Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

As tokia pernai uzsisakiau, tai neisleido dar saknu nezianua ar ji dar isleis saknis blink.gif bet lyg ir gyva... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 02 17, 10:51)
As tokia pernai uzsisakiau, tai neisleido dar saknu nezianua ar ji dar isleis saknis blink.gif bet lyg ir gyva... unsure.gif

oi kaip bijau aš tų bešaknių,o tu iš italo buvai užsisakius(pats augaliukas nemažas buvo?)?
Kažkaip tikiuosi kad su šaknim atsiųs g.gif
..vijana.. o jis ir natūroj toks gražus kaip foto? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 17 vasario 2013 - 11:00
QUOTE(zebrina @ 2013 02 17, 11:00)
Kažkaip tikiuosi kad su šaknim atsiųs  g.gif

Zinant kokius augalus siuncia italai, smile.gif tai galima tiketis viso kupsto kogero biggrin.gif ir tikrai su saknimis.
na, man labai grazus kaktuselis, kazkada buvo vienas is norimiausiu drinks_cheers.gif, o ir seip bandysiu ir as kogero dar siustis, nes noriu viso didziulio kupsto, ir ne mano kantrybei sulaukti, kada maniskis sugalvos vaikuotis biggrin.gif
Cia kai zydejo maniskis mazius
http://public.fotki....theresae-1.html
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2013 02 17, 11:07)
Zinant kokius augalus siuncia italai, smile.gif  tai galima tiketis viso kupsto kogero biggrin.gif ir tikrai su saknimis.
na, man labai grazus kaktuselis, kazkada buvo vienas is norimiausiu drinks_cheers.gif, o ir seip bandysiu ir as kogero  dar siustis, nes noriu viso didziulio kupsto, ir ne mano kantrybei sulaukti, kada maniskis sugalvos vaikuotis biggrin.gif
Cia kai zydejo maniskis mazius
http://public.fotki....theresae-1.html

Fainas mažius wub.gif
Tada ir aš bandysiu siųstis smile.gif
Atsakyti
Oi atsiprasau sumaisiau, blush2.gif pas mane mami saboae is anglo siunciausi, stai koksai( kaireje siek tiek matysis)
http://public.fotki....c-0050-jpg.html
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 02 17, 12:07)
Oi atsiprasau sumaisiau, blush2.gif  pas mane mami saboae is anglo siunciausi, stai koksai( kaireje siek tiek matysis)
http://public.fotki....c-0050-jpg.html

Aga ,matosi..panašus smile.gif
Jo, italo kaktusai superiniai ir dydžiu ir kokybe(labai patenkinta likau praeitą kartą thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2013 02 17, 11:00)
oi kaip bijau aš tų bešaknių,o tu iš italo buvai užsisakius(pats augaliukas nemažas buvo?)?
Kažkaip tikiuosi kad su šaknim atsiųs  g.gif

Is anglo man kaip keista,bet isleido saknis,yra 1cm dydzio ir gyva tokia wub.gif Is italu gavau dovanu krumely,stiprus,saknys kokia 10cm ilgio ziuresim kas cia zydes ir ar gyvens smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2013 02 17, 12:38)
Aga ,matosi..panašus smile.gif
Jo, italo kaktusai superiniai ir dydžiu ir kokybe(labai patenkinta likau praeitą kartą thumbup.gif )

Ir sita jau antru kartu siunciausi,nes pirma praradau,tai saknys abu kartus didziules,o krumas tikras krumas thumbup.gif kokia 8-10 kaktuseliu ataugu,vat kodel mane zavi italai,ir anglo kontaktus net istryniau,nes niekada su juo nedraugausiu jau tongue.gif
Atsakyti
O man dėl kaktusų juoda depresija. Prisižiūrėjau visokių grožybių interneto platybėse, o ir jūsų žydinčių gražuolių. Išvada tokia- bute auginant niekada nesulauksiu tokių gražių ir taip gausiai žydinčių augintinių. Tik visokios mami, gymnai, na dar parodija viena kita pradžiugins. O kada kaktusiukai bus 20-50 cm. aukščio, tai ir iki ........ nesulauksiu. Jei pas čeką ar italus perki 2-5 cm. dydžio, tai amžinybę laukti , jei nenusibaigs ,kaip kad kitoms nepasisekė. verysad.gif
Taigi ilgai kankinausi apmąstymuose ir sudariau penkmečio planą. Pirmiausia taupyti ir kapitaliai renovuoti balkoną į pastovų kaktusų kambarėlį. Tam reikės apšiltinti sienas, išversti balkono priekinę sieną su langais. Vietoj jos dėti langus iki pat grindų. Paskui užsakyti lentynas ir įkurti kaktusus pastoviam gyvenimui, o ne tampymui iš kambario į balkoną ir vėl atgal. Ir net tada dar negaliu tikėtis max rezultato, nes balkonas į rytinę pusę ir tik dalis jo gauna pietų saulutės.

Todėl šiuo metu žadu apsiriboti 300 kaktusų ir kitų sukulentų. Vėliau bus matyti ar verta plėstis. Galima sakyti pergyvenau šiomis dienomis labai nejaukią kaktusų krizę. To pasekoje ir gimė tokie planai.

user posted image

O čia mano dičkis PACHYCEREUS PECTEN ABORIGINUM-46 cm . aukštis, plotis-9cm., amžius apie 15 m. Štai ir kyla klausimas, kada mūsų kaktusiukai atrodys taip ,kaip pas kitus žinomus kolekcionierius? Gal tik svajonėse?. g.gif
Atsakyti
pas mus tam nelabai tinkamos sąlygos, bent jau aš taip įsivaizduoju ir jie neauga taip greit kaip norėtųsi
Atsakyti
O kada planuosime uzsakyma is Italu? Nes jau ziuriu vieno kaktusiuko mano norimo nebeturi, o kai kuriu nedaug turi unsure.gif
Atsakyti
aš čeko jau nusiunčiau norus o iki kada italų reikia nusiųsti?
Atsakyti
Evora , turint tokį lobį jokios depresijos neturėtų pulti wub.gif wub.gif wub.gif gėriuos ir gėriuos wub.gif wub.gif wub.gif O Jūsų apsisprendime matau tą tikrąją meilę savo augalėliams thumbup.gif
Atsakyti