Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Eljaro, linksma istorija, bet jei taip asmeniškai nutiktu, tai jau tikrai juokas pro ašaras būtų.
Atsakyti

*EljaRo*Įdomus pasakojimas ir prisiminti yra kas. thumbup.gif

Gal dar kas papasakos įdomių nutikimų apie kaktusus? g.gif
Atsakyti
*EljaRo* šaunus ir linksmas pasakojimas, kuris kažkam ne taip jau linksmai baigėsi, bet yra kas prisimena lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamiliarija ruosiasi jau zydeti biggrin.gif ankstyvas pavasaris jos biggrin.gif
Atsakyti
Maxima jau pardavinėja žydinčias Mamiliarijas. Tarp jų radau ir vieną Rebutia. Aišku, nusipirkau. Sužavėjo rožinė spalva. smile.gif

user posted image
Atsakyti
As tokia pat pasidovanojau gimtadienio proga smile.gif Ziedukai labai sviesiai roziniai, neiprastai grazus, o pati rebutia tokia riebuile wub.gif myliu as jas!
Atsakyti
Grazi ir sveika rebutia.
Tina,su tavo diena biggrin.gif
Atsakyti
Kai sausio pabaigoje ar vasario pradžioje pražysta šis kaktusėlis-atėjo pavasaris mano augintiniams. Kaip šiltai ar šaltai žiemą laikyčiau vistiek pražysta pirmas.
Taigi atidarau kaktusų 2013 metų sezoną drinks_cheers.gif

user posted imageuser posted image

O čia sofutė relaksacijai, įsipykusiems viršininkams ar tingiems MB laisvalaikį leidžiantiems horizontalioje pozoje prieš TV. lotuliukas.gif
Kiekviena susigalvosite pagal savo situaciją. Labai patiko nuotrauka,tai nesusilaikiau nepasidalinusi. 4u.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Net y savajy nuejau paziureti-dar nerodo prabudimo.Anglo echinopsiu virsunes sviesiai zalsvos-bunda.
Sia sofa pries daug metu is kazkur buvau isaugojusi kompe mirksiukas.gif
Atsakyti
Tina* Su Gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

sofkė thumbup.gif biggrin.gif
Ryt važiuosiu ir aš į kaktusų "medžioklę" biggrin.gif sugundė tokie barbiški rebutios žiedai,gal ir man pasiseks kažką panašaus rast ax.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus 4u.gif rebutiju pasidairyk maximose.
Atsakyti
Prisidedu prie sweikinimu Tinai 4u.gif linkiu visa ko geriausio ax.gif

As irgi leksiu i "medziokle" senai jau buvau blush2.gif mokslai spaudzia, tai reikes siek tiek ir atsipalaiduoti rolleyes.gif
Atsakyti