@asta, oho koks augaliukas įspūdingas. Kaip jis vadinasi?
Agave lophantha quadricolor. Negalejau nenusipirkti
Ketvirta tai edithcolea grandis. Auginu tokią, bet dar nežydėjo.
Labai graži agava quadricolor - keturios spalvos
QUOTE(Tina* @ 2013 02 18, 18:28)
Idomu kaip vadinas 1 ir 4 stapelija. Labai grazios. Nors su jom pavojinga, noris vis daugiau, kai ziedu prisiziuri. O ju tokia gausybe.
1nuotrauka-ORBEA CAUDATA SSP. CAUDATA
2-CARALLUMA SPECIOSA
3-HUERNIA NAMAGUENSIS
4-EDITHCOLEA GRANDIS
5-DUVALIA CORDEROYI
6-HUERNIA CONFUSA arba dar vadina ZEBRINA SSP.ZEBRINA
7-Šitos nežinau. AINA ją augina, jei labai kam reikia parašykit, gal atsilieps.
8-STAPELIA GETTLEFFII
Nemoku šių gražuolių auginti, vis perlaistau. Su havortijomis bendrą kalbą randu, su šiomis dar ne. Nors ir labai norėčiau daugiau jų turėti, bet teks dar išmokti paprastesnes išlaikyti nenumarinus. Vis atrodo, kad per mažai laistau, kad žemė turi būti derlingesnė už kaktusų, taip ir ...amžinatilsis. Jei kaktusus jauste jaučiu kaip pati save, tai čia esu nepatyrusi ir dėl visko abejojanti.
6 pavadinimas labai gražus
Aš tai šiandien pusė dienos praleidau persodinėdama kaktusus..nors ne visus dar baigiau Liko su pumpurais,ir didieji(dar vazonų nerandu norimų)
Aš tai šiandien pusė dienos praleidau persodinėdama kaktusus..nors ne visus dar baigiau Liko su pumpurais,ir didieji(dar vazonų nerandu norimų)
Savaitgaly ir aš persodinau. Liko tik kalėdiniai kaktusai nepersodinti-dar anksti. Ir didžiulis dubuo su dideliais stulpiniais 40-70 cm. aukščio. Bet lauksiu kovo ar balandžio mėn.
QUOTE(evora @ 2013 02 19, 16:45)
1nuotrauka-ORBEA CAUDATA SSP. CAUDATA
2-CARALLUMA SPECIOSA
3-HUERNIA NAMAGUENSIS
4-EDITHCOLEA GRANDIS
5-DUVALIA CORDEROYI
8-STAPELIA GETTLEFFII
2-CARALLUMA SPECIOSA
3-HUERNIA NAMAGUENSIS
4-EDITHCOLEA GRANDIS
5-DUVALIA CORDEROYI
8-STAPELIA GETTLEFFII
Pataisau nr.3 - huernia blyderiverensis.
Atsiprašau, gal ne į temą Aš taip pat noriu pasidžiaugti savo kaktusėliu
Čia tik dalis viso grožio
Čia tik dalis viso grožio
Užsakymas čekui išsiųstas
Dabar toliau renkames pas italus.
Dabar toliau renkames pas italus.
Na vakar truputį "apsikaktusinau"Ermitaže kaip tik pataikiau ant naujų kaktusiukų užvežimo,net kainos dar ne visiems buvo sudėtos..(ir dar taikė 30proc.nuolaidą,tai ir shultz trąšų prie to paties paemiau )
Tai pasiemiau geltonai žydinčią rebutia(jau nyžydėjus ,bet spalva dar matosi kokia buvo),žydinčią tobulos formos Parodia su gal 6 ziedais ir dar vieną kurio pavadinimo nežinau bet toks irgi gerulis -stambiaspyglis(jis tik vienas ir tebuvo)
Migmig labai dėkinga už kaktusiukus,(ir pristatymą )kažkaip maniau kad mažesni bus labai nustebinot Lauksiu skaičiukų.
Tai pasiemiau geltonai žydinčią rebutia(jau nyžydėjus ,bet spalva dar matosi kokia buvo),žydinčią tobulos formos Parodia su gal 6 ziedais ir dar vieną kurio pavadinimo nežinau bet toks irgi gerulis -stambiaspyglis(jis tik vienas ir tebuvo)
Migmig labai dėkinga už kaktusiukus,(ir pristatymą )kažkaip maniau kad mažesni bus labai nustebinot Lauksiu skaičiukų.
Nėra ten už ką svarbu saugiai pasiekė tikslą
O va mano vasario žiedai
O va mano vasario žiedai