Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Gal kas auginate tokį astrophitumą? Gal žinote istoriją kaip jis tapo raudonu?

user posted image
Atsakyti
Pirmą kartą tokį matau rolleyes.gif įdomus,bet mane baltai žali labiau žavi kažkodėl ax.gif
Grįžau su riebia rebutia pilna pumpurų ir dar kažkokią raudonspyglę mami už 1.99 prigriebiau biggrin.gif (į kurią sugebėjo ir pardavėja ir vyras įsidurt lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 01 vasario 2013 - 15:34
O čia mano šios dienos laimikis ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tina, sveikinu su gimtadieniu, linkiu kad visi tavo šeimoje augtų ir žydėtų smile.gif O tau butų lengva tarp jų- pačių pačių brangiausių 4u.gif

Smagiai jus prisimedžiojote maximoj. Beveik pavydžiu. Ta rebucija, tai tikras stebuklas.
Evora, o ko tu iš to kaktuso raudono nori ??? Taigi ražus, kaip burokėlis biggrin.gif
Pas mane yra 2 rausvi sudygeliai, bet ... sunku suprasti ar jie rimtai žiuri į gyvenimą... Beja augalai irgi jaučia džiaugsmą ir liūdesį. Gal sėjinukams reiktų anekdotų paskaityti ?
Atsakyti
evora 2-3 kaktusiukai thumbup.gif ypač 2..Panevežio max nieko panašaus nebuvo schmoll.gif na artėja pavasaris,va tada tai smagumėliai prasidės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2013 02 01, 17:56)

Smagiai jus prisimedžiojote maximoj.  Beveik pavydžiu. Ta rebucija, tai tikras stebuklas.
Evora, o ko tu iš to kaktuso raudono nori ??? Taigi ražus, kaip burokėlis  biggrin.gif
Pas mane yra 2 rausvi sudygeliai, bet ... sunku suprasti ar jie rimtai žiuri į gyvenimą... Beja augalai irgi jaučia džiaugsmą ir liūdesį. Gal sėjinukams reiktų anekdotų paskaityti ?

Gražus, tai gražus, bet man įdomu kaip tokie atsirado. Juk gamta tokio nesukūrė, tai selekcijos gaminys. O parašyta nieko niekur neradau. Tai ir klausiu-gal kuri ką nors apie šį grožį skaitė, girdėjo... Juk turime savo forume tikrų šios srities profesionalų. biggrin.gif

O medžiojau ne Maximoje-prasinešiau per miesto gėlių prekybos vieteles. Pirmą mami pirkau IKI privačiame gėlių skyriuje, kitus du -ERMITAŽE. Maximoje jau nieko gero nebėr, greitai žydinčias mami šiauliečiai išpirko. Bet dar bus, prasideda pats mami sezonas.

O čia vakaro desertui wub.gif

user posted image
Atsakyti
Kiek supratau, tai spalvos pas kaktusus tokios - na, ne visai naturalios- atsirado per japonus. Jie virusais apkrėsdavo ir taip išvesdavo tas spalvotas veisles. Tai šiaip visi variagatiniai panašiu principu išveisti. Ir kristatos. Ir gamtoje panašių dalykų įvyksta, bet tai bųna anomalijos.
Bet čia aš tik apgraibom kažka tokio girdėjau... o dabar jau ir nebegirdžiu.
Gražu tos nesąmonės.
Atsakyti
Ortija, aciu uz palinkejimus. Ir visoms kitoms bendramintems 4u.gif
Atsakyti
Mano naujokelis yavia cryptocarpa, ui kaip norejau
user posted image wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 02 01, 18:46)
O čia mano šios dienos laimikis ax.gif

user posted image

kaip vadinasi šis gražuolis? ax.gif

QUOTE(Ortija @ 2013 02 01, 18:56)
. Beja augalai irgi jaučia džiaugsmą ir liūdesį. Gal sėjinukams reiktų anekdotų paskaityti ?

hihihi.gif

Mano opuntija nelaistoma daigus leidžia doh.gif Žiemojam vadinasi doh.gif Einu laistyt unsure.gif
Atsakyti
[quote=Enija,2013 02 02, 13:57]
kaip vadinasi šis gražuolis? ax.gif

MAMMILLARIA FUAUXIANA.
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2013 02 02, 13:51)
Mano naujokelis yavia cryptocarpa, ui kaip norejau
user posted image wub.gif  wub.gif

As is italu jy visa krumely atsisiunciau. biggrin.gif
Atsakyti