Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Pirmas ziedelis siemet smile.gif mano sejinukas Turbinicarpus valdezianus user posted image
Atsakyti
Turiu bėdą. Aplankė mano gymnocalycium'ą kažkoks kenkėjas (šliužai su baltom apnašom). Išroviau kaktusą ir nuploviau su ūkišku muilu visą. Turiu ir actarą, bet kaip suprantu jos gyvenamose patalpose naudoti negalima? Ar kuri naudojate? Išnešti į balkoną negaliu, nes ten labai šalta.

QUOTE(evora @ 2013 03 10, 18:20)
Maniškiai visi ,,Netyčiukai'' sumedžioti LT.

Labai šauni tavo kolekcija thumbup.gif .
Jei nepainioju, tai tu gyveni bute ? Kaip ten telpa viskas pas tave bigsmile.gif

Bet turi savo privalumų tas medžiojimas parduotuvėse. Apžiūri kiekvieną spyglį, paglostai briaunas ir įsikaktusini wub.gif

Aš taip buvau užsidegusi rudenį siųstis, bet dabar jaučiuosi kaip perdegusi tuo noru biggrin.gif . Kol dar randu MAN įdomių kaktusų Lietuvoje, tikriausiai neišsižadėsiu to medžiojimo parduotuvėse.

QUOTE(@asta @ 2013 03 10, 18:33)
Čia yra nuotraukos ir pavadinimai kakrusų,kuriuos randame pirkti mūsų parduotuvėse. Manau labai informacija labai palengvins nežiniukų identifikavimą. Bent man labai padeda  ax.gif

Ačiū. Nemačiau dar šito.
Papildyta:
QUOTE(..vijana.. @ 2013 03 11, 11:51)
Pirmas ziedelis siemet smile.gif

kokia graži spalva wub.gif
Atsakyti
Norvide, seniai nesilankei, pasiilgome. wub.gif

Esu purškusi actara ir kambaryje-vieną ar du vazonėlius. Nupurkštus laikiau kambaryje, juk žiemą turint butą, į balkoną neišneši. Nei man ,nei katei jokių sveikatos sutrikimų dėl to nebuvo.

Ačiū visoms už pagyras mano kaktusiukams wub.gif wub.gif wub.gif Pakėlėt nuotaiką ax.gif
O čia mano ateities svajonės-miniukas-ACTEKIUM RITERII

user posted image
Aloe haworthioides-

user posted image
O šitos nežinau, bet baisiai noriu. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
..Vijana.. perziurejau Jusu albuma, puikus kaktusiukai thumbup.gif turbut labai sunku sejinukus visus islaikyti, kad "nenumirtu"?
Atsakyti
Actara kambary nepurskciau. Chemija, garuoja, smirda unsure.gif
Atsakyti
Vijana, kaip visada stebini savo išaugintais gražuoliais. 4u.gif Gal norėtum pasisėti melocactusą? Vasarą pradėjo mano melas sėklas spjaudyti.Tai apie15 ,gal daugiau ,surinkau. Galvojau sėti, bet jaučiu nebus kada man apie juos tupinėti. O pas tave jau patirtis yra tokius darbus dirbant.

Sėklos štai šio melo :

user posted image
Atsakyti
Aciu evora, bet melocactus jau buvau sejusi, sejinuku turiu, bet visvien dekui 4u.gif
Cia manasis mazius AZTEKIUM RITTERII
http://public.fotki....m-ritterii.html
Wilmaw istikruju, tai sakyciau nera sunku islaikyti, nes manyciau prisitaiko prie suteikiamu augimo salygu, tiesa kokios 4 ar 5 rusys neisgyveno, bet del mano apleidimo, kazkaip perdege noras seti, ir priziureti. g.gif Is pradziu, norejosi daug, tai vienu sykiu pacioj pradzioje buvau nemazai pasisejusi, dabar tingiu doh.gif
Norisi vis retesniu, idomesniu augaliuku, kaip sau sakau, geriau per metus koki viena ar du, bet sirdziai mielus g.gif Link to dabar ir linkstu..
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2013 03 11, 14:21)

Wilmaw istikruju, tai sakyciau nera sunku islaikyti, nes manyciau prisitaiko prie suteikiamu augimo salygu, tiesa kokios 4 ar 5 rusys neisgyveno, bet del mano apleidimo, kazkaip perdege noras seti, ir priziureti. g.gif  Is pradziu, norejosi daug, tai vienu sykiu pacioj pradzioje buvau nemazai pasisejusi, dabar tingiu doh.gif
Norisi vis retesniu, idomesniu augaliuku, kaip sau sakau, geriau per metus koki viena ar du, bet sirdziai mielus g.gif  Link to dabar ir linkstu..

O gal kai kuriuos sejinukus parduodate? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 03 11, 13:31)
O gal kai kuriuos sejinukus parduodate? blush2.gif  4u.gif

Ne, siuo metu jau kaip ir nebera.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 03 11, 12:44)
Norvide, seniai nesilankei, pasiilgome. wub.gif

Esu purškusi actara ir kambaryje-vieną ar du vazonėlius. Nupurkštus laikiau kambaryje, juk žiemą turint butą, į balkoną neišneši. Nei man ,nei katei jokių

Aš irgi purškioju namie beveik drąsiai, bet kartą į du metus. Ir neinu į kamabarį kokias 4 val.
Evora, man tavo albumas patiko- gražiai kai kurie augalaai nuaugę, bet parduotuvės asortimentu jau seniai nebesidomiu, gal todėl kad vengiu ėjimo į PC.
Bet augintoja tu esi puiki.

Papildyta:
QUOTE(..vijana.. @ 2013 03 11, 11:51)
Pirmas ziedelis siemet smile.gif  mano sejinukas  Turbinicarpus valdezianus

Vijana, žaviuos thumbup.gif drinks_cheers.gif

O sėjinukai - žiaurus darbas blush2.gif
Atsakyti
Pavasario žiedai tongue.gif
Schizobasis intricata
user posted image
user posted image

Putlenis
user posted image

Haworthia sp. jau kokius porą mėnesių žydi
user posted image
user posted image

Rhipsalis campos-portoana
user posted image
user posted image
user posted image

Pirmasis Mammillaria microhelia žiedelis, jei žiema nesibaigs, taip ir žydės po vieną žieduką doh.gif
user posted image
user posted image

Papildyta:
Na ir po lempa pražydęs žiedelis, turėjo būti Sulcorebutia cochabambina, bet pražydo dar gražesnė wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2013 03 13, 19:24)
*Pavasario žiedai tongue.gif

**Haworthia sp. jau kokius porą mėnesių žydi

*Nerealu matyti žiedus,kai už langos šaltis ir sniegas wub.gif wub.gif

** Gal turėjai omeny Eševerija rolleyes.gif
Atsakyti