Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Ortija @ 2013 02 10, 10:43)
Tina, aš tik apie planus pasigiriau pavasarį smile.gif

Teisingai, gi tada tu svietei kaip saulute, dar tik zadejai vaziuot smile.gif o paskui berods RS forume buvai ispudzius aprasius? kad as isitikinus, kad juos jau girdejau. Arba man jau irgi stadija ir matau tai ko nera, kas liecia kaktusus lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas ceka yra man patys paciausi augaliukai wub.gif wub.gif wub.gif
bet jau kainytes doh.gif
R 223 DORSTENIA gigas, Socotra, v. 5-7 cm, 500,-
R 282 brevicaule, pravokořenné, p. cca 2cm, 150,-
jei vyras suzinotu, kad galvoju.... ax.gif doh.gif o dar regis augaliukai neskiepyti tai visai svajone... ir noriu ir bijau.. biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif doh.gif nezinau ka daryti... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 02 10, 11:31)
Teisingai, gi tada tu svietei kaip saulute, dar tik zadejai vaziuot  smile.gif o paskui berods RS forume buvai ispudzius aprasius? kad as isitikinus, kad juos jau girdejau. Arba man jau irgi stadija ir matau tai ko nera, kas liecia kaktusus  lotuliukas.gif

T.y. Augalu labirintu forume, o ne RS.
Atsakyti
Keičiu gyvenamąją vietą... Teks atsisakyt dalies kaktusų huh.gif Reitinguoju doh.gif Širdis skauda swoon.gif
Atsakyti
Aš taip pat jungsiuosi prie kaktusų iš italų užsakymo. Ar čia toks asortimentas bus visus metus, ar jie papildys? Radau tik kelis reikiamus kaktusus, o pvz. Lobivia winteriana ir nėra... g.gif
Atsakyti
Juk buna,kad ir nera,tada ieskome kitur,ar laukiame kitu metu saraso...gal bus tada.
Atsakyti
QUOTE(Esmerelda @ 2013 02 10, 19:28)
Keičiu gyvenamąją vietą... Teks atsisakyt dalies kaktusų  huh.gif Reitinguoju  doh.gif Širdis skauda  swoon.gif

Isivaizduoju kaip nelengva... o tai netelpa visi i nauja busta?
Atsakyti
Oi pazystama situacija,kai vaziuoti y kita saly turejau ir spygliuocius palikau auginti kitiems,o daug ir isdovanojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 02 07, 17:13)
O dievuleliau koks kiekis  biggrin.gif kada prekyba zadi pradet?  smile.gif

Čekas: http://www.cact.cz/
Italai: http://www.cactus-ar...nt/4/Cactus.asp

Tai, jei jums tiko mano buvusiu uzsakymu organizavimas, galim vel bandyt. Neslepsiu, patinka man laukt dezutes, tada rusiuot, skaiciuot. Megstu as tokia veikla.  rolleyes.gif

Laba diena. Ar teisingai supratau kad jūs apsiėmėt visą parsisiuntimo vargą ir norus siųsti jums ax.gif Iki kada galima tai padaryti? ax.gif
Atsakyti
Enija, taip smile.gif
Atsakyti
kike dar laiko turime rinktis iš čeko puslapio? ar jau baigėsi laikas?
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2013 02 09, 23:35)
Sveikutės  mirksiukas.gif Smagu pas Jus į svečius užsukt. Prašau pagalbos.  rolleyes.gif Noriu sužinoti augintinių vardus  ax.gif
Maximoj prasisukau truputėlį  blush2.gif

Pirmos dvi mammillarios, o tie vaikai nuo oreocereuso turbūt smile.gif
Atsakyti