Tai vat merginos - mano svajonė ne iš kaktusų - ale parodysiu-
http://www.google.lt...a...366&bih=540
Čia bus pirmas mano šuolis link varlių kolekcijos Norėčiaupasiekti 5 ribą
Oi...
Aciu @sta.
Manau jo sis pavadinimas Notocactus herteri, aisku gal ir klystu
Manau jo sis pavadinimas Notocactus herteri, aisku gal ir klystu
QUOTE(Ortija @ 2013 02 05, 12:48)
Tikrai,kad oi
QUOTE(Wilmaw @ 2013 02 05, 12:56)
Aš ir taip galvoju,bet nesu tikra 100%.
Oi, kokia man džiugi naujiena- aš jau turiu 9 skirtingų veisliu sukorebucijas Peržiangiau 5 riba ))) Valiooooo
Bet jei visai tiesiai tai gal ir 10. Nes tikrai dar ir sėjinukas kažkuris gyvas liko. JOs man gražiausi kaktusai. O dar visokias rebucijas kai prijungi-
Na, gal su varlių kolekcija palukėsiu
Tik tiek, kad man tos sulkorebucijos auga- su mintim- kada nustyps. Bet va- vis auga ir gyvos. Gan keistokos.
Bet jei visai tiesiai tai gal ir 10. Nes tikrai dar ir sėjinukas kažkuris gyvas liko. JOs man gražiausi kaktusai. O dar visokias rebucijas kai prijungi-
Na, gal su varlių kolekcija palukėsiu
Tik tiek, kad man tos sulkorebucijos auga- su mintim- kada nustyps. Bet va- vis auga ir gyvos. Gan keistokos.
QUOTE(Ortija @ 2013 02 05, 13:03)
Oi, kokia man džiugi naujiena- aš jau turiu 9 skirtingų veisliu sukorebucijas
Net pavydu Labai faini augaliukai,su dar fainesniais žiedais,ypač dvispalviais
Mano dabartiniame siuntinyje is italu dominuos sulkorebutijos
QUOTE(evora @ 2013 02 04, 09:17)
Yra tokia PIENINĖ MAMI-MAMMILLARIA HAHNIANA. Ją sužeidus bėga baltas lyg pienas skystis. Gal tokią turite.
dėkoju visoms už pieniškų mami pavadinimus. Nežinojau kad jos tokios būna.
Jau svajojate apie naują siuntinį. Kas imsis šiemet tos garbingos misijos? Kakatusinė nesilanko čia?
Tokį patį turiu, galvoju, kad coryphantha
QUOTE(Aupo @ 2013 02 06, 11:13)
Tokį patį turiu, galvoju, kad coryphantha
ačiū gal, panaršiau, panašiausia į Coryphantha sulcata, bet ant maniškio nėra to "stataus spygliuko", gal dar kas atsilieps?
http://panoss.fotki....thasulcata.html
QUOTE(Enija @ 2013 02 06, 07:35)
Jau svajojate apie naują siuntinį. Kas imsis šiemet tos garbingos misijos? Kakatusinė nesilanko čia?
As galeciau, tik noreciau anksciau koki balandi gal ar net kova jei bus silta, nes geguze-birzeli tai jau visko gali but su mano padetim
Jei kalbate apie čeką, tai jam norus anksti reikia siųsti, vėliausiai iki kovo pabaigos. Tada jis ilgai rūšiuoja dėlioja, gegužės pradžioje išsiunčia ir apie gegužės 20 d gaunam