Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

na,tai ne tas pats... čia tik žaidimas..nors gal ir yra panašumo, nesiginčiju, knygoje labai išsamiai, daug aprašyta,galbūt čia labai supaprastinta.

oras... aš irgi baigiau dar vieną rašto darbą, važiuosiu tuoj į Šiaulius pirmo egzamino laikyt..o dar darbų nemažai per tas šventes susikrovė.. nugarą jau maudžia, fu kaka viskas biggrin.gif
Bet giliai dūšioj vistiek sauluutė šviečia
o atu reikia gero poilsio,kartis geriausia terapija-kokia karšta vonia, knyga, lova,miegas ,dar kas nors smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 04 sausio 2013 - 15:19
turiu svajone nerealia-i negyvenama sala noriu....nors parai
Atsakyti
vakar pagalvojau,kad noriu į kokią salą smile.gif grįžau į darbą,emaile Maklaiaus laiškelis net į tris salas su maitinimu, vieščbučiu 4 žv. ir skrydžiu,tik apie 700litų biggrin.gif Oi,sakau,a čiū,bet aš norėčiau bent jau pavasarį važiuot, ne žiemą biggrin.gif Ne laiku gavau pasiūlymą smile.gif
Atsakyti
ne vistik tos svetainės žiaidimai smile.gif
Atsakyti
gali būti nesigilinau,turbūt visi burtai ,kortos,pranašystės irgi savotiški žaidimai...
Atsakyti
[quote=malram,2013 01 03, 15:58]

Dėl priešų-man patiko toks rusiškas pasakymas- Brangus Dieve, linkiu visiems man nepalenkiems žmonėms didžiulės laimės ir sėkmės,bet...tik kuo toliau nuo manęs... biggrin.gif biggrin.gif

su situo sutinku.tokia logikos ir as laikausi.
mane kamuoja sis klausimas,ka daryti su nemegstamais zmonemis.

idomios cia diskusijos jusu temoj,
ar galiu prisijungti,pasakyti neturiu ko,
bet taip idomu paskaityt.
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 01 04, 15:48)
ne vistik tos svetainės žiaidimai smile.gif

drinks_cheers.gif

Ilindau ir as is smalsumo i ta svetaine, galvoju nagi nagi ir kokia jau ta mano gyvenimo profesija. Atsakymas "kazkas su finansais" lotuliukas.gif As net grazos nemoku tinkamai suskaiciuoti : ))))))))))))
paskui ziuriu lenormand kortos, galvoju pasideliosiu menesiui, iskrito net po du "inkarus" ir dvi "sluotos". Idomu kaip vienam burime gali buti dvi vienodos kortos jeigu kaladeje ju buna tik po viena. Zodziu net sistema tinkamai nesutvarkyta : )))

lingomina ir visos kitos tylios viesnios esat labai laukiamos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 04 sausio 2013 - 18:39
Kuo daugiau čia kas lankosi tuo smagiau,juk čia ne koks uždaras klubas smile.gif Svarbu,kad žmonės supranta kas ir apie ką smile.gif
Dėl žaidimų, netikiu jais, vienintelis dalykas man yra tik pasąmonės stebuklas,ir tikrai yra asmenų,ar sistemų galinčių atskleisti tą šydą, reikis išsiugdyti savo intuiciją.. bet apskritai,kai per tiek metų esi toks "realistas",labai sunku paskui grįžt į teisingas vėžes smile.gif skaičiau,kad senaisiais laikais žmonės turėjo be galo stiprią intuiciją...turbūt tada,kai dar nesijautė labai protingi biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
mergaitės, ar jums taip nebūna,kad akimirką tarsi koks vaizdas praslenka pro akis? toks gal daugiau pojūtis? kartais praslinkdavo ,kai būdavau atsipalaidavusi vaizdas,kaip mylimas žmogus apkabina per pečius ir sako su tokia meile-mano žmona... net nušiurpau pirmą kartą smile.gif Kitąsyk,kažkokio renginio metu, ne į temą,prasilnko vaizdas,kaip dalis tų žmonių susirinkę sveikina mus vestuvių dieną.. toji akimirka taip netikėtai iškilo,einant po šokių sėstis..
Papildyta:
parinkau šią maldelę šįsyk:
Maldelė

KAIP TAIKYTI GYDOMĄJĮ PRINCIPĄ

Dievas man suteikia neribotas galimybes.
Žinau, kad su Dievo pagalba viskas yra įmanoma.
Tikiu tuo ir iš visos širdies tam pritariu.
Žinau, kad manyje glūdinti dieviška galia išsklaido tamsą ir ištiesina tai, kas kreiva.
Galvodamas apie tai, kad manyje gyvena Dievas, tampu sąmoningesnis.
Dabar aš paliepiu išgydyti mano dvasią, kūną ir sutvarkyti reikalus; žinau,kad šis vidinis principas paklus mano tikėjimui ir nenuvils manęs..
"Tėvas nudirba darbus".
Dabar man atsiveria gyvenimo, meilės, tikėjimo ir grožio versmės, glūdinčios manyje.
Aš susivieniju su manyje slypinčiu begaliniu meilės ir gyvenimo principu.
Esu įsitikinęs, kad harmonija, sveikata ir ramybė dabar bus išreikšta per mano kūną.
Kadangi gyvenu, judu ir veikiu, suvokdamas, kad esu puikios sveikatos, tokia ji ir yra.
Dabar įsivaizduoju ir iš tikro jaučiu, kad mano kūnas yra Tobulas.
Mane užlieja ramybė ir gera savijauta.
Ačiū, Tau, Dieve. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 01 05, 12:53)

mergaitės, ar jums taip nebūna,kad akimirką tarsi koks vaizdas praslenka pro akis? toks gal daugiau pojūtis? kartais praslinkdavo ,kai būdavau atsipalaidavusi vaizdas,kaip mylimas žmogus apkabina per pečius

