NAUJAS PASIŪLYMAS
Ilgais žiemos vakarais sekam pasaką apie...kaktusų nuotykius.
Kiekviena augindama kaktusus, esam turėjusios įvairių įdomių ar net juokingų atsitikimų. Siūlau pasipasakoti. Tai gali būti rašytas ar fotografuotas pasakojimas. Iki pavasario dar toli-organizuokimės pramogą.
PASAKOJIMAS NR.1
Kai gyvenau tėvų namuose auginau MAMMILLARIA bocasana. Išsikrausčiusi į savo butą mami palikau mamai. Metams bėgant kaktusas augo, o daugiabutyje iš kažkur atsirado pelių. Nors mamos butas 5 aukšte, bet pelės sėkmingai karaliavo ir čia. Spąstai nepadėjo, katino nebuvo.
Vieną dieną, laistydama mami, mama rado ant jo negyvą pelę. Pasirodo ši užlipo pasišildyti prieš saulutę, užkibo už bocasanos lenktų spyglių ir nebeįstengė pabėgti. Taip mami tapo pačiais geriausiais pelių spąstais. Kartą mama rado net 2 pelytes. Greitai pelės iškeliavo į svetingesnius namus.
Įdedu šios mami nuotrauką.
Papildyta:
PASAKOJIMAS NR. 2
Kur mano gardus kąsnelis leptelėjo?
Fee badosi.... Ir už ką šeimininkė šį netikėlį myli?
Kai gyvenau tėvų namuose auginau MAMMILLARIA bocasana. Išsikrausčiusi į savo butą mami palikau mamai. Metams bėgant kaktusas augo, o daugiabutyje iš kažkur atsirado pelių. Nors mamos butas 5 aukšte, bet pelės sėkmingai karaliavo ir čia. Spąstai nepadėjo, katino nebuvo.
Vieną dieną, laistydama mami, mama rado ant jo negyvą pelę. Pasirodo ši užlipo pasišildyti prieš saulutę, užkibo už bocasanos lenktų spyglių ir nebeįstengė pabėgti. Taip mami tapo pačiais geriausiais pelių spąstais. Kartą mama rado net 2 pelytes. Greitai pelės iškeliavo į svetingesnius namus.
Įdedu šios mami nuotrauką.
Papildyta:
PASAKOJIMAS NR. 2
Kur mano gardus kąsnelis leptelėjo?
Fee badosi.... Ir už ką šeimininkė šį netikėlį myli?
Musu temele su klaidingu pavadinimu:) pertaisyti kas gali sukuentu
evora pasakojimai ypač 2 abu augintiniai nuostabūs (ypač melo karūna )
Ateinu pasitarti. Ar nebutu per anksti persodinti kaktuselius, jie pas mane auga kambaryje ju nelaistau, bet juose silta tai ka patartumet? labai jau man norisi pasikrapstyneti prie ju
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 01 07, 21:07)
reiks prašyt moderatorių pagalbos. Ar turim savo tarpe moderatorių?
Pajudinau ziemojancius,ar nera nuostoliu ir ka jus manot ant melokaktuso radau baltu begiojanciu gyviu rudom demelem visas,, nuejes,,kiek purksti turesiu?Nes kepureje ju knibzda ir ten slepiasi.Padejau prie radiatoriaus,kad nudziutu greiciau ir purskiu kasdien,nes vis po koky gyvy islenda dar,lyg ir voratinklio radau,suspaudus tik sultys rudos liko Jauciu erkute apsigyveno,niekada dar to nebuvo man.
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 01 11, 15:03)
Pajudinau ziemojancius
Ar melas žiemoja kartu su visais,šaltai? Jam reikia žymiai šiltesnio poilsio,jei per šalta melai dažnai numiršta.
QUOTE(@asta @ 2013 01 11, 15:20)
Ar melas žiemoja kartu su visais,šaltai? Jam reikia žymiai šiltesnio poilsio,jei per šalta melai dažnai numiršta.
Nezinojau ziemojo prie +6+8.Taisysiuosi tada,aciu.
Evora, baisoka, bet įdomi tavo istorija.
Persodinti kaktusus dabar tikrai galima. Na, kaip r visuomet. Aš bųdama tinginė - visada vasara persodinu. Na, bet kartais man nepavyksta....
Aš šiandien irgi bandymą sumasčiau- euforbijas po dušeliu numaudžiau, o dabar džiaustysiu- nes vieta joms gan vėsi teko namuose.
Persodinti kaktusus dabar tikrai galima. Na, kaip r visuomet. Aš bųdama tinginė - visada vasara persodinu. Na, bet kartais man nepavyksta....
Aš šiandien irgi bandymą sumasčiau- euforbijas po dušeliu numaudžiau, o dabar džiaustysiu- nes vieta joms gan vėsi teko namuose.
kaip žadinate ir kada pradedate žadinti savo spygliuotus gražuolius? Į ką atkreipti dėmesį kad nesupūdyti? Rodos vaikiški klausimai, bet po kelių nesėkmingų pavasarių nenoriu ir vėl apraudoti kokį nors pamiltą pūkuotuką