Vištiena su graikiniais riešutais :
100 g mirkytų graikinų riešutų,
4 šaukštai vyno acto,
5 šauktai aliejaus,
3 šaukštai apelsinų sulčių,
4 kiaušiniai,
400 g vištos krūtinėlės,
30 g imbiero gumbo
apie 2 šaukšts žaliųjų citrinų sulčių,
200 g vynuoginių pomidorų,
150 g. gražgarsčių salotų.
1. Graikinius riešutus verdančiam vandenį palaikyti 10 min.
2. Vištieną nedideliais kubeliais , apibarstyti prieskoniais, imbieru, druska, citrinos sultim ir marinuoti apie 30 min., po to pakepinti.
3. Kiaušiniai išvirti kietia.
4. Pomidoriukus pjastom pusiau.
5. Aliejų maišom su apelsinų, citrinų sultim, cukrus, actas, druska,pipirai.
6. Šilta vištiena maišoma su šiltais kiaušiniais, graikiniais riešutais, salotom ir padažu.
Labai skanu