Man reikia vieno augalo ... o iki kada atsiusti ??
Kazin pastas tavo tas pats ?
QUOTE(Tina* @ 2013 04 06, 23:29)
Perziurejau italus. Dabar beliko apmazint norus Atsirinkau 18 augalu. Aisku uzsakinesiu tik kelis pacius paciausius, nes kainos nemazos.
Tiesa pinigus planuoju surinkt is karto, nes man apmoket reiks is karto. Reiks sukraut viska i krepsi kita savaite ir ziuret kiek siuntimas gausis. Tada sulaukiu pinigeliu ir nuperku.
Tiesa pinigus planuoju surinkt is karto, nes man apmoket reiks is karto. Reiks sukraut viska i krepsi kita savaite ir ziuret kiek siuntimas gausis. Tada sulaukiu pinigeliu ir nuperku.
O pagaliau pavasaris
Tai jau tikrai kad į pavasarį panašu..pagaliau
mano naujokai..gal žinot kas tas antrasis?
mano naujokai..gal žinot kas tas antrasis?
QUOTE(Ortija @ 2013 04 06, 23:41)
Butu gerai, kad atsiustum, nes noriu jau baigt rinkt ir sukraut viska i krepseli, kad suzinot kiek siuntimas, gal dar kokie mokesciai (paypal pvz.) islis ir tada visiems paskaiciuot.
Zodiu siandien skelbiu paskutine diena, kai priimu norus. Musu jau nemaai, nenoriu perdaug apsikraut, nes paskui nebus man lengva visoms isrusiuot ir issiuntinet su
Parasiau AZ
QUOTE(lasvegiete @ 2013 04 06, 21:39)
Sveikos Sitoj temoj nesilankau, bet prireike patarimo, tai noriu paklausti prefesionaliu Turiu toki labai grazu plokscia platu vazona ir jau senai svajoju jame apgyvendinti kaktusu grupele. Gal galit rekomenduoti kokias rusis vertetu pirkti? Parduotuvej matau daug ivairiausiu formu ir rusiu, bet nelabai zinau kaip pasirinkti Aisku labai noriu, kad jie zydetu, ir graziai deretu kartu Labai busiu dekinga uz atsakymus.
Apie kompozicijas šioje temoje buvo kalbėta nuo 34 puslapio. Dar galiu patarti sodinti arba vienos rūšies, pav. Gymnocalyciumus ar Rebutias. Jie tikrai žydės. Arba sodinti pagal išvaizdą kontrastingus. Čia galima pasirinkti pagal savo skonį. Parduotuvese labai lepių nebūna, tiks bet kurie. Tik jau ne visi žydės, nes ne visi kaktusai namų sąlygomis žydi. Ir sodinant kartu, gerai yra padaryti pertvaras žemėje iš tų plonų vazonų - daigyklų. Sukarpyti ir atskirti šaknis. Bus lengviau persodinti, kai reikės.
QUOTE(anril @ 2013 04 07, 14:31)
Apie kompozicijas šioje temoje buvo kalbėta nuo 34 puslapio. Dar galiu patarti sodinti arba vienos rūšies, pav. Gymnocalyciumus ar Rebutias. Jie tikrai žydės. Arba sodinti pagal išvaizdą kontrastingus. Čia galima pasirinkti pagal savo skonį. Parduotuvese labai lepių nebūna, tiks bet kurie. Tik jau ne visi žydės, nes ne visi kaktusai namų sąlygomis žydi. Ir sodinant kartu, gerai yra padaryti pertvaras žemėje iš tų plonų vazonų - daigyklų. Sukarpyti ir atskirti šaknis. Bus lengviau persodinti, kai reikės.
Aciu uz patarimus Grizau i 34 puslapi ir perziurejau, tikrai yra graziu sumiksuotu kaktusynu O dabar dar noriu kai ko paklausti. Ar demesio vertos tos kaktusu seklos, ar geriau mesti lauk? Turiu nusipirkus kaktusiu misinio seklu pakeli, bet nezinau ka su jom daryt, man atrodo, kad ten tie stambieji lauko kaktusai, tai jie turbut netiks vazonui... Ir ar galima kaktusus laistyti ? Ta prasme ne tik zeme, bet ir pati kaktusa?
Mergaitės,ar tai erkutė? jei taip ,kaip nuo jos gydyt?Gal tas ruduojančias dalis nukirpt?
Ačiū
Ačiū
ZEBRINA pas mane tas pats buvo. Ir to kaltininkes erkutes. As nupurskiau palaikiau atskirai ir jos dingo ir tose vietose kur parudave pradejo leisti vaikus
QUOTE(Wilmaw @ 2013 04 08, 11:02)
ZEBRINA pas mane tas pats buvo. Ir to kaltininkes erkutes. As nupurskiau palaikiau atskirai ir jos dingo ir tose vietose kur parudave pradejo leisti vaikus
o kuo purškei?o tas parudavimas dingo?
QUOTE(zebrina @ 2013 04 08, 12:07)
o kuo purškei?o tas parudavimas dingo?
Na nedingo tas parudavimas, juk ten jau pazeista vieta . o Purskiu schultz fungicide, jis tinka visom gelem. Stai toks:
http://www.emolus.lt...k_ir_ligu_709ml