Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Evora nuostabi foto kokybe,kokiu aparatu pyskinai?
Atsakyti
[quote=@asta,2013 04 10, 11:45]
Evora,tu gal nori pagalvoti apie dalyvavimą parodose ? Kiek mačiau,augini nemažai kaktusų,pavadinimai gal ne visų tikslūs,bet tai ir būtų proga ne tik mums susipažinti,bet paplepėti bei apžiūrėti augalus rolleyes.gif
[/quote

Dar labai nedrąsu apie parodas svajoti, nors kelis kaktusėlius tikrai gal rasčiau. Kai augini bute, tai vistiek jie prasčiau atrodo, nei turint namą ir šiltnamį. Dėl saulės trūkumo ir patysę ,ir spygliai nevienodo ilgio išaugę,o tai parodai jau minusai. Jei bus paroda Kaune labai planuoju atvažiuoti, nes noriu pamatyti kaip natūroje tokie parodiniai grožiai atrodo. O ir su jumis visomis norisi susipažinti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 04 10, 16:59)
Evora nuostabi foto kokybe,kokiu aparatu pyskinai?

Fotografavau tuo pačiu kaip ir nuo pirmų dienų forume. FUJIFILM FINE PIX S1000-10.0 mega pixels Taip radau ant aparato prirašyta. Kadangi anksčiau buvo tik pirmos nuotraukos-drebančios, susiliejusios-daug mokiausi iš jūsų patarimų kaip turi atrodyti parodinė nuotrauka. Atsimenat mūsų numylėtinių konkursą? Ir kokia kritika buvo nemokančiom fotografuoti? Štai ir mokiausi. O kadangi labai daug nesugebu, tai išmokau gudrauti. Turiu juodą, plačią iki žemės ilgio suknelę. Ją kabinu kaip foną, dedu kaktusą, nustatau SUPER MACRO ir iš labai arti fotografuoju. Jei rankos nesudreba-pavyksta. Taip ir mano albume atsirado visos nuotraukos juodam fone. Jei nebūčiau buvus jūsų forume ,tai ir šiandien nebūčiau turėjus nei nuotraukų ,nei albumo. Nes auginau sau kaktusėlius, nereikėjo nei kam rodytis, nei kam girtis. Nežinai pavadinimo- ne pasaulio pabaiga. Bet , kai papuoliau pas jus-teko tobulėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Koks progresas!Saunuole.Reikes man kokia juoda paklode ieskotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 04 10, 18:48)

Dar labai nedrąsu apie parodas svajoti, nors kelis kaktusėlius tikrai gal rasčiau. Kai augini bute, tai vistiek jie prasčiau atrodo, nei turint namą ir šiltnamį. Dėl saulės trūkumo ir patysę ,ir spygliai nevienodo ilgio išaugę,o tai parodai jau minusai. Jei bus paroda  Kaune labai planuoju atvažiuoti, nes noriu pamatyti kaip natūroje tokie parodiniai grožiai atrodo. O ir su jumis visomis norisi susipažinti. ax.gif

Šiaip tai daug kas gyvena bute ir neturi namo ar šiltnamio.Tai tikrai ne rodiklis nedalyvauti parodoje. Yra dalyvaujančių ir su vienu kaktusu. Net ir be augalų dalyvauja,pasiūlydami savo pagalbą smile.gif Mūsų augalai tikrai nėra idealūs,aš net ir nenorėčiau,kad visi dygliukai būtų vienodi unsure.gif Kiekvieno augintojo vienos rūšies augalai atrodo skirtingai.Tame ir visas "cinkelis"

Kas liečia nuotraukas,tai kiekviena ji turi savo "pasą" galima matyti kuo fotografuota,kada ir kokius parametrus naudojant.
Papildyta:
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 04 10, 19:36)
Koks progresas!Saunuole.Reikes man kokia juoda paklode ieskotis ax.gif

Aš juodą agroplėvelę naudoju.Anksčiau turėjau juodo popieriaus lapą,bet "susidėvėjo" biggrin.gif
Atsakyti
As irgi fonui agroplevele kazkada naudojau drinks_cheers.gif dabar ner laiko zaist su fotografija, o ir foto aparatas senukas. Va dabar prazydo setinoechinopsis, toks grozis, taip noriu jums parodyt, bet padaryk tu nakti grazia nuotrauka, kai geros technikos nera. Dukryte uoste uoste ziedeli nosi prikisus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 04 10, 22:27)
As irgi fonui agroplevele kazkada naudojau  drinks_cheers.gif dabar ner laiko zaist su fotografija, o ir foto aparatas senukas. Va dabar prazydo setinoechinopsis, toks grozis, taip noriu jums parodyt, bet padaryk tu nakti grazia nuotrauka, kai geros technikos nera. Dukryte uoste uoste ziedeli nosi prikisus  wub.gif

Pasirodykit parodykit zieduka bigsmile.gif juk niekas nepeiks uz kokybe biggrin.gif
Atsakyti
[attachmentid=227877]
[attachmentid=227878]
Atsakyti
Tina, tikra naktinė saulutė thumbup.gif Irgi mažutis, o tokį didelį žiedą išaugino. Jei ta saulė dažniau pasirodytų kiek jau grožybių galėjo prasiskleisti. Šiandien vėl tamsu, pas mane sninga.
Atsakyti
Tina,net per ekraną užuodžiu kvapą rolleyes.gif Dar vienas naktinis grožis wub.gif Didelis pats augalas?

Pas mus lyja cool.gif Gal ir gerai,greičiau sniegą nutirpins,bet tas vanduo dar neturi kur susigert doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti