Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(Zabyte @ 2013 01 03, 12:20)
Iš gyvenimo. Kai žmogus gyvena, daro, veikia, dirba ir nemąsto per daug. O vieną dieną sustoja ir ima mąstyti koks jis, ką jam daryti, kad sektųsi ir ko nedaryti. Kas jam pasiteisina, o kas ne. Ir todėl atsakingai teigiu: ne visiems galima vizualizuoti malonų pliuškenimąsi ir maudymąsi jūroje, jei norima prie jos nuvažiuoti. Geriau tiesiog pasakyti: aš noriu prie jūros, aš turiu nuvažiuoti prie jūros ir be abejo imti veikti ta linkme: taupyti pinigus, ieškotis nuomos vietos ir pan.

Tiesiog papildžiau jūsų temą sava patirtimi mirksiukas.gif

Labai saunu, Jusu nuomone labai laukiama smile.gif
O veikti (pvz kartais pataupyti) reikia nepriklausomai nuo to ar vizualizuosi ar ne.Galbut pirksi visai ne tai ka suplanaves, taciau tau pravers visos saunios intencijos ir tikslingi veiksmai smile.gif as dabar pvz taupiau pinigelus galbut kokiai kelionei ar kam, bet viena diena visai ne i tema atejo mintis, kad man reikia butent treniruoklio. Apie ji as ilgai nesvajojau. Tad savo taupumo deka naujai uzgimusi nora galejau igyvendinti vos poros savaiciu begyje.
Tiesa as taupau ir su sveiku protu. Na pvz didziaja dali gautu pinigeliu pasilieku saskaitoj o dali butinai isleidziu, kad nesukelt jausmo jog nieko sau negaliu leisti. Tarkim perdetas taupumas trugdo energijos tekmei ir uzuot finansam gausejant, jie tik senka.
Atsakyti
Dar man įdomi tokia vieta, jei šioje temoje tinka apie ją klausti. O ką daryti su priešais? Arba gal ne priešais, nes tai ne koks kraujo kerštas, bet kaip parodyti vietą blogam žmogui, kuris tikrai realiai labai nusikalto dėl savo aplaidumo ir t.t.? Girdėjau, kad reikia melstis už jį? Bet ar tai logiška? Juk visgi nori jam bausmės, nes labai jau sunku norėti, kad jis tiesiog pasitaisytų ir nebeskriaustų kitų. Kas iš to, kai tave jau nuskriaudė ar artimą ax.gif
Čia gal jau lyrinis nukrypimas ir neigiamos energijos įnešimas, bet nepykite, pasaulis ne vien rožinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2013 01 03, 12:48)
Dar man įdomi tokia vieta, jei šioje temoje tinka apie ją klausti. O ką daryti su priešais? Arba gal ne priešais, nes tai ne koks kraujo kerštas, bet kaip parodyti vietą blogam žmogui, kuris tikrai realiai labai nusikalto dėl savo aplaidumo ir t.t.? Girdėjau, kad reikia melstis už jį? Bet ar tai logiška? Juk visgi nori jam bausmės, nes labai jau sunku norėti, kad jis tiesiog pasitaisytų ir nebeskriaustų kitų. Kas iš to, kai tave jau nuskriaudė ar artimą ax.gif
Čia gal jau lyrinis nukrypimas ir neigiamos energijos įnešimas, bet nepykite, pasaulis ne vien rožinis smile.gif

Na dabar pagalvokim. O kam tam priesui eikvoti tiek energijos. Pyktis, visos mintys yra musu energija tekanti link mastomo objekto. Ar norime zmogui, kuris mus nuskriaude atiduoti savo energija? Kersto planai ta pati energija...Pykdami mes ardome ir grauziame pirmiausia save... eikvojame jegas to nevertiems dalykams
Lazda visuomet turi du galus, jusu uzduodamus klausimus mes per eile temu esame jau aptare ir isdiskutave. Knygose is saraso taip pat yra labai daug atsakymu.
Musu priesai daznai buna musu mokytojai. Jie ismoko mus pastoveti uz save, pasakyti ne, nenaivuoliauti ir pan.
Atsitiktinumu nebuna, kiekviena tariama priesa ar ivyki prisitraukiam savo vidinemis nuostatomis , neigiamais jausmais arba kokiu nors dalyko idealizavimu. Pvz zmogus idealizuoja kokia nors profesija, isaukstina ja, o kitas profesijas niekina, tai likimas gali atsiusti koki "sundaktariuka" irodyti, kad nieko nereikia sureiksminti. Arba pvz senesniais laikais mokytojos buvo nlabai gerbiamos ir jos tiek islepo, kad leisdavo sau viska, tampty vaikams ausis, naudoti psichologini terora ir visa kita. Ziurekite kaip viskas apsiverte? Dabar i pamokas daznai ateine stebeti ekspertai, vaikai turi teise skustis ir tokia mokytoja harpija, paviesinus jos nervinius ispuolius iskart lektu is darbo.
Atsakyti
ogo,kokios čia diskusijos verda biggrin.gif
Dėl Dievo jau puoliau rašyti,bet..Mirabella jau parašiusi smile.gif Nors esu katalikė, bet teigiu,kad per amžius bažnyčia labai iškreipė Dievo sąvoką,aišku, savo naudai. Dievas yra Gėris,jis yra kiekviename iš mūsų..Vadinkite tai kaip norite-jis neturi vieno vardo,jis tinka visoms religijoms,tai visuotinė pasąmonė, aukštesnioji išmintis...ir t.t. ir be galo,kaip pavadinsite,taip ir bus,svarbu jums tiktų smile.gif tai ne senis kažkur danguje,kuris dar ir baustų.. biggrin.gif biggrin.gif
Pvz. kai man būna labai blogai, aš įsivaizduoju jį kaip aukštą spindintį šviesa vyrą,šiltomis stipriomis rankomis, veido kažkaip nematau,bet visda spaudžiuosi,glaudžiuosi prie jo kaip nuskriaustas vaikas,ir jaučiu,kadip man gera,kaip saugu,gal todėl,kad neturėjau tėvo... man palengvėja.

Dėl maldelių-čia tik pavyzdžiai,reiktų persirašyti jas pagal save,kad skambėtų priimtinai,aš jas truputį pakeičiu,čia jos yra Murphy pateiktos.
Pagal esmę,reikia susikurt savas,pagal asmenybę,pagal charakterį. Ryt gal įkelsiu ir sveikatai kurią nors maldelę.

Dėl priešų-man patiko toks rusiškas pasakymas- Brangus Dieve, linkiu visiems man nepalenkiems žmonėms didžiulės laimės ir sėkmės,bet...tik kuo toliau nuo manęs... biggrin.gif biggrin.gif

Mirabella, tu man akis atvėrei-kalbėdama apie vyro netektį...tai čia juk man turbūt taip su mylimuoju,pakol netrūko tarsi pūlinys,ir aš jo mintimis nuo savęs neišlaisvinau,viskas buvo tarytum užstrigę..kai paleidau, gal dabar jau noras išsipildys.. smile.gif Nes juk yra ir pasakyta, nieko nemylėk labiau už mane..tik Dievas-pasąmonė yra visa ko šaltinis, per tai viskas yra gaunama smile.gif Hah smile.gif tarytum muitinė kokia biggrin.gif

