Labai geru ideju ,,prisgaudziau"
Aš tai pavasarį ir vasarą gaminu mišrainę su šviežiom bulvėm ir svogūnų laiškais. Ji aštroka, labai soti ir skani. Labiausiai patinka mano vyrui
Reikės:
1 didelio svogūno
100 g.svogūnų laiškų
4 bulvių (vidutinių)
kelių šaukštų grietinės (ne liesos)
druskos, cukraus (po žiupsnelį).
Svogūną supjaustyti plonais pusžiedžiais arba griežinėliais, pasūdyti ir palikti valandai, kad suminkštėtų. Bulves išvirti su lupenom, tada ataušinti, nulupti ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Svogūnų laiškus smulkiai sukapoti ir viską sumaišyti. Grietinę pagardinti druska ir cukrumi ir supilti į mišrainę, išmaišyti.
Mes ją labai skaniai valgom prie dešrelių, bet ji tiktų ir prie žuvies ar kepsninėje keptos mėsos. Aš dažniausiai darau trigubą porciją, mano vyras toks pavalgantis yra
Reikės:
1 didelio svogūno
100 g.svogūnų laiškų
4 bulvių (vidutinių)
kelių šaukštų grietinės (ne liesos)
druskos, cukraus (po žiupsnelį).
Svogūną supjaustyti plonais pusžiedžiais arba griežinėliais, pasūdyti ir palikti valandai, kad suminkštėtų. Bulves išvirti su lupenom, tada ataušinti, nulupti ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Svogūnų laiškus smulkiai sukapoti ir viską sumaišyti. Grietinę pagardinti druska ir cukrumi ir supilti į mišrainę, išmaišyti.
Mes ją labai skaniai valgom prie dešrelių, bet ji tiktų ir prie žuvies ar kepsninėje keptos mėsos. Aš dažniausiai darau trigubą porciją, mano vyras toks pavalgantis yra
Savaitgalį valgiau labai skanią mišrainę :
virtas liežuvis, žirneliai, šviežias agurkas, krapai, majonezas. Tokios sočios, bet labai lengvai pagaminamos
virtas liežuvis, žirneliai, šviežias agurkas, krapai, majonezas. Tokios sočios, bet labai lengvai pagaminamos
QUOTE(pupa*uoga @ 2013 07 23, 09:24)
Savaitgalį valgiau labai skanią mišrainę :
virtas liežuvis, žirneliai, šviežias agurkas, krapai, majonezas. Tokios sočios, bet labai lengvai pagaminamos
virtas liežuvis, žirneliai, šviežias agurkas, krapai, majonezas. Tokios sočios, bet labai lengvai pagaminamos
isbandyta, nebloga ,
gal dar kokiu receptu turite su liezuviu? pigiai liezuviu gaunam, nebezinau ka is ju gaminti
QUOTE(bartukas @ 2013 08 06, 15:14)
isbandyta, nebloga ,
gal dar kokiu receptu turite su liezuviu? pigiai liezuviu gaunam, nebezinau ka is ju gaminti
gal dar kokiu receptu turite su liezuviu? pigiai liezuviu gaunam, nebezinau ka is ju gaminti
As gaminu su morkom ir agurkais
http://tingiojikiaul...io-salotos.html
QUOTE(due drops @ 2013 08 07, 17:05)
atidarius to puslapio nuorodą atrodo, kad iš tos kiaulytės ir būtų paruoštos tos salotos puslapio autorė, galėjo tokios nuotraukos ir nedėt, apetito tikrai nesukėlė, o priešingai jo nebelieka
Paprasykite recepto pocerijoje:)
QUOTE(Ryana @ 2013 08 09, 21:23)
atidarius to puslapio nuorodą atrodo, kad iš tos kiaulytės ir būtų paruoštos tos salotos puslapio autorė, galėjo tokios nuotraukos ir nedėt, apetito tikrai nesukėlė, o priešingai jo nebelieka
Lauksim jusu receptu su nuotraukomis
SALOTOS SU RŪKYTA SKUMBRE
Maždaug šešioms porcijoms prireiks:
Skumbrė rūkyta 1 vnt
Virti kiaušiniai 4 vnt
Konservuoti žirneliai 0,5 stiklainio
Mėlynasis svogūnas 1 vnt
Obuolys 1 vnt
Krapai sauja
Pipirai, majnezas- pagal poreikį
Žuvį atskiriamia nuo kaulų ir supjaustome stambokais gabaliukais. Taip pat kiaušinį, obuolį, svogūną. Viską papipiriname, dedame majonezą, kapotus krapus ir paliekame pastovėti šaldytuve valandėlę ar ilgiau. Tik nesugalvokite dėti druskos Skanaus
Maždaug šešioms porcijoms prireiks:
Skumbrė rūkyta 1 vnt
Virti kiaušiniai 4 vnt
Konservuoti žirneliai 0,5 stiklainio
Mėlynasis svogūnas 1 vnt
Obuolys 1 vnt
Krapai sauja
Pipirai, majnezas- pagal poreikį
Žuvį atskiriamia nuo kaulų ir supjaustome stambokais gabaliukais. Taip pat kiaušinį, obuolį, svogūną. Viską papipiriname, dedame majonezą, kapotus krapus ir paliekame pastovėti šaldytuve valandėlę ar ilgiau. Tik nesugalvokite dėti druskos Skanaus
Sveikos, gal turite receptus maksiminiu salotu su krevetemis? ten man jos begalo svelnaus skonio, kiek pamenu dedasi krevetes, agurku tikrai yra o daugiau nepamenu, su majonezu jos
sveikos, gal kuri galit pasakyt su kuo reikia raudona misraine (konservuoti agurkai, pupeles, bulves, raudonieji burokeliai, druska) ismaisyt; su grietine ar majonezu? jau nezinau kiek metu nedariau tos misraines, klausiau mamos, bet ir nepamena. busiu labai dekinga jei kuri priminsit. pernai ieskojaus recepto, tai rasdavau tik su aliejum. tada padariau, bet niekas nevalge