Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(voveriukstis @ 2013 02 17, 18:05)
aš čeko jau nusiunčiau norus o iki kada italų reikia nusiųsti?

Dar neaisku iki kada... Reikia tartis visom, kada darom uzsakyma rolleyes.gif
Atsakyti
evora, kokie faini planai. Mane jie visada ikvepia. Balkona pietinej pusej pagaliau turiu, tik bijau, kad neiskepciau ten savo grozybiu per vasara. Dabar dar pradesiu det kapeika prie kapeikos orchidariumui. O kad kokioj loterijoj islosus. Kartais, kad isisvajoju, net saldu darosi... biggrin.gif

QUOTE(Wilmaw @ 2013 02 17, 16:39)
O kada planuosime uzsakyma is Italu? Nes jau ziuriu vieno kaktusiuko mano norimo  nebeturi, o kai kuriu nedaug turi unsure.gif

As renku abu uzsakymus lygiagreciai, viska turiu uzfiksavus Excel sarasiuke, kurios jau atsiuntet. Ceka planuoju jau baiginet rinkt ir issiust, o italai manau dar susaltu, jei dabar mums issiustu. Turim sulaukt bent jau pastovaus pliuso. Kaip manote? Pasitariam ax.gif
Atsakyti
Na taip reikia laukti siltesniu dieneliu, gaila butu prarasti naujokus del saltuko rolleyes.gif kas liks is to taip pat issirinksime manau bigsmile.gif
Atsakyti
su italu galima palūkėt nes jis juk iš kart siunčia, bet po truputį manau galim rinktis ir siųsti savo norus
Atsakyti
evora,norai grazus 4u.gif apsiriboti bent 300 blink.gif sakyciau jau pati kaip kolekcioniere didele busit,ir ner ko pavydeti uzsienieciams biggrin.gif
Kad dideli kaktusai uzaugtu as jau nenoriu-juk vietos daug uzima!Po truputy isdalinu stulpinius,o pleciuosi ant bumbuliniu bigsmile.gif Vietos turiu sociai,tik va beda B,vis klausia kada bus gana....niekada sakau,nes cia liga doh.gif ,tada tikrai tu nesveika pritaria.Sake kolekcionuos stiklines ir isdes lentynose....erzina vien zo mane.
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Čia temelei pagyvinti. Pamačiau ir aišku užsimaniau lotuliukas.gif

Taip MB daug kam pakerpa svajonių sparnus.Man gerai- karaliauju namuose kaip noriu ar kaip piniginė leidžia. Tik mažasis sūnus, dvyliktokas, pabamba ,,...ir vėl kaktusą parsinešei''. O MB ir kvapas išnykęs...Idealu, kai abiejų hobi sutampa. Štai mūsų čekas su žmonike kartu kaktusėlius veisia.
Iki 300 augintinių trūksta tik 26, tad planą iki 2014 m.įvykdysiu. Tada darysiu didžiulę atranką. Jau ir dabar esu atsikračiusi opuncijų microdasys-nuleipsta kaip kiškio ausys, smirda palietus ir visada apdovanoja niežuliu, net neprilietus.
Nesinori bute auginti invalidukus tik dėl skaičiaus, jei nėra tinkamų sąlygų.
Atsakyti
Idomu kaip vadinas 1 ir 4 stapelija. Labai grazios. Nors su jom pavojinga, noris vis daugiau, kai ziedu prisiziuri. O ju tokia gausybe.
Atsakyti
4 ir man labai graži..ir 3 dar fainuolė wub.gif
Atsakyti
aš irgi tokių norėčiau bet nei anglas nei čekas neturi
Papildyta:
gal sėklų bandyti pirkti? kažin kaip dygsta ir auga?
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 02 18, 18:05)
Čia temelei pagyvinti. Pamačiau ir aišku užsimaniau lotuliukas.gif

Taip MB daug kam pakerpa svajonių sparnus.Man gerai- karaliauju namuose  kaip noriu ar kaip piniginė leidžia. Tik mažasis sūnus, dvyliktokas, pabamba ,,...ir vėl kaktusą parsinešei''.

Stapelijinė liga užpuolė? Pažįstu tuos simptomus,kažkada ir aš ja buvau užsikrėtus smile.gif Deja neturiu sąlygų jiems žiemoti,visus iki vieno pardaviau parodoje ax.gif

Maniškis jau nebeburba dėl kaktusų,matyt pagaliau suprato,kad tie burbėjimai manęs neveikia biggrin.gif

Neperseniausiai gyriausi Labirintuose savo paskutiniu pirkiniu,pasirodysiu ir čia rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
oho, įspūdingas augalas biggrin.gif
Atsakyti
Grazi agava (?) wub.gif

Treciadieni planuoju issiust cekui uzsakyma. Ryt paskutine diena, kai priimu norus.
Atsakyti