Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Wilmaw @ 2013 04 08, 11:14)
Na nedingo tas parudavimas, juk ten jau pazeista vieta . o Purskiu schultz fungicide, jis tinka visom gelem. Stai toks:
http://www.emolus.lt...k_ir_ligu_709ml

Ačiū labai 4u.gif
Reikia ir man gelbėt,tik aš turbūt apskabysiu tas nurudavusias ataugas,labai vaizdą gadina ax.gif o ir labai daug naujų auga smile.gif
Atsakyti
Na, ka skelbiu, kad italu uzsakymas baigtas rinkti. Daugiau nebesiuskite. Per sia savaite gal paskaiciuosiu kas ir kaip, o kita gal jau ir siltesne bus, galesim uzsakinet. Svarbu minuso lauke neliktu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 04 08, 11:42)
Na, ka skelbiu, kad italu uzsakymas baigtas rinkti. Daugiau nebesiuskite. Per sia savaite gal paskaiciuosiu kas ir kaip, o kita gal jau ir siltesne bus, galesim uzsakinet. Svarbu minuso lauke neliktu.

thumbup.gif lauksim skaičiukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2013 04 08, 02:51)
Aciu uz patarimus  4u.gif Grizau i 34 puslapi ir perziurejau, tikrai yra graziu sumiksuotu kaktusynu smile.gif O dabar dar noriu kai ko paklausti. Ar demesio vertos tos kaktusu seklos, ar geriau mesti lauk? Turiu nusipirkus kaktusiu misinio seklu pakeli, bet nezinau ka su jom daryt, man atrodo, kad ten tie stambieji lauko kaktusai, tai jie turbut netiks vazonui...  g.gif  Ir ar galima kaktusus laistyti ? Ta prasme ne tik zeme, bet ir pati kaktusa?

Jei tik tai vienai kaktusinei, tai neverta. Reikės pora metų laukti,kol kas į kompoziciją tiks, ir neaišku, kokie bus. Kaktusus purkšti galima, tik reikia kuo smulkesniu purkštuvu, kaip migla.
Atsakyti
Tina, jau nebepriimsi? unsure.gif pavelavau verysad.gif

Siandien kaip tik 4 vazonelius viename padekliuke kaktusams nusipirkau..
Atsakyti
Merginos, niekam nereik maziuku vazoniuku? Man jie labai patiko, preita karta pirkau. Dabar reiktu kokiu 20 vnt., o italai parduoda tik po simta.
http://www.cactus-ar...6-x-7-Black.asp
Atsakyti
Na ką būna kaktusai pražysta pas mane ir taip:
user posted image

Lapeniai pasipuošė žiedais:
user posted image
user posted image

Rožinė rebutia žydi:
user posted image

Ir žydi itališka Sulcorebutia gerosenilis:
user posted image
user posted image

Tina, aš dėl pavadinimų tikrai nežinau, gali būti vienas ir melocactus, tik dar jaunas, o kitas man labiau į ferocactusą panašus, nes vidurinis spyglys riestas, bet ir į tavo parodytą panašu g.gif doh.gif

Zebrina labai panašu į erkių darbą, geriau būtų apdoroti purškalu, tas Schulz tikrai geras.
Atsakyti
Migmig jau Sulcorebutia gerosenilis grožis wub.gif ne tik žiedas,bet ir pats kaktusiukas nuostabus pasišiaušėlis smile.gif O jau lapenių žiedų gausa thumbup.gif
(Schulz purškaliuką jau užsakiau,šiandien nupirks,o dar "Ermitaže" lyg ir 25proc.nuolaida,tai ne taip skausminga ir mokėt ax.gif )ačiū už patarimus 4u.gif

10 vazoniukų imu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 09 balandžio 2013 - 08:32
QUOTE(Tina* @ 2013 04 08, 21:43)
Merginos, niekam nereik maziuku vazoniuku? Man jie labai patiko, preita karta pirkau. Dabar reiktu kokiu 20 vnt., o italai parduoda tik po simta.
http://www.cactus-ar...6-x-7-Black.asp

Man kokius 40 vazoniukų.

Sulcorebutia gerosenilis mano svajonių svajonė. Dabar turiu dvi po 1,5 mm skersmens blink.gif Labai nedygo doh.gif Bet jau vistiek matosi šukuosena.
Nuostabūs vaizdai Migmig wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 09 balandžio 2013 - 08:25
Migmig, labai mielas sulcorebutijos senilis žiedas wub.gif
Aš pirkau prieš tris metus pas italus sulcorebutiją hertusii (dabar jie rašo, kad tai gerosenilis sinonimas). Ji pas mane nežydėjo - ir pernai nudžiovino pumpurus, ir šį pavasarį nudžiovino verysad.gif Kažką darau ne taip, gal nelaiku palaistau, gal išvis negalima laistyti kol pražys g.gif
Atsakyti
Vazonėlių aš paimčiau 20 vnt.
Atsakyti
Grazuole rebutia,manoji ir su 8 pumpurais wub.gif
Atsakyti