Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Man pakabina tokius savadarbius lovius už lango - vis geriau negu nieko. Gauna ten jie rytinės saulės, dengiu tik nuo smarkaus lietaus. Spygliai visų spygliuotųjų žymiai pagražėjo.
Neturiu normalios nuotraukos, kad matytųsi, tik tokia.
user posted image
Atsakyti
Rytoj 19.45 per LRT rekomenduoju pažiūrėti laidą "Stilius" susipažinsite su parodos Augalų labirintai organizatorės,Ingos,kaudeksinių augalų kolekcija mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit ar turit kas patirties užsakant iš http://www.cactus-ar...nt/4/Cactus.asp
Ar siunčia tiesiai į Lietuvą?Jei kas siuntėtės, kokiu metų laiku? (kaip suprantu, dabar per šalta..)
Atsakyti
A va, senoj temoj peskaičiau, kad rugsėjį kooperavotės iš šio psl. Ar stipriai merginos apsipirkote, gal atsiras dar norinčių pavasarį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2013 01 16, 20:01)
A va, senoj temoj peskaičiau, kad rugsėjį kooperavotės iš šio psl. Ar stipriai merginos apsipirkote, gal atsiras dar norinčių pavasarį?  g.gif

Aš gal irgi prisidėčiau, jei atsiras daugiau norinčių. Einu atidžiau pasižiūrėt, ko jie ten gero turi.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2013 01 15, 09:27)
Rytoj 19.45 per LRT rekomenduoju pažiūrėti laidą "Stilius" susipažinsite su parodos Augalų labirintai organizatorės,Ingos,kaudeksinių augalų kolekcija mirksiukas.gif

Mačiau laidą,tai seilė iki žemės nutyso žiūrint į tokius grožius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(RasiukasR @ 2013 01 16, 22:40)
Mačiau laidą,tai seilė iki žemės nutyso žiūrint į tokius grožius tongue.gif

Ir aš su malonumu pažiūrėjau.Anonse nemačiau,kad ir Kęstas savo kolekciją pristatys. Smagu matyti pažįstamus veidus,smagu ,kad daromi reportažai apie mūsų auginamus augaliukus ir lengvai išprotėjusius jų augintojus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kambliukas @ 2013 01 16, 19:01)
A va, senoj temoj peskaičiau, kad rugsėjį kooperavotės iš šio psl. Ar stipriai merginos apsipirkote, gal atsiras dar norinčių pavasarį?  g.gif

Kooperavomės,siuntėmės ne vieną kartą. Šiaip augalai puikūs,pranoko lūkesčius. Sveiki ir tikrai nustebino dydžiu.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2013 01 15, 09:27)

o ar niekad nekartoja to "Stiliaus"neturėjau galimybės pažiūrėt,o taip noris rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2013 01 17, 10:18)
o ar niekad nekartoja to "Stiliaus"neturėjau galimybės pažiūrėt,o taip noris rolleyes.gif

Čia galima pažiūrėt kartojimą,bet dar neįkelta. g.gif
http://www.lrt.lt/me.../S/1455/stilius
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2013 01 17, 10:30)
Čia galima pažiūrėt kartojimą,bet dar neįkelta.  g.gif
http://www.lrt.lt/me.../S/1455/stilius

Ačiū 4u.gif
reiks vis patikrint ,gal greit įkels g.gif
Atsakyti
Merginos,tame italu saite nuolaidos yra iki 18d.Vat prisirinkau krepsely,o sumoketi neina,stringa puslapis ju- Error ir kvit,per emeila jie patvirtino uzsakyma,laukiu atsako,kaip galiu sumoketi .Rebutijos 2.29 ir dauguma gymnu ir astrophytumai nukainuoti.Mamil teresae tik 3eur.....mano anksciau siustasis krumas numirematyt persalo.
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 01 17, 14:15)
Merginos,tame italu saite nuolaidos yra iki 18d.Vat prisirinkau krepsely,o sumoketi neina,stringa puslapis ju- Error ir kvit,per emeila jie patvirtino uzsakyma,laukiu atsako,kaip galiu sumoketi .Rebutijos 2.29 ir dauguma gymnu ir astrophytumai nukainuoti.Mamil teresae tik 3eur.....mano anksciau siustasis krumas numirematyt persalo.

Rasykit tiesiai i emaila, puikiai galima ir taip su jeis susikalbeti, susitarsit ir pervesit tiesiogiai per paypal, ir niekas nestriks ten. mirksiukas.gif
Atsakyti