Įkraunama...
Įkraunama...

Audi A4

Jai seimininke nesupiks,kazkur 12500euru.
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 05 16, 10:06)
Paieškojau ir neradau šitos temos 4u.gif

Ką galvojate apie Audi A4?? Na taip, jų visur daug, tiesiog pilna mieste, bet pasak automobilių žinovų (mano tėtis dirba toj srity), tai laaabai geras mašiniukas, nes nerudija, retai genda, o jei genda- detalės nebrangios, pakankamai ekonomiškas, ir idealiai tinkamas važinėti Lietuvos klimato sąlygomis biggrin.gif Be to, jisai gan simpatiškas smile.gif

Įdomu ką manote Jūs apie šitą mašiną, ypaš jei vairuojate/vairavote ją 4u.gif

Na ji man pries keleta metu buvo dar visai nieko, o dabar tai nenoreciau ta pati bulka tik kad truputi patobulinta
Atsakyti
Aha, tikrai fainas mašiniukas thumbup.gif bet man irgi A6 arba A8 labiau patinka, bet kainuoja... blink.gif
Atsakyti
O mum patinka,ir a4 tiks tongue.gif Ruosiames pirkt,jai turyte ka patart ar pasiulyt,galite drasiai biggrin.gif
Atsakyti
Taip 12500eur kazkur prasom. Ka patarti tai nezinau, siaip tai gera masina, sakau 5 metus vazinejau, kazkaip ne i tema 40000km pravaziavus guolis subyrejo, kazkodel tepalus pavalgo, bet visa laika taip nuo pat pradziu, kol garantine buvo del to varydavau kad tikrintu - bet tiesiog taip yra. Nu aisku, koks ten pavalgymas... Galvojom i nauja A6 keisti - tai bet isedom salone su vyru ir nusprendem i kita marke persimesti, nes tikrai mazas skirtumas nuo A4 naujos iki a6 naujos...o suma...kaip a4 ji tikrai erdvi labai, su visa manta vezimu, maitinimo kedute ir viskuo su maze telpam smile.gif vaziuokle nicnieko per 5 metus anei gumytes nereikejo keisti! net stebetina, tikrai gera masina.
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2006 07 10, 12:21)
Na ji man pries keleta metu buvo dar visai nieko, o dabar tai nenoreciau ta pati bulka tik kad truputi patobulinta

Na man tai labai skiriasi nuo bulkos, aplamai net nepanaši blink.gif Gal tu painioji ką nors? g.gif
Atsakyti
Aš tikiuosi, kad jau šį savaitgalį sulauksiu savojo Audi A4. Nesižvalgiau aš į jas niekad. Šokinėjau nuo peogeotų iki reno scenikų. Bet vyras kažkaip nugesino ir pasakė, kad Audi yra Audi smile.gif
Dabar jos ir laukiu, grįžtančios iš Vokietijos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(JaHarta @ 2006 07 13, 17:15)
Na man tai labai skiriasi nuo bulkos, aplamai net nepanaši blink.gif Gal tu painioji ką nors? g.gif

Daug kas ją bulkos patobulintu variantu laiko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 16 rugpjūčio 2006 - 08:48
Mes jau rytoi turesim savo Aidi4 wub.gif Audi yra Audi doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergos,gal kas dejot i a4 dujas vilniuj g.gif idomu kiek mokejot ir kur statete? g.gif
Atsakyti
man irgi patinka audi thumbup.gif neseniai nusipirkau a3, man ji labiau patinka nei a4, o be to jų mažiau mieste važinėja smile.gif
Atsakyti
ZUVYTE:), Tai ir girkis A3 mylėtojų skyrelyje tongue.gif biggrin.gif
O aš jau turiu savo juodą A4 thumbup.gif.Dar kažkaip nesitiki. Na bet šiandien varysiu į Regitrą ir po to jau rūksiu kaip pasiutusi lotuliukas.gif Tada ir pajusiu, kad mašiną savo jau turiu.
Beje, mano variklis 1,6, benzas. Gal kuri tokią pačią turit (manau, kad turit, nes mes ne vienetinės lotuliukas.gif ). Kiek benzo valgo?
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 08 29, 07:51)
ZUVYTE:), Tai ir girkis A3 mylėtojų skyrelyje  tongue.gif  biggrin.gif
O aš jau turiu savo juodą A4  thumbup.gif.Dar kažkaip nesitiki. Na bet šiandien varysiu į Regitrą ir po to jau rūksiu kaip pasiutusi  lotuliukas.gif Tada ir pajusiu, kad mašiną savo jau turiu.
Beje, mano variklis 1,6, benzas. Gal kuri tokią pačią turit (manau, kad turit, nes mes ne vienetinės  lotuliukas.gif ). Kiek benzo valgo?

tu geriau man pasakyk,kaip ji varo bigsmile.gif Mes pabijojom pirkt 1,6,ir kazkodel ju daugiausiai ir parduoda g.gif
O dar del ko gailiuos as dabar,kad dar ir dyzeline pabijojau pirkt doh.gif Tas benzo pilimas uz 10litru virs 30lt blink.gif swoon.gif
Atsakyti