Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2013 02 11, 00:00)
Isivaizduoju kaip nelengva... o tai netelpa visi i nauja busta?

Netelpa verysad.gif
Teks skelbt dovanų paradą kai susikaupsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Esmerelda @ 2013 02 16, 11:38)
Netelpa  verysad.gif
Teks skelbt dovanų paradą kai susikaupsiu  verysad.gif

Kam dovanu parada, geriau pardavimo parada, manau atsiras daug norinciuju pirkti.
Atsakyti
O uz parduotus galima isigyt koki viena brangu perliuka i kolekcija.
Atsakyti
Susikaupsiu, pafototografuosiu kurią dieną. Gal kas nors ko nors norės unsure.gif
Atsakyti
oi laukiam smile.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

Noriu ir aš jungtis prie kaktusų augintojų. smile.gif
Šiandien užmačiau Senukuose 30 proc. augaliukams, tai susigundžiau ir įsigyjau štai tokį:

user posted image

Gal nelabai matosi, bet pagooglinus radau labai panašų ir jis vadinasi Astrophytum myriostigma.
user posted image

Gal kas auginat tokį? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamson: 16 vasario 2013 - 21:22

auginu. Nelepus, nes išgyvena net pas mane hihihi.gif nereiklus, žiedus sukrautus jei palieka žiemai tai juos labai sėkmingai nenudžiūvusius išlaiko iki kito sezono ir pražysta jie wub.gif
Tačiau verta pasitarti su labiau patyrusiomis kas jam labiausiai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2013 02 16, 23:17)
auginu. Nelepus, nes išgyvena net pas mane hihihi.gif nereiklus, žiedus sukrautus jei palieka žiemai tai juos labai sėkmingai nenudžiūvusius išlaiko iki kito sezono ir pražysta jie  wub.gif 
Tačiau verta pasitarti su labiau patyrusiomis kas jam labiausiai tinka  mirksiukas.gif

Man tai jis toks atrodo padžiuvęs ir taip norisi laistyti, bet bijau, kad nepadauginčiau. smile.gif

O ar reikia kuom nors jį nupurkšti? Kad neturėtų kokių nors ligų iš prekybos centro. g.gif
Atsakyti
Mano kaikurie kaktuseliai jau sviesejanciomis virsunemis,net saltoje ziemojimo patalpoje blink.gif kaip elgtis,saules dar mazokai pasildo....
Ar matucana pernykscius pumpurus prasklaidina ar ne?Gal kurios turi patirties,nes dabar pajudinu-tvirti,sakau gal nusisypsos laime vel dziaugtis ziedeliais ir greiciau.
Kamson,visai man jis neatrodo padziuves,foto neryski,nelaistyciau as dar jo.Su astrophytumais draugauju nesenai.
Atsakyti
O mano, kadangi bute gyvena, jau pradėjo kai kurie žydėti. Daugelis mami jau su pumpurais.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kamson na ir pasisekė thumbup.gif kad man taip ax.gif biggrin.gif
evora kaip smagu sulaukt žiedelių wub.gif maniškė tai tik rebutia -barbė pilna pumpurų,nemažai turėtų prasiskleist vienu metu..gražu rožinė spalvytė..

Gal kas auginat šitą mammi?Ar sudėtinga?
Galvoju užsisakyt..
http://www.cactus-ar...ia-theresae.asp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 17 vasario 2013 - 09:08
QUOTE(zebrina @ 2013 02 17, 09:01)
Gal kas auginat šitą mammi?Ar sudėtinga?
Galvoju užsisakyt..

Auginu, sakyciau jokio isskirtinio demesio nereikia jai (bent pas mane), parsisiunciau be saknu, tai prigijo, ir po metu jau zidejo. Tik ziema saltai laikau ja. smile.gif
Atsakyti