Eljaro, linksma istorija, bet jei taip asmeniškai nutiktu, tai jau tikrai juokas pro ašaras būtų.
*EljaRo*Įdomus pasakojimas ir prisiminti yra kas.
Gal dar kas papasakos įdomių nutikimų apie kaktusus?
*EljaRo* šaunus ir linksmas pasakojimas, kuris kažkam ne taip jau linksmai baigėsi, bet yra kas prisimena
Mamiliarija ruosiasi jau zydeti ankstyvas pavasaris jos
Maxima jau pardavinėja žydinčias Mamiliarijas. Tarp jų radau ir vieną Rebutia. Aišku, nusipirkau. Sužavėjo rožinė spalva.
As tokia pat pasidovanojau gimtadienio proga Ziedukai labai sviesiai roziniai, neiprastai grazus, o pati rebutia tokia riebuile myliu as jas!
Grazi ir sveika rebutia.
Tina,su tavo diena
Tina,su tavo diena
Kai sausio pabaigoje ar vasario pradžioje pražysta šis kaktusėlis-atėjo pavasaris mano augintiniams. Kaip šiltai ar šaltai žiemą laikyčiau vistiek pražysta pirmas.
Taigi atidarau kaktusų 2013 metų sezoną
O čia sofutė relaksacijai, įsipykusiems viršininkams ar tingiems MB laisvalaikį leidžiantiems horizontalioje pozoje prieš TV.
Kiekviena susigalvosite pagal savo situaciją. Labai patiko nuotrauka,tai nesusilaikiau nepasidalinusi.
Papildyta:
Taigi atidarau kaktusų 2013 metų sezoną
O čia sofutė relaksacijai, įsipykusiems viršininkams ar tingiems MB laisvalaikį leidžiantiems horizontalioje pozoje prieš TV.
Kiekviena susigalvosite pagal savo situaciją. Labai patiko nuotrauka,tai nesusilaikiau nepasidalinusi.
Papildyta:
Net y savajy nuejau paziureti-dar nerodo prabudimo.Anglo echinopsiu virsunes sviesiai zalsvos-bunda.
Sia sofa pries daug metu is kazkur buvau isaugojusi kompe
Sia sofa pries daug metu is kazkur buvau isaugojusi kompe
Tina* Su Gimtadieniu
sofkė
Ryt važiuosiu ir aš į kaktusų "medžioklę" sugundė tokie barbiški rebutios žiedai,gal ir man pasiseks kažką panašaus rast
sofkė
Ryt važiuosiu ir aš į kaktusų "medžioklę" sugundė tokie barbiški rebutios žiedai,gal ir man pasiseks kažką panašaus rast
Aciu uz sveikinimus rebutiju pasidairyk maximose.
Prisidedu prie sweikinimu Tinai linkiu visa ko geriausio
As irgi leksiu i "medziokle" senai jau buvau mokslai spaudzia, tai reikes siek tiek ir atsipalaiduoti
As irgi leksiu i "medziokle" senai jau buvau mokslai spaudzia, tai reikes siek tiek ir atsipalaiduoti