Man panašu į :
1. Parodia maasii
2. Parodia maxima
3.Parodia kazkokia
4.Ferocactus
5.Mammillaria
6.Ferocactus
7.Parodia magnifica
8.Parodia
9.Parodia leninghausi
Bet galiu tikrai klysti
Sužydės manau ta rebutia, bus gražu, smagu, kad išleido pumpuriuką
O čia toliau mano pavasariniai žiedai
[quote=Migmig,2013 04 06, 01:07]
Man panašu į :
8.Parodia
Tai šis Parodia? Dabar ir aš žinosiu. Turiu tokį kaktusą, bet pas mane jis jau tikras senelis.
Reikėtų gal jį persodinti, tik nesumąstau kaip, nes pasidarė jis jau svyrantis, per kraštus "lipa" Jau gyriausi nesenai, bet dar pasigirsiu
Man panašu į :
8.Parodia
Tai šis Parodia? Dabar ir aš žinosiu. Turiu tokį kaktusą, bet pas mane jis jau tikras senelis.
Reikėtų gal jį persodinti, tik nesumąstau kaip, nes pasidarė jis jau svyrantis, per kraštus "lipa" Jau gyriausi nesenai, bet dar pasigirsiu
QUOTE(Tina* @ 2013 04 02, 13:17)
Dar laukiam siltu oru As galvoju jog uzsakinesiu antroj balandzio pusej.
O kokios uzsaymo taisykles? Issirinkti ir siusti jums?
QUOTE(Para @ 2013 04 06, 00:27)
Čia ne parodia, o Mammillaria prolifera. Ten apie kitas nuotraukas buvo kalbama.
Migmig- Jusu adeniumas prazydo???
QUOTE(SuperBaba @ 2013 04 06, 00:59)
O kokios uzsaymo taisykles? Issirinkti ir siusti jums?
Taip.
Migmig vakare dar pastudijuosiu.
QUOTE(Wilmaw @ 2013 04 06, 11:31)
Migmig- Jusu adeniumas prazydo???
Jis pirktas parduotuvėj, ne iš sėklos augintas Mano dar kolkas neleidžia pumpuriukų
QUOTE(Migmig @ 2013 04 06, 13:59)
Jis pirktas parduotuvėj, ne iš sėklos augintas Mano dar kolkas neleidžia pumpuriukų
Na bet vistiek dziugu
QUOTE(anril @ 2013 04 06, 02:53)
Čia ne parodia, o Mammillaria prolifera. Ten apie kitas nuotraukas buvo kalbama.
Supratau, ačiū už konsultaciją.
Sveikos Sitoj temoj nesilankau, bet prireike patarimo, tai noriu paklausti prefesionaliu Turiu toki labai grazu plokscia platu vazona ir jau senai svajoju jame apgyvendinti kaktusu grupele. Gal galit rekomenduoti kokias rusis vertetu pirkti? Parduotuvej matau daug ivairiausiu formu ir rusiu, bet nelabai zinau kaip pasirinkti Aisku labai noriu, kad jie zydetu, ir graziai deretu kartu Labai busiu dekinga uz atsakymus.
QUOTE(Migmig @ 2013 04 06, 00:07)
Man panašu į :
1. Parodia maasii
2. Parodia maxima
3.Parodia kazkokia
4.Ferocactus
5.Mammillaria
6.Ferocactus
7.Parodia magnifica
8.Parodia
9.Parodia leninghausi
1. Parodia maasii
2. Parodia maxima
3.Parodia kazkokia
4.Ferocactus
5.Mammillaria
6.Ferocactus
7.Parodia magnifica
8.Parodia
9.Parodia leninghausi
Nenoreciau sutikti del ferocactusu arba jie mane persekioja
6. kartais ne Coleocephalocereus goebelianus?
Perziurejau italus. Dabar beliko apmazint norus Atsirinkau 18 augalu. Aisku uzsakinesiu tik kelis pacius paciausius, nes kainos nemazos.
Tiesa pinigus planuoju surinkt is karto, nes man apmoket reiks is karto. Reiks sukraut viska i krepsi kita savaite ir ziuret kiek siuntimas gausis. Tada sulaukiu pinigeliu ir nuperku.
Tiesa pinigus planuoju surinkt is karto, nes man apmoket reiks is karto. Reiks sukraut viska i krepsi kita savaite ir ziuret kiek siuntimas gausis. Tada sulaukiu pinigeliu ir nuperku.