Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(*EljaRo* @ 2013 02 06, 17:00)
Kaip man reikia M.luethi doh.gif

va šitą ir nugalabinau verysad.gif o kodėl neužsisakei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 06 vasario 2013 - 16:07
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pastininke: 06 vasario 2013 - 16:45
*EljaRo*
thumbup.gif dėžutė wub.gif ir augalai kokie stambuoliai apsivaikiavę thumbup.gif
Rebutia teresae labai graži wub.gif
Atsakyti
Ortija sudėliojo taškus atpažinime thumbup.gif

*EljaRo* bigsmile.gif wub.gif Nežinai kokia spalva žydės lobivia arachnacantha ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 06 vasario 2013 - 17:18
@asta as ja gavau free kartu su theresae ,dovanu.tad spalva lieka paslaptimi.
Esu atvira mainams,nes vaiku aplink kokia 10-15vnt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *EljaRo*: 06 vasario 2013 - 18:59
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 02 06, 18:49)
@asta paziurek tame italu puslapyje,ten tiksliai nurodytas ziedas.
Esu atvira mainams,nes vaiku aplink kokia 10-15vnt  mirksiukas.gif

Ačiū už gerus norus wub.gif Italų puslapyje buvo mixas ir lyg į oranžinę nešanti. Kurią ėmei?
Man tik šiaip įdomu,turiu raudonai,baltai ir lygtais violetine spalva žydinčias. rolleyes.gif Baltą labai myliu,nuostabūs žiedeliai wub.gif Norėčiau ir geltonos į kompaniją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 06 vasario 2013 - 19:09
QUOTE(@asta @ 2013 02 06, 19:07)
Ačiū už gerus norus  wub.gif Italų puslapyje buvo mixas ir lyg į oranžinę nešanti. Kurią ėmei?
Man tik šiaip įdomu,turiu raudonai,baltai ir lygtais violetine spalva žydinčias.  rolleyes.gif Baltą labai myliu,nuostabūs žiedeliai  wub.gif Norėčiau ir geltonos į kompaniją smile.gif

bigsmile.gif grazuoletavo baltaziede
,turiu su vaikais Lobivia cinnabarina v. waltrespiectii Bolivia,
Lobivia schieliana var. longispina na ir lobivia arachnacantha visos gausiai vaikuotos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *EljaRo*: 06 vasario 2013 - 19:50
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 02 06, 19:20)
bigsmile.gif grazuole,turiu su vaikais Lobivia cinnabarina v. waltrespiectii Bolivia,
Lobivia schieliana var. longispina na ir  lobivia arachnacantha visos gausiai vaikuotos.

Jei čia man siūlai mainams,tai ačiū,kolkas atsisakysiu 4u.gif Baltos kažkada bus keli vaikiukai,kai paaugs šiek tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2013 02 06, 12:27)
Jei kalbate apie čeką, tai jam norus anksti reikia siųsti, vėliausiai iki kovo pabaigos. Tada jis ilgai rūšiuoja dėlioja, gegužės pradžioje išsiunčia ir apie gegužės 20 d gaunam smile.gif

O tai butu norinciu siemet ko nors is ceko? As tai planuoju sakytis is italu tikrai, o cekas gal irgi ka tures g.gif su anglu simet nusprendziau nedraugauti, perdaug jis nuvyle pernai.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 02 06, 23:38)
O tai butu norinciu siemet ko nors is ceko? As tai planuoju sakytis is italu tikrai, o cekas gal irgi ka tures  g.gif su anglu simet nusprendziau nedraugauti, perdaug jis nuvyle pernai.

Gal galit pakartot italo ir čeko adresiukus pasižvalgyt ax.gif
Atsakyti
prisijungciau ax.gif
Atsakyti
ir aš gal kažką rasčiau smile.gif
Atsakyti