Esu kazka tokio patyrus. Mane gal nuo paauglystes kartais "aplankydavo" 1 vaizdas. Tarsi mano rankose adata su siulu, medziaga ir siuvu kazka blink.gif Realiai siuti nemoku ir net netraukia. Ir tas vaizdas trukdavo sakyciau sekunde, bet visada tas pats. Nezinau, ka cia mano smegenys kvailiojo, bet sau meginu aiskint, kad gal praejusiam gyvenme buvau siuveja, seniai seniai, kai dar siuvimo masinu nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 01 05, 12:53)

mergaitės, ar jums taip nebūna,kad akimirką tarsi koks vaizdas praslenka pro akis? toks gal daugiau pojūtis? kartais praslinkdavo ,kai būdavau atsipalaidavusi vaizdas,kaip mylimas žmogus apkabina per pečius ir sako su tokia meile-mano žmona... net nušiurpau pirmą kartą smile.gif Kitąsyk,kažkokio renginio metu, ne į temą,prasilnko vaizdas,kaip dalis tų žmonių susirinkę sveikina mus vestuvių dieną.. toji akimirka taip netikėtai iškilo,einant po šokių sėstis..

Sveikos 4u.gif

Man taip yra buvę daugybę kartų. Tarkim lipu laiptais, ir matau vaizdą kaip man susipina kojos ir krentu, tai tokiu atveju iš karto sulėtinu žingsnį, ar tarkim einant slidžiu keliu, išnyra vaizdas prieš akis, kad jau slystu ir krentu. (tikrai specialiai nekuriu tokių vaizdinių, jie netikėtai išnyra prieš akis likus sekundei ar kelioms, iki to tariamo įvykio. Vaizdiniai labai ryškus konkretūs ir trumpi) Tai tokiais atvejais visada pasisaugau.
Vieną vasarą, kai per mamų susitikimą, keletas vaikų susistumdė prie vandens ir du įkrito į vandenį. Tai man bėgant juos gelbėti prieš akis išniro vaizdas, vieno iš skendusių vaikų laidotuvės, daug žmonių susirinkę, visi verkia. Tai spėjau aš tuos vaikus ištraukti iš vandens, vienas jau buvo pradėjęs nirti po vandeniu, o kitas laikėsi įsikibęs tvirtai į žoles.
Esu turėjus pojūtį pirmo gimdymo metu, kad jau mirštu ,apėmė toks neapsakomas lengvumas, palaima, praėjau snausti, balsai girdėjos lyg iš kažkur toli. Kažkaip suvokiau, kad taip ir mirša žmonės, bet mintyse iš karto paprašau, kad nenoriu mirti, noriu auginti savo vaiką. O tuo tarpu krūva daktarų sustabdo man stiprų kraujoplūdį, o aš kaip ir atsipeikėju.
Tai mano tos vizijos daugiau kaip perspėjimai, kas gali nutikti.
Atsakyti
NEMOKAMAS INTERNETINIS SEMINARAS APIE MALDA 4u.gif

http://us4.campaign-...p;id=b6f3c01b9b

Dalinuosi su visomis gal isgirsite ka naudingo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 06 sausio 2013 - 13:58
kas žino..gal ir yra vaizdas ir praeities,gal tikrai buvai siuvėja? biggrin.gif girdėjau per vienus mokymus,kad yra toks naujas mokslas,susiję su psichologija kažkaip,kad kai kurie maži vaikai teigia,kad jų visai kitoks vardas, kas jie yra ,specialybė ir pan..kas anksčiau buvo laikoma fantazija,dabar laikytina,kad tai yra parėjusių gyvenimų atgarsiai.
Aš nuo vaikystės labai susijaudindavau pamačiusi danguje lėktuvą, išgirdusi jį, užliedavo toks lyg de javu... o vartant senas fotografijas iš Amerikos,kažkokios giminės laidotuvės, ten ponios madingos, kailiniuotos, tos mados prieškario..ir apimdavo tiks labai keistas jausmas, lyg tais laikais būčiau gyvenusi..paskui tie vaizdiniai susiliejo,vos tik pamatydavau lėktuvą,tuoj iškildavo anų laikų vaizdai.
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 06, 14:57)
NEMOKAMAS INTERNETINIS SEMINARAS APIE MALDA  4u.gif

http://us4.campaign-...p;id=b6f3c01b9b

Dalinuosi su visomis gal isgirsite ka naudingo smile.gif

pavėluotai perskaičiau..
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 07 sausio 2013 - 13:13