Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Manau tikrai rasiu kazka naujo ir issirinksiu biggrin.gif
Atsakyti
Ydomu ka tures cekas siemet g.gif labai noriu astrophytum kolekcijos,bet pernai mano numire vianas jo astro ir lyg minejo kazkas ,kad ir joms numire ,tai....dar galvosukis.
Prie ceko jungciausi....
Atsakyti
Laba diena. Turiu klausimuka. Gavau dovanu toki nedideli raudona kaktusa ( ilgais spygliais), bet nezinau nei pavadinimo, nei kaip ji priziureti reikia. Ziurejau savo geliu knygoje - tokio nera.
Gal galite suteikti informacijos, kol nenumarinau as jo smile.gif . Aciu 4u.gif
Atsakyti
Pas mane pavasaris cool.gif
user posted image

Ir va pasidžiaugsiu savo sėjinukais wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

Gerai, kad nuotraukose matosi tik koks penktadalis viso turto doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oho blink.gif kiek turto turit prisiauginus thumbup.gif kaip puiku kai turite tokias salygas auginti bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Mopsyte,2013 02 07, 12:11]
Laba diena. Turiu klausimuka. Gavau dovanu toki nedideli raudona kaktusa ( ilgais spygliais), bet nezinau nei pavadinimo, nei kaip ji priziureti reikia. Ziurejau savo geliu knygoje - tokio nera.

Spėju, kad turite štai šį kaktusėlį. Tai echinocactus grusoni-tik nupurkštas raudonais dažais. Dabar parduotuvėse pilna tokių,,monstriukų''. Vien tik žalojimas augalo. Ateityje jis augs ir paaugusios vietos taps žaliomis. Auginti nesunku ir auga dideli. Nuotrauką pasiskolinau iš googlės. Ten galite rasti daug žalių savo augintinio nuotraukų.

Jei tai ne jūsų kaktusas-būtų neblogai pamatyti nuotraukytę-nes spėlioti sudėtinga.
user posted image
Atsakyti
[quote=evora,2013 02 07, 14:54]
[quote=Mopsyte,2013 02 07, 12:11]
Spėju, kad turite štai šį kaktusėlį. Tai echinocactus grusoni-tik nupurkštas raudonais dažais. Dabar parduotuvėse pilna tokių,,monstriukų''. Vien tik žalojimas augalo. Ateityje jis augs ir paaugusios vietos taps žaliomis. Auginti nesunku ir auga dideli. Nuotrauką pasiskolinau iš googlės. Ten galite rasti daug žalių savo augintinio nuotraukų.

Jei tai ne jūsų kaktusas-būtų neblogai pamatyti nuotraukytę-nes spėlioti sudėtinga.
user posted image
[/quote]

Dekui uz atsakyma, na taip, pas mane toks pat raudonas ir net zinau is kur pirktas pries Kaledas. smile.gif . Supratau, reikes pasiskaityti apie jo prieziura. Norejau ikelti foto, bet per diddele pas mane. smile.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Priežiūra paprasta - neperlaistyti- laistyti, kai visai išdžiūsta žemė. Laikyti saulėtoje vietoje.Pavasarį persodinti į kaktusų žemę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2013 02 07, 12:46)
Pas mane pavasaris cool.gif

O dievuleliau koks kiekis biggrin.gif kada prekyba zadi pradet? smile.gif

Čekas: http://www.cact.cz/
Italai: http://www.cactus-ar...nt/4/Cactus.asp

Tai, jei jums tiko mano buvusiu uzsakymu organizavimas, galim vel bandyt. Neslepsiu, patinka man laukt dezutes, tada rusiuot, skaiciuot. Megstu as tokia veikla. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 02 07, 17:13)
O dievuleliau koks kiekis  biggrin.gif kada prekyba zadi pradet?  smile.gif

Čekas: http://www.cact.cz/
Italai: http://www.cactus-ar...nt/4/Cactus.asp

Tai, jei jums tiko mano buvusiu uzsakymu organizavimas, galim vel bandyt. Neslepsiu, patinka man laukt dezutes, tada rusiuot, skaiciuot. Megstu as tokia veikla.  rolleyes.gif

pritariu drinks_cheers.gif jau renkamės? iš kurio puslapio pirma?
Atsakyti
Galim is abieju. Tik italus reik veliau issiust, nes jie juk iskart pakuoja ir siuncia gave uzsakyma. O cekas nori is anksciau gauti. Gal dar nepavelavom simet su juo.
Atsakyti
tai gal pirm aiš čeko o paskui iš italo nes susimaišysim
Atsakyti