Nes žinau,kad labai myli ir t.t. bet..tarytum kažkokia siena pastatyta, ledo luitas, kurio neina mums perlipt, psichologinės užtvaros smile.gif
Žinau,kad vienaip ar kitaip viskas bus gerai smile.gif
Dėl nuovargio,kai pavargstu-viskas pradeda akyse man juosti..liūdesy stuoj pat..ir ką jūs manote, ir apie tai buvo rašyta,kad žmogui būtinas poilsis,kitaip jis nebesusitvarkys su vidiniais demonais, nebeturės laiko meditacijai ir pan..o tada kaip sniego gniūžtė,vis blogiau ir blogiau..viena bėda ne bėda.. smile.gif
Patariama save auklėti kaip mažą neklsunų vaiką,bet su meile,žinant,kad greito poveikio nebus biggrin.gif Auklėti,kad neleistume blogoms mintims lįsti į mūsų sąmonę,nes juk,kaip danguje taip ir žemėje.. smile.gif
Atsakyti
malram jūsų postai kaip balzamas mano sielai....net kyla noras eiti skaityti visas forumo temas iš eilės doh.gif doh.gif ,bet sėdžiu darbe doh.gif
Atsakyti
ačiū smile.gif man ir pačiai čia kaip balzamas biggrin.gif bet aš pati tik neseniai šią temą atradau smile.gif Anksčiau pati savarankiškai kokius metus tai dariau,perskaičiau galybę knygų ieškodama išeities iš savo sunkių situacijų.
Dėl ledo tirpsmo-vakar bandžiau vizualizuoti biggrin.gif stebėtinai staigiai tas ledas ištirpsta mano vaizduotėje smile.gif O jei tik įsivaizduoju,kad dar ir šilumą skleidžiu iš širdies,tai tas ledas man akyse tiesiog sutrupa ir nukrenta... Nežinau,bandžiau lėtai tirpinti, bet..neišeina biggrin.gif Ką jūs manote,kodėl taip viskas lengai man vaizduotėje suveikia? (Mano vaizduotė nėra puiki, būna sunku ką nors įsivaizduoti, o čia-viens ir viskas.. biggrin.gif)
Atsakyti
o as vakar bandziau nuo širdies akmenukus mėtyti....
matyt jų ten pas mane tiek daug-kad atsibudau ryte dar labiau pavargus nei kad užmigau doh.gif doh.gif
kartais aplanko mintis-dieve,kaip pavargau gyventi...
Atsakyti
niekas nežadėjo,kad bus lengva... bet juk dėl savęs stengiesi, teks daug dirbti smile.gif Bus ir atkritimų ir vėl pirmyn..
Atsakyti
niekas nežadėjo,kad bus lengva... bet juk dėl savęs stengiesi, teks daug dirbti smile.gif Bus ir atkritimų ir vėl pirmyn..
Beje,mano permainų knyga man nuolat liepia semti kantrybės ir ištvermės savo tiksle,nuolat, o kai jau nuleidžiu rankeles, ir klausiu,gal mest savo reikalą ir pamiršt jį..-tai iškart stabdo,liepia atvėsti,nusiraminti ir nepriimti jokio sprendimo. O juk visuotinė pasąmonė viską mato iš viršaus..Kaip ir aiškiaregė.. įdomus dalykas,kai atispalaidavau,ir mečiau iš galvos tą reikalą, vakar nuėjau paklausti vėl Permainų knygos- kaip dabar apskritai klostysis bendravimas, ar teisingai elgiuosi - tai labai įdomiai keičiasi tos heksagramos. Dabar parašyta, kad jau pagaliau mano sąmonė susivienijo su pasąmone,ir iš subjetyvios būsenos pereinu objektyvią. Tai kaip ir noras tampa kūnu?..Su graiustiniu prasideda gyvenimo permainos, ateina laimė ir džiaugsmas..O kita heksagrama aiškina,kad ką Dievas sujungė,to žmogus neperskirs smile.gif Ir skyrybų nė viena pusė nenori.. Nu taip tiksliai.. smile.gif Žiūrėsim,akip čia dabar įvykiai klostysis,nes situaciją jau visai paleidau iš rankų, tegu dabar Didžioji galia viską daro smile.gif Aš tiesiog tingėsiu smile.gif Ir džiaugsiuosi smile.gif
Dar reikia eit maldelės paieškot apie sveikatą smile.gif
Atsakyti
kas per Permainų knyga?? g.gif
Atsakyti
i Chin, permainų knygos paslaptys, J. Murphy
atrodo taip vadinasi,ji mano antidepresantas. Joje galima gauti atsakymus iš pasąmonės, visuotinės pasąmonės,kuri žino viską, joje yra sukaupta visuotinė informacija.
http://www.knyguklub... veidrodis.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 04 sausio 2013 - 10:52
http://www_taros_lt/...ga-monetos.html

nezinau ar cia oras kaltas,ar akmenuku metymas nuo širdies...bet jėgos negryžta..ne kava nepadeda...noris greičiau baigti darbą ir namo-į lovą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jalka: 04 sausio 2013 - 15:11