evora, kokie faini planai. Mane jie visada ikvepia. Balkona pietinej pusej pagaliau turiu, tik bijau, kad neiskepciau ten savo grozybiu per vasara. Dabar dar pradesiu det kapeika prie kapeikos orchidariumui. O kad kokioj loterijoj islosus. Kartais, kad isisvajoju, net saldu darosi...
QUOTE(Wilmaw @ 2013 02 17, 16:39)
O kada planuosime uzsakyma is Italu? Nes jau ziuriu vieno kaktusiuko mano norimo nebeturi, o kai kuriu nedaug turi
As renku abu uzsakymus lygiagreciai, viska turiu uzfiksavus Excel sarasiuke, kurios jau atsiuntet. Ceka planuoju jau baiginet rinkt ir issiust, o italai manau dar susaltu, jei dabar mums issiustu. Turim sulaukt bent jau pastovaus pliuso. Kaip manote? Pasitariam
evora,norai grazus apsiriboti bent 300 sakyciau jau pati kaip kolekcioniere didele busit,ir ner ko pavydeti uzsienieciams Kad dideli kaktusai uzaugtu as jau nenoriu-juk vietos daug uzima!Po truputy isdalinu stulpinius,o pleciuosi ant bumbuliniu Vietos turiu sociai,tik va beda B,vis klausia kada bus gana....niekada sakau,nes cia liga ,tada tikrai tu nesveika pritaria.Sake kolekcionuos stiklines ir isdes lentynose....erzina vien zo mane.
Čia temelei pagyvinti. Pamačiau ir aišku užsimaniau
Taip MB daug kam pakerpa svajonių sparnus.Man gerai- karaliauju namuose kaip noriu ar kaip piniginė leidžia. Tik mažasis sūnus, dvyliktokas, pabamba ,,...ir vėl kaktusą parsinešei''. O MB ir kvapas išnykęs...Idealu, kai abiejų hobi sutampa. Štai mūsų čekas su žmonike kartu kaktusėlius veisia. Iki 300 augintinių trūksta tik 26, tad planą iki 2014 m.įvykdysiu. Tada darysiu didžiulę atranką. Jau ir dabar esu atsikračiusi opuncijų microdasys-nuleipsta kaip kiškio ausys, smirda palietus ir visada apdovanoja niežuliu, net neprilietus. Nesinori bute auginti invalidukus tik dėl skaičiaus, jei nėra tinkamų sąlygų.
Čia temelei pagyvinti. Pamačiau ir aišku užsimaniau
Taip MB daug kam pakerpa svajonių sparnus.Man gerai- karaliauju namuose kaip noriu ar kaip piniginė leidžia. Tik mažasis sūnus, dvyliktokas, pabamba ,,...ir vėl kaktusą parsinešei''.
Stapelijinė liga užpuolė? Pažįstu tuos simptomus,kažkada ir aš ja buvau užsikrėtus Deja neturiu sąlygų jiems žiemoti,visus iki vieno pardaviau parodoje
Maniškis jau nebeburba dėl kaktusų,matyt pagaliau suprato,kad tie burbėjimai manęs neveikia
Neperseniausiai gyriausi Labirintuose savo paskutiniu pirkiniu,pasirodysiu ir čia