Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Ramu,tylu cia g.gif .
Paerzinsiu tongue.gif dezute kaktusu keliauja is italu pas mane wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 01 23, 16:53)
Ramu,tylu cia  g.gif .
Paerzinsiu  tongue.gif dezute kaktusu keliauja is italu pas mane wub.gif

Tai jau būtinai pasirodykit, ką ten tie italai idėjo Jums 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif smagumėlis laukia biggrin.gif lauksim pasirodant smile.gif
Atsakyti
Ir as laukiu,tik pas mus pasalo -1,tai prasiau palaukti mano perspejimo apie orus,kad nesusaltu.
Tina,saboe jau numire verysad.gif
Atsakyti
Mergaitės iš kokių užsienio parduotuvių siunčiatės šiuos grožius? Mestelkit adresiukų jei negaila. Noriu gražaus kaktuso, kokio neįprasto, bet lengvai prižiūrimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina1985: 23 sausio 2013 - 20:51
Na ir as deduosi, prie tu laukianciuju biggrin.gif
Papirkau viena is ebejaus, kaktuselis is tu kurie pakantus salciui, tai surizikavau, nes vasara kazi ar ji ipirkciau.
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 01 23, 16:04)
Ir as laukiu,tik pas mus pasalo -1,tai prasiau palaukti mano perspejimo apie orus,kad nesusaltu.
Tina,saboe jau numire  verysad.gif

O saboe tu kai parsisiuntei laistei? ar laikei sausai ir vistiek numirė?
Atsakyti
Taip buvo sausai ir grazuole,bet ja man is Tinos paeme puske ir perdave per kita zmogu y lektuva,ytariu masinoje gavo salcio,nes tada lauke buvo -2.
Atsakyti
Ar auginot kas litopus iš sėklų? Gavau gražių rūšių sėklyčių, bet bijau sugadinti. Gal turit kas kokių patarimų?
Atsakyti
QUOTE(mozelė @ 2013 01 24, 15:17)
Ar auginot kas litopus iš sėklų? Gavau gražių rūšių sėklyčių, bet bijau sugadinti. Gal turit kas kokių patarimų?

As kai sejau tai dejau ant slapio zemes pavirsiaus, tik reikia su jomis labai atsargei nes jos kaip dulkeles labai lengvai nupusti galima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 24 sausio 2013 - 14:33
QUOTE(Lina1985 @ 2013 01 23, 21:50)
Mergaitės iš kokių užsienio parduotuvių siunčiatės šiuos grožius? Mestelkit adresiukų jei negaila. Noriu gražaus kaktuso, kokio neįprasto, bet lengvai prižiūrimo.

Adresų tai negaila, bet per šalta dabar siųstis. Palaukiam pavasario - kas nors suorganizuos siuntimą.
http://www.cactus-ar...nt/4/Cactus.asp
Atsakyti
sveikutės, oi laukiam ,*EljaRo*,kartu su tavimi, būtinai pasirodyk...ir laukiam pavasario...mano vienas kaktusėlis jau nusprendė, kad pavasaris , tuoj skleisis saulutės geltonumo žiedas smile.gif
Atsakyti