Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2013 04 02, 13:17)
Dar laukiam siltu oru  biggrin.gif As galvoju jog uzsakinesiu antroj balandzio pusej.

Jei galima, aš ir norėčiau prisijungti prie siuntos iš italo.
Atsakyti
Prasom, junkites 4u.gif
Atsakyti
O gal galima būtų nuorodą tos italų el. parduotuvės įdėti. Norėčiau ir aš pasidairyti. Labai ačiū.
Atsakyti
http://www.cactus-ar...nt/4/Cactus.asp mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziema uz lango, tai ir kaktuseliu tema neaktyvi ax.gif Stai laukiu ziedelio, jei neklystu rebutia heliosa. Dar mazyte, bet po truputi krauna ziedeli bigsmile.gif bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 04 04, 17:43)
Ziema uz lango, tai ir kaktuseliu tema neaktyvi ax.gif  Stai laukiu ziedelio, jei neklystu rebutia heliosa. Dar mazyte, bet po truputi krauna ziedeli bigsmile.gif  bigsmile.gif

Oho, toks mažiukas lepuniukas ir kokį žiedą sukrovė smile.gif
Atsakyti
Ar R.Heliosa is italu? Manoji kaupe pumpurelius,bet siandien apziurejau ar ne vaikiukai 4 lenda,nors gali ir pumpureliai buti sunku yzvelgti.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2013 04 04, 19:57)
Oho, toks mažiukas lepuniukas ir kokį žiedą sukrovė smile.gif

Kazkaip nepastebejau, kad ji butu lepi g.gif gal dar veliau savo ozius prades rodyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 04 04, 23:53)
Ar R.Heliosa is italu? Manoji kaupe pumpurelius,bet siandien apziurejau ar ne vaikiukai 4 lenda,nors gali ir pumpureliai buti sunku yzvelgti.

Pirkau is Migmig 4u.gif vaikuti turi maziuka ir stai pumpuriukas, tikiuosi pavyks parodyti savo ziedeli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 04 05, 11:07)
tikiuosi pavyks parodyti savo ziedeli bigsmile.gif

Tikrai pavyks smile.gif Mano tokio pat didumo pernai tris žiedus didesnius už save išskleidė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2013 04 05, 15:52)
Tikrai pavyks smile.gif  Mano tokio pat didumo pernai tris žiedus didesnius už save išskleidė smile.gif

Man prad=ei uztektu ir vieno ziedelio biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Pabaigiau skaiciuot visciukus, tikslumas simtaprocentinis dabar. Ale dirbau karsta.gif
Kvieciu uzsukti cia ir cia smile.gif
Gal atpazinsite mano devynis neziniukus albumo pradzioje ax.gif
Atsakyti
Tina* tikrai saunei padirbejai thumbup.gif pastebejau, kad megsti labai echinopsius, tikrai nemazai ju turi smile.gif 07 kaktusiukas kartais ne Parodia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 05 balandžio 2013 - 19:34