Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

@asta, oho koks augaliukas įspūdingas. wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif Kaip jis vadinasi? 4u.gif
Atsakyti
Agave lophantha quadricolor. Negalejau nenusipirkti wub.gif
Atsakyti
Ketvirta tai edithcolea grandis. Auginu tokią, bet dar nežydėjo.
Atsakyti
Labai graži agava wub.gif quadricolor - keturios spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 02 18, 18:28)
Idomu kaip vadinas 1 ir 4 stapelija. Labai grazios. Nors su jom pavojinga, noris vis daugiau, kai ziedu prisiziuri. O ju tokia gausybe.

1nuotrauka-ORBEA CAUDATA SSP. CAUDATA
2-CARALLUMA SPECIOSA
3-HUERNIA NAMAGUENSIS
4-EDITHCOLEA GRANDIS
5-DUVALIA CORDEROYI
6-HUERNIA CONFUSA arba dar vadina ZEBRINA SSP.ZEBRINA
7-Šitos nežinau. AINA ją augina, jei labai kam reikia parašykit, gal atsilieps.
8-STAPELIA GETTLEFFII

Nemoku šių gražuolių auginti, vis perlaistau. Su havortijomis bendrą kalbą randu, su šiomis dar ne. Nors ir labai norėčiau daugiau jų turėti, bet teks dar išmokti paprastesnes išlaikyti nenumarinus. Vis atrodo, kad per mažai laistau, kad žemė turi būti derlingesnė už kaktusų, taip ir ...amžinatilsis. Jei kaktusus jauste jaučiu kaip pati save, tai čia esu nepatyrusi ir dėl visko abejojanti.

Atsakyti
6 pavadinimas labai gražus biggrin.gif
Aš tai šiandien pusė dienos praleidau persodinėdama kaktusus..nors ne visus dar baigiau doh.gif Liko su pumpurais,ir didieji(dar vazonų nerandu norimų)
Atsakyti
Savaitgaly ir aš persodinau. Liko tik kalėdiniai kaktusai nepersodinti-dar anksti. Ir didžiulis dubuo su dideliais stulpiniais 40-70 cm. aukščio. Bet lauksiu kovo ar balandžio mėn.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 02 19, 16:45)
1nuotrauka-ORBEA CAUDATA SSP. CAUDATA
  2-CARALLUMA SPECIOSA
  3-HUERNIA NAMAGUENSIS 
4-EDITHCOLEA GRANDIS
  5-DUVALIA CORDEROYI
  6-HUERNIA CONFUSA arba dar vadina ZEBRINA SSP.ZEBRINA
  7-Šitos nežinau. AINA ją augina, jei labai kam reikia parašykit, gal atsilieps.
  8-STAPELIA GETTLEFFII

Pataisau nr.3 - huernia blyderiverensis.
Atsakyti
Atsiprašau, gal ne į temą ax.gif Aš taip pat noriu pasidžiaugti savo kaktusėliu smile.gif
Čia tik dalis viso grožio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 20 vasario 2013 - 19:32
Užsakymas čekui išsiųstas smile.gif

Dabar toliau renkames pas italus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na vakar truputį "apsikaktusinau"Ermitaže ax.gif kaip tik pataikiau ant naujų kaktusiukų užvežimo,net kainos dar ne visiems buvo sudėtos..(ir dar taikė 30proc.nuolaidą,tai ir shultz trąšų prie to paties paemiau thumbup.gif )
Tai pasiemiau geltonai žydinčią rebutia(jau nyžydėjus ,bet spalva dar matosi kokia buvo),žydinčią tobulos formos Parodia su gal 6 ziedais wub.gif ir dar vieną kurio pavadinimo nežinau blush2.gif bet toks irgi gerulis -stambiaspyglis(jis tik vienas ir tebuvo)

Migmig labai dėkinga už kaktusiukus,(ir pristatymą 4u.gif )kažkaip maniau kad mažesni bus rolleyes.gif labai nustebinot 4u.gif biggrin.gif Lauksiu skaičiukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 21 vasario 2013 - 09:04
Nėra ten už ką mirksiukas.gif svarbu saugiai pasiekė tikslą cool.gif

O va mano vasario žiedai wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti