakymą. 4u.gif smile.gif

Atsakyti
Gal atsirastų norinčių "įsivaikinti" šį mano ilgšį? smile.gif
Ūgis: apie 60 cm
Pavadinimo nežinau.
Gyvenamoji vieta: palangė Pavilnyje smile.gif

user posted image
Atsakyti
Vis zadu parasyti istorija apie kaktusa,et laiko nera,siandien jo radau bigsmile.gif klausykites:
......viena ankstu pavasario ryta,pries daug daug metu veziau visus savo kaktusus kriksto mamai,kad paglobotu.Penkiaauksciame name nebuvo lifto-tad teko daug nesioti.turejau 2 pagalbininkus,savo drauga ir posuny(kuris bande skustis barzda su mano draugo Gilete skustuvu,ir buvo uztiktas ir isbartas,nes jam tik 6m)
...is bagazines berniukas griebe uz didziausio notokaktuso,vazono svoris su augalu kokie 2kg,jau taip nenorejau patiketi nesima,bet.....vaikis uzsispyre,kad nes didely ir kvit.Na gerai,nesam,as dezute kitu augaleliu nesu,uz manes draugas nesa,o mazylis prieky.....lipa lipa tik,kad suriks-o gi pakelia smakra,ten,,VISA BARZDA,,
mums ir gaila ir asaros byra is juoko.......jam pikta vaikui! Gillet neprireike,nors ir siuleme,dirbome su pincetu,padidinamu stiklu,ir lempa staline,nes nuskusti butu neuzteke lotuliukas.gif
Sis kaktusas dabar jau visas kamuolys pas mus,o berniukas visas vyras,ale pasijuokiame is to yvykio,kai susitinkame,ir dar pasiulome vaikinui,,barzda,, nueiti palaistyti.
Atsakyti