QUOTE(JaHarta @ 2006 05 16, 10:06)
Paieškojau ir neradau šitos temos
Ką galvojate apie Audi A4?? Na taip, jų visur daug, tiesiog pilna mieste, bet pasak automobilių žinovų (mano tėtis dirba toj srity), tai laaabai geras mašiniukas, nes nerudija, retai genda, o jei genda- detalės nebrangios, pakankamai ekonomiškas, ir idealiai tinkamas važinėti Lietuvos klimato sąlygomis
Be to, jisai gan simpatiškas 
Įdomu ką manote Jūs apie šitą mašiną, ypaš jei vairuojate/vairavote ją

Ką galvojate apie Audi A4?? Na taip, jų visur daug, tiesiog pilna mieste, bet pasak automobilių žinovų (mano tėtis dirba toj srity), tai laaabai geras mašiniukas, nes nerudija, retai genda, o jei genda- detalės nebrangios, pakankamai ekonomiškas, ir idealiai tinkamas važinėti Lietuvos klimato sąlygomis

Įdomu ką manote Jūs apie šitą mašiną, ypaš jei vairuojate/vairavote ją

Na ji man pries keleta metu buvo dar visai nieko, o dabar tai nenoreciau ta pati bulka tik kad truputi patobulinta
Taip 12500eur kazkur prasom. Ka patarti tai nezinau, siaip tai gera masina, sakau 5 metus vazinejau, kazkaip ne i tema 40000km pravaziavus guolis subyrejo, kazkodel tepalus pavalgo, bet visa laika taip nuo pat pradziu, kol garantine buvo del to varydavau kad tikrintu - bet tiesiog taip yra. Nu aisku, koks ten pavalgymas... Galvojom i nauja A6 keisti - tai bet isedom salone su vyru ir nusprendem i kita marke persimesti, nes tikrai mazas skirtumas nuo A4 naujos iki a6 naujos...o suma...kaip a4 ji tikrai erdvi labai, su visa manta vezimu, maitinimo kedute ir viskuo su maze telpam
vaziuokle nicnieko per 5 metus anei gumytes nereikejo keisti! net stebetina, tikrai gera masina.

QUOTE(LEDINE20 @ 2006 07 10, 12:21)
Na ji man pries keleta metu buvo dar visai nieko, o dabar tai nenoreciau ta pati bulka tik kad truputi patobulinta
Na man tai labai skiriasi nuo bulkos, aplamai net nepanaši

Aš tikiuosi, kad jau šį savaitgalį sulauksiu savojo Audi A4. Nesižvalgiau aš į jas niekad. Šokinėjau nuo peogeotų iki reno scenikų. Bet vyras kažkaip nugesino ir pasakė, kad Audi yra Audi
Dabar jos ir laukiu, grįžtančios iš Vokietijos
Papildyta:
Daug kas ją bulkos patobulintu variantu laiko

Dabar jos ir laukiu, grįžtančios iš Vokietijos

Papildyta:
QUOTE(JaHarta @ 2006 07 13, 17:15)
Na man tai labai skiriasi nuo bulkos, aplamai net nepanaši
Gal tu painioji ką nors? 

Daug kas ją bulkos patobulintu variantu laiko

man irgi patinka audi
neseniai nusipirkau a3, man ji labiau patinka nei a4, o be to jų mažiau mieste važinėja

ZUVYTE:), Tai ir girkis A3 mylėtojų skyrelyje
O aš jau turiu savo juodą A4
.Dar kažkaip nesitiki. Na bet šiandien varysiu į Regitrą ir po to jau rūksiu kaip pasiutusi
Tada ir pajusiu, kad mašiną savo jau turiu.
Beje, mano variklis 1,6, benzas. Gal kuri tokią pačią turit (manau, kad turit, nes mes ne vienetinės
). Kiek benzo valgo?

Beje, mano variklis 1,6, benzas. Gal kuri tokią pačią turit (manau, kad turit, nes mes ne vienetinės

QUOTE(light blue @ 2006 08 29, 07:51)
ZUVYTE:), Tai ir girkis A3 mylėtojų skyrelyje
.Dar kažkaip nesitiki. Na bet šiandien varysiu į Regitrą ir po to jau rūksiu kaip pasiutusi
Tada ir pajusiu, kad mašiną savo jau turiu.
). Kiek benzo valgo?

tu geriau man pasakyk,kaip ji varo

O dar del ko gailiuos as dabar,kad dar ir dyzeline pabijojau pirkt