Gal kas auginate tokį astrophitumą? Gal žinote istoriją kaip jis tapo raudonu?
Pirmą kartą tokį matau įdomus,bet mane baltai žali labiau žavi kažkodėl
Grįžau su riebia rebutia pilna pumpurų ir dar kažkokią raudonspyglę mami už 1.99 prigriebiau (į kurią sugebėjo ir pardavėja ir vyras įsidurt )
Grįžau su riebia rebutia pilna pumpurų ir dar kažkokią raudonspyglę mami už 1.99 prigriebiau (į kurią sugebėjo ir pardavėja ir vyras įsidurt )
O čia mano šios dienos laimikis
Tina, sveikinu su gimtadieniu, linkiu kad visi tavo šeimoje augtų ir žydėtų O tau butų lengva tarp jų- pačių pačių brangiausių
Smagiai jus prisimedžiojote maximoj. Beveik pavydžiu. Ta rebucija, tai tikras stebuklas.
Evora, o ko tu iš to kaktuso raudono nori ??? Taigi ražus, kaip burokėlis
Pas mane yra 2 rausvi sudygeliai, bet ... sunku suprasti ar jie rimtai žiuri į gyvenimą... Beja augalai irgi jaučia džiaugsmą ir liūdesį. Gal sėjinukams reiktų anekdotų paskaityti ?
Smagiai jus prisimedžiojote maximoj. Beveik pavydžiu. Ta rebucija, tai tikras stebuklas.
Pas mane yra 2 rausvi sudygeliai, bet ... sunku suprasti ar jie rimtai žiuri į gyvenimą... Beja augalai irgi jaučia džiaugsmą ir liūdesį. Gal sėjinukams reiktų anekdotų paskaityti ?
evora 2-3 kaktusiukai ypač 2..Panevežio max nieko panašaus nebuvo na artėja pavasaris,va tada tai smagumėliai prasidės
QUOTE(Ortija @ 2013 02 01, 17:56)
Gražus, tai gražus, bet man įdomu kaip tokie atsirado. Juk gamta tokio nesukūrė, tai selekcijos gaminys. O parašyta nieko niekur neradau. Tai ir klausiu-gal kuri ką nors apie šį grožį skaitė, girdėjo... Juk turime savo forume tikrų šios srities profesionalų.
O medžiojau ne Maximoje-prasinešiau per miesto gėlių prekybos vieteles. Pirmą mami pirkau IKI privačiame gėlių skyriuje, kitus du -ERMITAŽE. Maximoje jau nieko gero nebėr, greitai žydinčias mami šiauliečiai išpirko. Bet dar bus, prasideda pats mami sezonas.
O čia vakaro desertui
Kiek supratau, tai spalvos pas kaktusus tokios - na, ne visai naturalios- atsirado per japonus. Jie virusais apkrėsdavo ir taip išvesdavo tas spalvotas veisles. Tai šiaip visi variagatiniai panašiu principu išveisti. Ir kristatos. Ir gamtoje panašių dalykų įvyksta, bet tai bųna anomalijos.
Bet čia aš tik apgraibom kažka tokio girdėjau... o dabar jau ir nebegirdžiu.
Gražu tos nesąmonės.
Bet čia aš tik apgraibom kažka tokio girdėjau... o dabar jau ir nebegirdžiu.
Gražu tos nesąmonės.
Ortija, aciu uz palinkejimus. Ir visoms kitoms bendramintems
QUOTE(evora @ 2013 02 01, 18:46)
kaip vadinasi šis gražuolis?
QUOTE(Ortija @ 2013 02 01, 18:56)
. Beja augalai irgi jaučia džiaugsmą ir liūdesį. Gal sėjinukams reiktų anekdotų paskaityti ?
Mano opuntija nelaistoma daigus leidžia Žiemojam vadinasi Einu laistyt
[quote=Enija,2013 02 02, 13:57]
MAMMILLARIA FUAUXIANA.
MAMMILLARIA FUAUXIANA.
QUOTE(..vijana.. @ 2013 02 02, 13:51)
As is italu jy visa krumely atsisiunciau.