QUOTE(malram @ 2013 01 05, 12:53)
mergaitės, ar jums taip nebūna,kad akimirką tarsi koks vaizdas praslenka pro akis? toks gal daugiau pojūtis? kartais praslinkdavo ,kai būdavau atsipalaidavusi vaizdas,kaip mylimas žmogus apkabina per pečius ir sako su tokia meile-mano žmona... net nušiurpau pirmą kartą

Kitąsyk,kažkokio renginio metu, ne į temą,prasilnko vaizdas,kaip dalis tų žmonių susirinkę sveikina mus vestuvių dieną.. toji akimirka taip netikėtai iškilo,einant po šokių sėstis..
Sveikos
Man taip yra buvę daugybę kartų. Tarkim lipu laiptais, ir matau vaizdą kaip man susipina kojos ir krentu, tai tokiu atveju iš karto sulėtinu žingsnį, ar tarkim einant slidžiu keliu, išnyra vaizdas prieš akis, kad jau slystu ir krentu. (tikrai specialiai nekuriu tokių vaizdinių, jie netikėtai išnyra prieš akis likus sekundei ar kelioms, iki to tariamo įvykio. Vaizdiniai labai ryškus konkretūs ir trumpi) Tai tokiais atvejais visada pasisaugau.
Vieną vasarą, kai per mamų susitikimą, keletas vaikų susistumdė prie vandens ir du įkrito į vandenį. Tai man bėgant juos gelbėti prieš akis išniro vaizdas, vieno iš skendusių vaikų laidotuvės, daug žmonių susirinkę, visi verkia. Tai spėjau aš tuos vaikus ištraukti iš vandens, vienas jau buvo pradėjęs nirti po vandeniu, o kitas laikėsi įsikibęs tvirtai į žoles.
Esu turėjus pojūtį pirmo gimdymo metu, kad jau mirštu ,apėmė toks neapsakomas lengvumas, palaima, praėjau snausti, balsai girdėjos lyg iš kažkur toli. Kažkaip suvokiau, kad taip ir mirša žmonės, bet mintyse iš karto paprašau, kad nenoriu mirti, noriu auginti savo vaiką. O tuo tarpu krūva daktarų sustabdo man stiprų kraujoplūdį, o aš kaip ir atsipeikėju.
Tai mano tos vizijos daugiau kaip perspėjimai, kas gali nutikti.