Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Galim ir taip.
Atsakyti
aš jau renkuosi biggrin.gif
Atsakyti
Prisijungiu ir aš 4u.gif
Forume mažai pasisakau, bet viską seku blush2.gif
Tina* tai Jums siųsti norus..?
Atsakyti
Rasykit man i e-maila kristina eta zmail.lt (specialiai pakeiciau eta simboli, kad nereikalingos programos 'nepagautu' e-mailo). Parasykit savo nicka, tel. ir miesta.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 02 07, 20:57)
Rasykit man i e-maila kristina eta zmail.lt (specialiai pakeiciau eta simboli, kad nereikalingos programos 'nepagautu' e-mailo). Parasykit savo nicka, tel. ir miesta.

atleiskit merginos žioplei ,labai norėčiau prisijungti prie bendro kaktusų užsakymo bet nelabai suprantu kaip išsirinkti iš čeko nematau kainų ,o iš italų ten kainos eurais ar kaip kitaip/
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 02 07, 16:13)
O dievuleliau koks kiekis  biggrin.gif kada prekyba zadi pradet?  smile.gif

Taigi va ir stengiuosi, kad nebereiktų iš taip toli siųstis lotuliukas.gif

Prisijungsiu ir aš, iki kada rinktis? rolleyes.gif
Atsakyti
Na kokia savaitele tai tikrai renkames. As pati dar niekaip nerandu ikvepimo perziuret ceka ir atlikt mini inventorizacija pas save.

Pas ceka kainos kronomis, o pas italus - eurais.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 02 08, 13:10)
o pas italus - eurais.

Gal galima daugiau sužinot, kiek prisideda išlaidų? O pas kuriuos kokybė geresnė? Iš čeko kartą sakiaus, bet nė vienas kaktusas neišgyveno. Šįkart bandyčiau iš italų.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 02 08, 12:42)
Gal galima daugiau sužinot, kiek prisideda išlaidų? O pas kuriuos kokybė geresnė? Iš čeko kartą sakiaus, bet nė vienas kaktusas neišgyveno. Šįkart bandyčiau iš italų.

kas galėtų parodyt kaip pažiūrėy pas čeką kaktusų kainas
Atsakyti
aš tai senoviškai darau, atsisiunčiu tą lapą kur yra visi kaktusų pavadinimai, tada kopijuoju kiekvieną į googlę ir žiūriu kaip atrodo, bet man atrodo yra lengvesnis būdas, bet pamiršau
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 02 08, 12:42)

Siuntimo islaidos priklausys nuo uzsakomu augalu kiekio, pas ceka dar prisideda 5 proc. paypal mokestis. Abu tiekejai patikrinti, ju augalai tikrai geri. Bent jau pas mane netekciu daug nebuve.
Beje, kaip laikosi cekiskos meduzos? Manoji labai jau laukia vasaros, bet tamsuji perioda isgyveno atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
sVEIKOS, zydim ir mes. Kadaise setos is seklyciu kaimisku lietuvisku 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Sitie irgi seti kadais is seklu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 08 vasario 2013 - 16:46