Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Tai vat merginos - mano svajonė ne iš kaktusų - ale parodysiu-
http://www.google.lt...a...366&bih=540

Čia bus pirmas mano šuolis link varlių kolekcijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Norėčiaupasiekti 5 ribą blush2.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Oi...
Atsakyti
Aciu @sta.

Manau jo sis pavadinimas Notocactus herteri, aisku gal ir klystu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2013 02 05, 12:48)
Tai vat merginos - mano svajonė ne iš kaktusų - ale parodysiu-

Oi...

Tikrai,kad oi biggrin.gif

QUOTE(Wilmaw @ 2013 02 05, 12:56)

Manau jo sis pavadinimas  Notocactus herteri, aisku gal ir klystu g.gif  g.gif

Aš ir taip galvoju,bet nesu tikra 100%.
Atsakyti
Oi, kokia man džiugi naujiena- aš jau turiu 9 skirtingų veisliu sukorebucijas biggrin.gif Peržiangiau 5 riba smile.gif))) Valiooooo thumbup.gif

Bet jei visai tiesiai tai gal ir 10. Nes tikrai dar ir sėjinukas kažkuris gyvas liko. JOs man gražiausi kaktusai. O dar visokias rebucijas kai prijungi- wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Na, gal su varlių kolekcija palukėsiu biggrin.gif
Tik tiek, kad man tos sulkorebucijos auga- su mintim- kada nustyps. Bet va- vis auga ir gyvos. Gan keistokos.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2013 02 05, 13:03)
Oi, kokia man džiugi naujiena- aš jau turiu 9 skirtingų veisliu sukorebucijas biggrin.gif

bigsmile.gif Net pavydu wub.gif Labai faini augaliukai,su dar fainesniais žiedais,ypač dvispalviais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 05 vasario 2013 - 13:12
Mano dabartiniame siuntinyje is italu dominuos sulkorebutijos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 02 04, 09:17)
Yra tokia PIENINĖ MAMI-MAMMILLARIA HAHNIANA. Ją sužeidus bėga baltas lyg pienas skystis. Gal tokią turite.

dėkoju visoms už pieniškų mami pavadinimus. Nežinojau kad jos tokios būna.

Jau svajojate apie naują siuntinį. wub.gif Kas imsis šiemet tos garbingos misijos? ax.gif Kakatusinė nesilanko čia? g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
prašyčiau pagalbos blush2.gif , ar galėtų būti mano pirkinukas ne mamiliarija?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 06 vasario 2013 - 09:17
Tokį patį turiu, galvoju, kad coryphantha g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aupo @ 2013 02 06, 11:13)
Tokį patį turiu, galvoju, kad coryphantha   g.gif

ačiū 4u.gif gal, panaršiau, panašiausia į Coryphantha sulcata, bet ant maniškio nėra to "stataus spygliuko", gal dar kas atsilieps?

http://panoss.fotki....thasulcata.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 06 vasario 2013 - 11:26
QUOTE(Enija @ 2013 02 06, 07:35)
Jau svajojate apie naują siuntinį.  wub.gif  Kas imsis šiemet tos garbingos misijos?  ax.gif  Kakatusinė nesilanko čia?  g.gif

As galeciau, tik noreciau anksciau koki balandi gal ar net kova jei bus silta, nes geguze-birzeli tai jau visko gali but su mano padetim nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jei kalbate apie čeką, tai jam norus anksti reikia siųsti, vėliausiai iki kovo pabaigos. Tada jis ilgai rūšiuoja dėlioja, gegužės pradžioje išsiunčia ir apie gegužės 20 d gaunam smile.gif
Atsakyti